טחורים

טחורים../images/Emo122.gif

בעלי סובל מטחורים כבר כמה שנים, מידי פעם כשיוצא טחור הוא הולך לכירורג שקושר את הטחור, ואחרי מספר ימים הטחור נופל
הטחורים היו פנימים. לפני מספר ימים יצא לו טחור חיצוני ענקקקק,
אדום שמאוד מאוד כואב לו, הכירוג אמר שאין מה לעשות חוץ מלשים על הטחור תפוח אדמה קפוא עד שהטחור יספג- האומנם????????? איזה טיפול יש למניעת טחורים? מה עושים עם הצרה הזו? הוא היה בסדרה של דיקורים אבל הם לא עזרו

0 אור 0

New member
כמעט כירורג הוליסטי

מצחיק ונחמד שההמלצה של הכירורג תואמת את מה שממליצים בפורום הזה ובפורום תרופות סבתא (חוץ מזה שאנחנו גם היינו כותבים ללכת לרופא לבדיקה) לגבי מניעה של טחורים, זה ממש לא פשוט. אני חושבת ששינוי מהותי בתזונה ושילוב עם פעילות גופנית "פנימית" כמו יוגה או צ'יקונג יביאו בהדרגה להפסקת הופעתם של הטחורים. טיפולים כמו דיקור או רפלקסולוגיה יכולים אולי לזרז את התהליך אך לא יחליפו את השינוי המהותי היומיומי.

השאלה היחידה שעולה לי בראש כשמדובר בטחורים

היא: איך התזונה שלו? מה גורם לו ללחוץ כל כך חזק עד כדי כך שיצאו לו טחורים? טחורים נובעים מסטרס נפשי ופיזי כאחד. אם הוא יוריד את הסטרס הוא פותר חצי מהבעיה . שנית, האם הוא אוכל מספיק סיבים תזונתיים על מנת שהיציאות שלו יהיו רכות ולא קשות ? אם לא.. הגיע הזמן להוסיף אותם, שתיה מספקת של מים יכולה מאד לעזור במקרים כאלה. ומריחה משחה מכווצת על בסיס שמנים ארומתיים וג'ל אלוורה מאד מומלצת על מנת לכווץ את הטחורים. זה לוקח מספר ימים אבל הם נעלמים. מנסיון..

harduf9

New member
רוצה רק להדגיש

אני מסכים עם הטיפול של אשה של וניל, אבל, מדגיש שלא להחליט על טיפול עצמי, ממלית לכם לחסוך מכם הוצאות וכאבים מיותרים וללכת לנטורופת שייתן טיפול מתאים הן מבחינת מינונים והן מבחינת סוגים. בריאות שלמה גיא הרדוף

הי פ סיפלורה

מחזקת את אישה של וניל ובנוסף אציין שמלבד טיפול חיצוני משלים וטיפול בתזונה יש לבדוק דברים נוספים באבחון שיגרמו להבין איפה בדיוק נמצאת החולשה אשר גורמת לתהליך (מעבר לעובדה שסביר להניח כי התזונה לא מתאימה - לפחות באופן חלקי). ממליצה לגשת לטיפול מקיף, ישנם צמחים נפלאים לטיפול. ממליצה לגשת להרבליסט / נטורופת . שבת שלום, הילה

למעלה