טו טו טו!

dreaming h

New member
טו טו טו! ../images/Emo124.gif

מי אמר מפגש פורום ולא קיבל? אנחנו מעוניינים לערוך מפגש פורום, הפעם במתכונת שונה מהקודמת עקב מזג האוויר. בתוכנית - מפגש חברתי. מדובר על אחד מימי השישי הקרובים, כדי לאפשר לכמה שיותר חברים להגיע. אנחנו מחפשים רעיונות למקום למפגש (בית קפה, פארק וכו'), אתם מוזמנים לשרשר... תודה!

nevs

New member
../images/Emo45.gif

הצעתי כבר ואני יציע שוב, לדעתי צריך להיפגש בבאולינג, או מקום אחר שבו גם הביישנים שבנינו ימצאו תעסוקה בנוסף לשיחה. לדוגמא, ישבו בקבוצה של חברים (ישחקו באולינג) ויכלו לדבר ביניהם... לא יאומן כמה אני רוצה לשחק לבואלינג חחח
אם כבר מתכננים זמן שאנשים יכולים לבוא, למה לא לחכות שלוש שבועות ויומיים לחופש חנוכה?

אילון פ

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון!

(לא שאני גאה בכישורי הבאולינג שלי...) תנסו להתחשב באנשים אשר תלויים בתחבורה ציבורית...

nevs

New member
אחי,

אתה מדבר פה עם מישהו שעם השוליים האלה שמרימים, עדין לא מצליח לעבור את ה70. מה אתה חושב אני כמו חלק מאלה שבפורום, שהיו בחוג בואלינג 3 שנים ברציפות אני לא יזכיר שמות (שם בדוי איתמר*).

naja

New member
אני חוזר על הרעיון שלי.

משהו באיזור פארק הירקון. צריך לחפש שם משהו מקורה למקרה ויהיה יום גשום ואם יהיה לנו מזל ויהיה יום יפה, נוכל לעבור לדשא ואח"כ לעשות טיול לאורך הירקון, אפילו לאיזורים הםחות עירוניים שלו.

nevs

New member
אז הנה פתרון

שילוב של בואלינג ושל הירקון הטהור שלנו... ליד חלק מנחל הירקון במרחק של כ50-60 מטר ממוקם קניון איילון שצמוד אליו יש מתחם באולינג. נבו.

EladSmit1

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

ויום שישי נשמע מצויין. אני גם בעד מקום מקורה. אני מציע שנשלב גם מכירה של זוחלים וציוד, מעיין "בורסת זוחלים", כפי שנהוג במקומות אחרים בעולם. כל מי שיש לו למכור ציוד ו / או זוחלים פשוט מביא אותם למפגש ומארגן דוכן משלו, ובד"כ יוצאת גם תצוגה יפה. אני אישית מכיר את זה מהולנד, שם בורסות הזוחלים האלו מהוות אחד מעמודי התווך המרכזיים של התחום. אני לא רואה שום סיבה שזה לא יתקיים גם פה. מה גם שזה עוזר לפתח את התחום, דבר שאני חושב שכולנו מעוניינים בו. אני חושב שגם מומולץ לשלב הרצאות בנושאים שונים, ואפילו הדגמות.

naja

New member
../images/Emo31.gif לא מתאים.

התכנון הוא מפגש פורום. ההצעה שלך נחמדה, אבל לא מתאימה לאירוע אלא לאירוע גדול יותר שבו אפשר ורצוי להזמין כמה שיותר אנשים, גם כאלה שלא גולשים בפורום. מפגש כזה בשילוב מכירות והרצאות אורגן בפעם האחרונה ע"י רפאל יפרח ואנשים לא ממש הגיעו. אבל בהחלט ניתן לחשוב על קיום של מפגש שכזה בסגנון "שוק פתוח". רק צריך לתכנן אותו בסוף הקיץ ולא בתחילת החורף.

EladSmit1

New member
...

אתה צודק בזה שלמפגש פורום זה לא הכי מתאים, אבל אני חושב שאם כבר מארגנים - לארגן כמה שיותר גדול, בגלל שמפגשים כאלו מתקיימים לעיתים רחוקות יחסית. חוץ מזה שלפי דעתי כמה שיותר חובבי זוחלים - יותר נחמד, גם אם הם לא חברי הפורום. מה גם שמפגש בסגנון שהצעתי קל יותר לארגן בפורום כזה גם אם המפגש אינו מיועד לאנשי הפורום בלבד. במפגש שארגן רפי הייתי, ולמרות שהיה נחמד אני חושב שיש בעיתיות מסויימת בארגון מפגשים כאלו ע"י בעלי עסקים. אבל אם הם לא מהמארגנים, אני חושב שאין בעיה לשלב אותם כחלק מהמוכרים במפגש. לגבי תאריך למפגש כזה, תמיד יש לאנשים מה למכור ותמיד יש אנשים שרוצים ( וצריכים ) לקנות.

BabaGee

New member
האמת.....

לי אישית ממש ממש אין כח לראות את פרצופי הנשל התקוע של חלק מהאנשים בפורום הזה. עד עכשיו הצלחתי טוב מאוד שלא תהיה שום חפיפה בין החיים שלי לבין שום דבר שקשור לפורום הזה ואני מתכוון לשמור את זה ככה !! עד כאן כתבתי את מה שהייתי כותב אם לא הייתי רכיכה כמו שאני באמת , count me in

Liron Samuels

New member
דבר יפה על האיטלקיה שלו

אם אתה רוצה שהוא יתן לך לבדוק לה ת'מנוע...

זה לא נשמע טוב להיות נאמן לגרמניה

קשישה... מצד שני גם איטלקיות קשישות זה לא להיט...
לפחות הן יודעות לבשבל אוכל איטלקי בניגוד לגרמניות

למעלה