טחורים

ritast1

New member
טחורים

בתרופות סבתא יש המלצה על בצל כתוש או שום כתוש למרוח על איזור הטחורים. ניסיתי אתמול, זה נורא שורף, התאפתקי שעה, אבל ההקלה לא הגיע. זה אמור ככה לשרוף? וכמה זמן רצוי להחזיק? תודה על התשובה.

טחורים..

אין ספק שזוהי בעיה כואבת ולא נעימה אך יש מספר סוגי טחורים : פיסורה שזהו פצע פנימי. טחורים חיצוניים וטחורים פנימיים. לכל אחד מהם יש דרך טיפול מעט שונה . איזה מהם יש לך?

ritast1

New member
טחורים המשך

יש לי גם טחורים חיצוניים וגם טחורים פנימיים. האם הטיפול הזה (בצל או שום) לא יכול להזיק? והאם ההרגשה שלי ,כפי שתיארתי בהודעה הקודמת שלי, היא נורמלית? אם כן, אז כמה זמן להחזיר את השום או בצל על הטחור ובכלל כל כמה זמן לבצע את הטיפול? תודה על תשובתך.

טחורים

עכשיו הרבה יותר קל לי לייעץ לך. קודם כל לשנות תזונה אם היא לקוייה. זאת אומרת: להוריד חריף, כולל תבלינים כמו קארי זנגביל( גינגר ) ומנטה מהתפריט. להתחיל לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום. להכניס סיבים תזונתיים זאת אומרת ירקות ופירות דגנים מלאים וקטניות.. ניתן לקחת טינקטורות של צמחי מרפא אך לשם כך יש להעזר בבעל מקצוע (הרבליסט או נטרופת) יש להמעיט ככל האפשר במזונות שומנים ותעשייתיים - גאנק פוד , ציפס לסוגיו חטיפים, בורקסים וכו'. הכי הכי חשוב.. ללעוס היטב את האוכל ולאכול לאט. כל אלו ירככו את הצואה ולא יגרמו לכאבים. אז מה עושים בנתיים? מנסים כמה שפחות לגרות את האזור ההמלצה על שום ובצל לא נשמעת לי כל כך טובה כיוון שזה יכול להחריף את הדימום ולגרום לפצע גדול יותר וכמובן להרגשת שריפה לא נעימה. בנתיים יש להכין חליטת ארל גריי כן כן זה מהשקית של ויסוצקי (אם אני לא טועה) יש בו ברגמוט שעוזר להרגעה ולהורדת נפיחות. לוקחים צמר גפן ומספיגים את האזור. עוד דבר שחשוב לקחת בזמן טחורים בעיקר פנימיים הוא פרוביוטיקה. שיהיה בהצלחה ולגשת לעזרה יותר רצינית!

ritast1

New member
פרוביוטיקה, מה זה?

האם ניתן להשיג את זה בכל בית מרקחת? או שצריכים מרשם מהרופא?

למעלה