טו בשבט שמח

מירבי*

New member
טו בשבט שמח ../images/Emo143.gif

חג טו בשבט שמח לכולם, מאחלת לכולם שהנטיעות ישתרשרו היטב, יפרחו וישגשגו. שבת שלום

מצטרפת לאיחולים היפהפיים ../images/Emo145.gif

אמן לכולם, לבלוב ופריחה בכל התחומים!וזו העוגה שהכנתי לכבוד ט"ו בשבט

milamark1

New member
איזו עוגה! מושקעת!

גם אני רוצה מתכון! מצטרפת לברכות חג שמח לכולם!

חחח מירבי, ../images/Emo3.gif שאת תבקשי ממני מתכון

מדובר בעוגת טורט בסיסית, עם ציפוי קצפת. ובכל זאת המתכון: לטורט: 8 ביצים מופרדות 1/3 כוס שמן 1 כף גדושה ליקר 1/2 לימון - מיץ וקליפה מגוררת (אני שמה רק מיץ) 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 1 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לעיטור: 1/4 כוס שרי ברנדי 1/2 כוס מיץ משימורי פירות 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים) 2 כפות סוכר פירות לעיטור: קיוי, תותים ואפרסקים משומרים. (אגב, אני עשיתי את הציפוי מקצפת צמחית+אינטסנט פודינג וניל+כוס מים, כדי שהעוגה תהיה פרווה) את הבלילה של העוגה, מחלקים בשתי תבניות עגולות בקוטר 28, ואופים כ-20 דק עד להזהבה, ובודקים עם קיסם. לאחר שהעוגות מתקררות, מזלפים על כל אחת מהן את השרי ברנדי ומיץ הפירות, ומורחים חלק מן הקצפת על עוגה אחת, ומניחים פרוסות פירות עליה, ומעליהן את העוגה השנייה, מצפים בקצפת ומעטרים בפרוסות פירות. ניתן להציב גליליות מסביב (אני השתמשתי בארבע חבילות) ט"ו בשבט מתוק, ושבת שלום לכולם!!

angel Mom

New member
חגיגה לעיניים../images/Emo12.gif

העוגה נראית מדהים. שיהיה לכולנו חג טו' בשבט שמח. עם נטיעות , פריחה והרבה הרבה פרות !

אוריתוש, בלי לטעום תענוג !!!

מתי את מוצאת זמן????????????????????? מעריצה אותך, אם לא הספקתי עדיין להגיד לך את זה!!!! ט"ו בשבט שמח לכל הבנות הבנים ולאילנות כמובן

חג שמח מירבי יקרה, ולשאר הבנות ../images/Emo147.gif

והבנים (שלא יאמרו שאני מפלה אותם לרעה
) אני קוראת אתכם תמיד, מציצה ומשתדלת לתת יד שבכתיבה איפה שמוצאת לנכון, זה היה פורום שליווה אותי שתקופה בלתי נשכחת בחיי, שהיווה עבורי תמיכה ובית. ועל כך אני מודה ולעולם לא אשכח. התקופה האחרונה הייתה עבורי הקשה מכל, אבל החיים ממשיכים, בחרתי להביא שלושה ילדים משלי לעולם, הגדולה מהן חגגה בת מצווה לפני שבוע בדיוק. אז כן האבל על אבא שלי ז"ל מורגש מאוד בעצבות שלי בבית, זה עדין כמו פצע טרי וכואב, ואני מקווה שהזמן יעזור .. אבל כמו תמיד האיש שלי שלצידי דואג לשמר אותי, לחבק לאהוב ולדאוג שלא אדאך ואחיה כמו שאני יודעת לחיות. חג שמח לכולם\ן המון נטיעות שיביאו איתן רק תיקוות לעוד המון תינוקות מיוחדים לכם זוגות הורים יקרים
ולכן פונדקאיות נטיעות שיתנו לכן את הכוח לתת חיים לפירות אהבה של אותם זוגות שכמהים כל כך. ט"ו בשבד שמח

למעלה