טו טו טו

TEENAGER1

New member
טו טו טו ../images/Emo32.gif

טו טו טו טי טי אהההה טנהנה
שבת שלום,

yaeloolik

New member
אז ללכת לבית הנוער? ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

נו מועדון כזה בהרצליה... לנוער
. עוד לא הייתי במועדונים
. ניצן תומכת בי שאני אבוא
. דילמה
. חוץ מזה שאני לא יודעת לרקוד

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif לכייייי ../images/Emo2.gif

מזה לאדעת לרקוד?
את רק צריכה לקפוץ כזה ולנופף עם בוקס באוויר כשיש טראנס D:
לכי תהני ! O:

Radio Joe

New member
מיאו~.

היום לבשתי לבצפר אולסטאר, ג'ינס ומעליו חצאית מיני שחורה, וחולצת בצפר שגזרתי לגופייה ותפרתי למטה עם חוטים צהובים ומלא שרשראות ורודות [אחת עם חרוזים ענקיים. פקאצית כזו?] וסיכה עם פונפון וצעקו לי לסבית ופריקית ומוזרה D:.

Radio Joe

New member
ויש לי מועדון ריקודים של אפרתי בפלא

הו וזה נסגד DDD:
|ילד|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif D:|מאגניבה|

כוסיט
DDDD: אני לבשתי מכנסיים שחורים כאלו וקיפלתי אותם עד שהם עלו מעל הברך כזה, ושמתי סיכת ביטחון בכל "מכנס"
כדי שלא יפול נו
ולמה כל זה???
כדי שיראו את הגרביים הסקסיות לחלוטין שלבשתי *0* DD: הן מפוספסות עם שני גוונים של שחור ושחור
והן ברך/ירך כאלו
ואני אוהבת אותן
D: ואת האולסטאר הבורדו הסקסיות שלי שאני נועלת כל החיים שלי
[ואני אוהבת גם אותן
אני כל הזמן בוהה בחתימות שהאנשות מהמפגש חתמו לי עליהן ומתרגשת*-*
] ו וD: וסווטשירט ביצפר מאגניב שהוא כזה גדול ומאגניב כזה ^-^ ו ו ועשיתי קליפסכוסיט כמו למפגש
ו ו עיפרון שחור*O*
קצת
בדרככלל אני לא שמה לביצפר אבלבל רציתי להיות יפה היום לא יודעת למה
אני כל כך מברברת
ולא קשורה
יאאא DDDD: אני עושה דולי של איך נראיתי היום DDD:

GalGul000

New member
אני כל כך עייפה ../images/Emo7.gif

בקושי ישנתי. וכמעט איחרתי היום כי לא קמתי (לא לבצפר. משהו אחר. לאמשנה
) חעחע. יש "הבן" [באנגלית נו. גן עדן.] עכשיו בגלגלצ. אנבלמאיה. זה מזכיר לי את כתה ז'
פאק, איזה יצורים היינו. הם היו, יותר נכון. לאמשנה. וואן יור לייניג היר אין מיי ארמזזזזזזזז שיר מטומטם
לאמשנה. אני לא שמה לב מה יוצא לי מהפה כרגע. איילת את מאגניבה.

GalGul000

New member
$#^&)&%)#^&)($$@##@#$@$%%.

אני שונאת את השיר הזה
(נו. ההוא ששר יור ביוטיפול. גוד ביי מיי לאברררררררר. גוד ביי מיי פרינדדדדדדד. אנערף. משהו מטומטם. שמישהו יהרוג אותו כבר
]

8ar8ie

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif כל פעם שאני שומעת את השיר

הזה אני מתפקעתXD

o0Invisible0o

New member
הצלחתי!!../images/Emo9.gif

הצלחתי לשלוח מסר לחברה, שתפוז החליט מתישהו..שהוא פשוט לא נותן לי לשלוח לה מסרים.
מואהאה..ניצחתי את המערכת!XDD
אהמ. כן. חברה שלי ממש עיצבנה אותי. כאילו, זה טיפשי. זה לא פגע בי אישית. אבל איך? איך היא יכולה להגיד משו אחד שבוע שעבר ולעשות משו שסותר לחלוטין את מה שהיא אמרה, השבוע? כאילו, מה? שכחת? העיקר את כועסת על אחיך..? את בדיוק כמוהו!! איזה חוסר התחשבות. טוב, את לא בדיוק כמוהו..אבל את מתנהגת בדיוק באותה אטימות. בחיי, לא יקרה כלום אם זה יעשה אחרי הצבא, אחרי שתחסכי קצת כסף. אוף נו.:X
אני בכוונה רושמת כ"כ לא ברור! כי אסור שהיא תראה את זה..
היא בדר"כ לא גולשת בתפוז..אבל היא רשומה וזה..:X אבלאבל נו.>< זה טיפשי באמת! אני מרגישה שאני לא מכירה אותה יותר. זה כ"כ אנוכי!
*שותקת*

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

השבוע קצת גיוונתי והחלפתי את העינוי השבועי שלי [רופא שיניים] לשיעור פיזיקה פרטי [שבסוף הסתבר שזה לא כזה נורא..] לקח לנו מלאאא זמן למצוא את המקום.בחיים לא הייתי חושבת ש"הבי"ס של נמרוד" זה מבנה קטן שנראה כמו מחסן. הגענו ואז ראיתי את המורה והוא נראה קצת מפחיד. יש בו משהו שמזכיר זאב.. אבל לפחות הוא לא איזה זקן סנילי. הוא אמר שאני צריכה לעבוד קשה אבל שיש לי עד עדיין סיכוי! זה אומר שאני לא אשאר עם מגמה אחת!|מאושרת| עוד חצי שעה אני הולכת לסדר ת'ציפורניים וזה אומר שהן יהיו ממש קצרות..:[[

917635

New member
תעזרו לי לבחור צבע לק../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

1.ירוק כמו שהיה לי במפגש 2.כתום 3.אדום/בורדו 4.סגול 5.אחר

למעלה