טחורים פנימיים

טחורים פנימיים

מה יש לרפואה הסינית להציע במקרה של טחורים. אני שואלת עבור אמא שלי שכבר עברה מספר פעמים קשירה אצל פרוקטולוג מומחה אבל הדימומים שבים וחוזרים. הדימום הוא בשירותים, במתן צואה. כאשר היא אוכלת רימונים הדימומים מפסיקים ומכיון שאין בעונה זו רימונים, הדימום חזר. מה אפשר לעשות
 
טחורים.

ערב טוב רימונית. הרפואה הסינית מתייחסת לתופעת הטחורים כמצב שבו הטחול [הסיני] נחלש ואינו מצליח לבצע את תפקידו בשמירה על הדם בכלי הדם, בהחזקת האיברים במקומם [צניחה של טחורים] ובשמירה על תקינות של רקמות פנימיות. עקב כך נוצר טחור מדמם. הטיפול ברפואה הסינית, מכוון בראש ובראשונה לחיזוק צ'י הטחול והזנת הדם. אלו במקביל לחיזוק פעילות המעי הגס והדק, כדי לדאוג לפעילות מעיים תקינה. הטיפול ברפואה הסינית יתבצע ע"י דיקור, צמחי מרפא והנחיות תזונתיות. התוצאות טובות מאוד. הרבה בריאות לאמך. שירי.
 
הפלוס שהוא גם המינוס של הרפואה המערבית

הוא שאת מגיעה אל רופא שמתייחס רק לחלק בגופך. הרפואה הסינית רואה בהכל קשור להכל ומטפלת בשורש של הבעייה ולא בענף. הכוונה היא שלטחורים (כפי שכתבו לך) יש מקור באיברים הפנימיים של הגוף ואם לא נטבל במקור, הבעייה תחזור ותחזור, כשם שעלים יצמחו שוב גם אם נקטוף אותם, להבדיל מאשר טיפול ב"שורש" של הבעייה. באופן מאוד כללי, ניתן לאכול מאכלים כתומים ולהוריד מתוקים ומטוגנים למיניהם מהתפריט. הורדה במשקל גם כן תורמת אם יש עודף משקל, והמנעות מעמידה ממושכת ומאקלים לח מאוד. עמידה ממושכת ולחות (גם אקלים וגם תזונתי) מחלישים את הטחול. ממליץ לך לפנות למטפל רציני ברפאה הסינית לקבלת אבחון וטיפול, שכן כלום לא יכול להחליף טיפול אמיתי ומדוייק. בברכה, אור.
 
למעלה