טו טו טו

../images/Emo163.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

עכשיו התסכלתי על הודעות ישנות שלי.. אם כינוים אחרים.. היו לי דוליז כמו מכוערות |מקיאה| פתאום אני ממש רואה שיפור נסו גם אתן
ופעם נשמעתי ממש כמו פאקצה
והיה לי ממש קטע כזה אם ! נזכרתי שנראה לי איילת אמרתי לי בפרוש דיי אם הסימני קריאה
וואו.. אני חייבת להגיד לכן היו לי יותר מ-1000 הודעות בפורום הזה מתחילת החופש הגדול
טוב נו... אני מאמינה שאף אחת לא קראה את זה
*לאקשורה* כואב לי הראש

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifנכנסתי עכשיו לנענעXD

ומצאתי את הדולי ראשונה בהחלט שליXD ואגב התחדשו על המנהלת
|לכל אלה שבנענע|

917635

New member
../images/Emo12.gifמתי היית בנענע?../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אגב,יולי הכוסית כותבת גם פה.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif^^

לפני שנכנסתי לכאן
ואז עזבתי וניסיתי לחזור שוב>< וכמה בנות הבריחו אותי....

917635

New member
מה היה הכינוי שלך?../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אני אחת מהן?

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifCatGirl ו-7538 ../images/Emo3.gif

לא זכור לי שאת היית אחת מהן>< אחת שבשם שלה היה ש' |נראה לי| וכולן שנאו אותה ועוד כמה בנות שהתיחסו אלי באכזריות><

917635

New member
בטח הייתי אחת מהן..../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אני מגעילה:[

917635

New member
באמת?:0../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

כנראה שמישהו פרץ לי למשתמש וכתב במקומי כי אני אף פעם לא נחמדה.. אפשר לינק להודעה?

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifלא אף אחד שם לא היה נגדי

חוץ מאחת>> _ _ _ _ לא רוצה להגיד שמות>>

Blue Pencil

New member
ראיתי אתמול ה"פ 4.

ובתור סרט הוא ממש טוב, אבל בתור ספר לסרט.
לא הזכירו בכלל את כל הסיפור עם ריטה סקיטר, או את הסיפור עם ווינקי,ולא ראו את דובי. את מאלפוי ראו כשמודי הפך אותו לנמייה ועוד פעם עם פרצוף מבואס. ולפי הסרט נוויל נתן להארי את אצות הזימזימים. אבל הם עשו את נוויל חמווווווווד.
מודי לא מתאים בכלל,והקול של וולדמורט ממש מבאס.
והיו המון קפיצות: החולום של הארי-מתעורר בחדר של רון,כשהרמיוני מעירה אותם-בדרך לטורניר-נכנסים לאוהל[היה רק אחד]-הולכים למקומות שלהם[שהיו אגב סתם שורה]-רואים את השחקנים עפים לתוך המגרש-צוהלים ושמחים בחדר-רצים מפני אוכלים המוות. והיו עוד המון דברים שבכלל לא קרו. והאולם היה מפוצץ,ואצלנו בדר"כ קשה למצוא אולם שחצי ממנו מלא. והיו מלא מריבות על כסאות!
הייתה חבורת בנים,שקנו כרטיסים לזורו,הלכו לאולם שלנו והתיישבו לנו במקום.אבל העיפו אותם. DD: והיו כאלה שקנו כרטיסים שעה-שעתיים לפני ההקרנה ונתקעו בשורה שנייה. אבל אנחנו היינו חכמים וישבנו בשורה עשירית. וגם היה בלאגן עצום במקום שמוכרים בו פופקורן כמובן. ואז הלכתי אל חברה שלי. והתלבטתי אם לצחצח שיניים בקולגייט הכחול או הזהוב[היה להם עוד אחד,אבל של ילדים]. ובחרתי בכחול,כי הוא גם מלבין,גם מחזק את השיניים וגם מגן עם פלואוריד.

917635

New member
גם אני רוצה:[../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אבל אני כנראה אחכה עד לחנוכה כי אין לי זמן כרגע.

את גורמת לי לקנא כל כך><

את אומרת שאין בכלל ריטה סקיטר בסרט?
או דובי או ווינקי?
רעים>< אבל העיקר שראו את מאלפוי הנמייה LOL אני אוהבת את הקטע הזה^^ את לא יודעת כמה אני מקנאת בך, אני מתה לראות את הסרט^^ אבל היה כיף, נכון?

Blue Pencil

New member
כן,היה ממש כיף.

את ריטה סקיטר ראו ממש מעט- פעם אחת בצילומים שלפני המשימה הראשונה ופעם שניה כשהיא נכנסה לאוהל של המשתתפים כשהם התכוננו למשימה,שם היא ראתה את הרמיוני מחבקת את הארי ואח"כ כתבה את הכתבה עליהם.למרות שזה לא היה בספר[חוץ מהכתבה עצמה].
קארין, חנוכה זה לא כלכך עוד הרבה זמן, וגם סביר להניח שיהיו פחות אנשים. בכלזאת,מקווה שתספיקי ללכת מוקדם יותר.

917635

New member
דנה,../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

דברי איתי ביום שלישי לגבי האוסקר:]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifכיף לך DDD:

אני מניחה שאלך ב9,למרות שחברות רוצות לחכות שבוע. אבל לאה תשכנע.
מקווה שנהנת

GalGul000

New member
שכחתי את הספר לגמרי.

חודש אחרי שקראתי אותו לא זכרתי כלום. אני רק זוכרת שיש מבוך בסוף ושזאת מין תחרות כזאת עם 3 שלבים. בזה נגמר הידע שלי על הארי פוטר 4. זה כל כך מוזר. הדחקתי אותו
ונגיד את הראשון והשני זכרתי די טוב עוד לפני הסרטים. אני לא מזהה שום דבר ממה שאמרת פה
בכל מקרה, כבר יצא הסרט? באמת? לא ידעתי

תמונות מה''פ 4../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

ראיתי לפני שבוע {האמ האמ} ואולי בהזדמנות אני אשים..{למרות שלא ראיתי את כולו} אני אוכל לשים כמה תמונות..

למעלה