טחורים קשים

אסתי123

New member
גורם ריגשי

בנוגע ללחם, למה שלא תנסה\י להפסיק איתו ולראות תגובה.אישית אני לא מאמינה שזה הגורם. בעיות חניכיים מצביעות מבחינה קינסיולוגית על ספיקות, היסוסים, אולי מבחינה מקצועית, עבודה לא מתאימה... אולי במערכת יחסים, אולי ספיקות לגבי מקומך במישפחה, תפקידך, מימושך האישי.... הגורם הריגשי לגבי טחורים מצריך בדיקה. האדם, כל אדם ,הוא עולם ומלואו, בעל חוויות יחודיות, טראומות יחודיות, צלקות....

אסתי123

New member
פרטים

לא מדובר בהרבה טיפולים. לגבי שאר הפרטים, שלח אלי מסר.

להקלה על טחורים, הצואה צריכה להיות

רכה, אבל לא מדי וחלקה וחשוב שהיציאות יהיו ללא מאמץ. בגוף בריא יש לפחות יציאה אחת ביום, בדרך כלל בבוקר לכן... יש להימנע מעצירות - ציינת שאין שלשול אבל לא התייחסת לעצירות איך? שתייה מרובה הכרחית (מים) מזון עם סיבים - לחם בריאות לא אמור לעשות בעיות, אלא אם אתה לא שותה מספיק. כשהמצב קשה, כף/כפית של שמן פישתן לפני ההליכה לישון, תחליק את הצואה החוצה (השמן עוטף את הצואה ולכן מחליק את המעבר בפי הטבעת). חשוב שלא לאמץ את זה כהרגל לאורך זמן, אבל להקלה כשהכאבים קשים - זה טוב. להימנע ממזון שגורם לעצירות (זה בדרך כלל אישי) במקביל, שימון ועיסוי פי הטבעת, יכול להיות לעזר רב. מתי? רצוי לפני שיש יציאה, אפילו לפני שיש גירוי ליציאה. אחרי יציאה המקום מגורה מאוד, כואב וכמעט בלתי נגיש. אם אפשר להקפיד לפחות פעם ביום - אחלה!!! איך עושים את זה? שמן זית הוא הכי מומלץ. משמנים את האצבע (רצוי לקצץ ציפורניים לפני) ומורחים באיזור פי הטבעת. מעסים בתנועות מעגליות ומתחילים, בעדינות להכניס את האצבע פנימה. מכניסים מעט ומוציאים, הכל בתנועות מעגליות, מכניסים ומוציאים עד שהאיזור משומן היטב והאצבע נכנסת. עובדים בצורה מעגלית, כאילו מנסים להרחיב את הפתח. מה זה עושה? בעיקר מרפה ומגמיש את האיזור אבל גם מפיח בו חיים, מעורר זרימה (טחורים זה מצב סטגנטי - קיבעוני) בנוסף לכך, שימון הרקמה מקטין את הפגיעה בריקמה בזמן מעבר הצואה לגבי קשרי גוף-נפש מערכת העיכול אחראית על עיכול והטמעת החוויות שלנו, כמו על שחרור הפסולת. בעיות בפי הטבעת קשורות לשחרור פסולת רגשית. כאבים, דימום הם כעס עצירות פיזית היא עצירות רגשית זה שאתה לא רואה / מודע / מאמין / מקבל את הקשר, לא עושה אותו לא קיים. אני מכבדת את חוסר הרצון / מוכנות שלך לחקור את גופך / חייך מזוית ראיה זו, אבל חשוב שתדע שטיפול באופן שתיארתי יכול להקל ולסייע בהארכת ההפוגות, לא בפתרון הבעיה. מקווה שהצלחתי לעזור

tsabbay

New member
טחורים קשים

הי , מדי כמה חודשים אני סובל מטחורים , בתקופה של השבועיים האחרונים טיפלתי עם שמנים ומשחה הומאופתית, זה לא עוזר בכלל ואפילו יש החמרה,בעבר מרחתי משחה כימית שעזרה מאוד ותוך יומים שלושה כאילו כלום,לפני שאני פונה לרפואה הקונבנציונלית רציתי לשאול האם יש דרך ל"הפיל" את הטחורים שמעתי על קשירה אך אני מחפש שיטות פחות ראדיקליות, נתקלתי בתשובה של בת-חן(סליחה מראש אם אני טועה) שנתנה תאור על מים קרים ופרחי חרדל אבל אני לא בטוח, לגבי דיקור לא מעוניין להדקר במקום הספציפי... תודה מראש.

צבי, כן, טחורים זה דבר מאוד כואב

עמיתי המדקרים בטח יתייחסו יותר בהרחבה, אבל תן לי להרגיע אותך כבר עכשיו, שטיפול בדיקור אינו אומר: דיקור של הטחורים אלא דיקור נקודות בגוף שמשפיעות על המצב שיצר את הטחורים. מעבר לזה, טחורים, למרות שמיקומם הוא קצה המעי הגס, קשורים לאיברים כמו: הכבד (סטאגנציה = קיבעון), הטחול (שמירת הדם בכלי הדם) - יתקנו אותי עמיתי אם טעיתי. הדיקור נעשה על מרידיאנים = צינורות אנרגיה של האיברים ולא באיברים עצמם. מעבר לזה, מצב כרוני של טחורים (זהו מצבך), במיוחד כשהוא מלווה התקפים קשים כמו זה שאתה מתאר, מחייבים התבוננות מעמיקה על חייך ועל עולמך הרגשי. אין ספק שגופך מתחנן לשינוי. גופך אומר: די!!! עזוב את הזבל הישן, זרום עם מה שקורה. וחוץ מזה, כמו תמיד!!!! ח ס ר י ם _ פ ר ט י ם ! ! ! עצירות? שלשול? מדמם? פנימי? חיצוני? כאבי ראש? תזונה? שתייה? אירועים מיוחדים? בעיות שיניים? חניכיים? חריקת שיניים? עישון? איכות השינה? חלומות?

אסתי123

New member
גורם ריגשי

לטחורים קיים גורם ריגשי. טיפול קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם. הטיפול בגורם לטחורים יעזור!!!!!!!!! הטיפול בטחורים עצמם הוא טיפול סימפטומלי. הגורם יחזור ויודיע על קיומו שם!!!!!!!!!!!! יופיעו צרות אחרות באותו איזור.

האם הפסקת עם החריף?

זו היתה ההמלצה הכוללת שנתנו לך בהתיעצות הקודמת, שם לב שאורלי הדגישה בתשובת כי הדיקור אינו באיזור הרגיש.. טחורים מעידים על חולשה עמוקה של הטחול - שום זבנג וגמרנו לא יעזור ובטח ובטח לא קשירה , כיוון שהחולשה תתבטא במקום אחר. המלצתי היא לגשת לטיפול כולל, מטפל שינחה אותך בתזונה נכונה ידקור ויתן לך משחות וצמחי מרפא מתאימים . הרבה בריאות יעל

נכון-גרגירי החרדל באמבטיה קרה

מורידים/מפילים את הטחורים. אתה יכול למצוא את גרגירי החרדל בכל חנות לתבלינים למלא אמבטיה/גיגית ולשבת למשך 30 דקות כל פעם. בריאות ואהבה בת חן

אתך הסליחה-מינון

על כל ליטר מים קרים יש להוסיף 60 גר´ גרגירי חרדל מיים קרים רצוי להוסיף קרח .

למעלה