טו בשבט שמח!!! כל האיזור של גבעת עדה מלא שקדיות מהמם!!!!
א אפרסק כתום New member 1/2/07 #1 טו בשבט שמח!!!../images/Emo143.gif כל האיזור של גבעת עדה מלא שקדיות מהמם!!!!
M Music3D New member 1/2/07 #2 חג קק"ל שמח ../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif חחח איזו פרסומת מעצבנת בכל מקרה טוב בשבט שמח לכולם אני מת על פירות יבשים ואוכל אותם כל השנה ככה שמבחינתי טו בשבט זה כמו כל יום ואם כבר טו בשבט אז בא לי סקר: איזה פרי יבש בחיים לא תאכלו אפשר להיות יצירתיים
חג קק"ל שמח ../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif חחח איזו פרסומת מעצבנת בכל מקרה טוב בשבט שמח לכולם אני מת על פירות יבשים ואוכל אותם כל השנה ככה שמבחינתי טו בשבט זה כמו כל יום ואם כבר טו בשבט אז בא לי סקר: איזה פרי יבש בחיים לא תאכלו אפשר להיות יצירתיים
P P a z i T 2 New member 1/2/07 #3 חג שמח../images/Emo13.gif זה חג ששוכחים אותו בדרך כלל, אולי כי לא חוגגים אותו. בכל מקרה לשאלה שלך- אני לא אוכלת אף פרי יבש חחח לא טעים לי.
חג שמח../images/Emo13.gif זה חג ששוכחים אותו בדרך כלל, אולי כי לא חוגגים אותו. בכל מקרה לשאלה שלך- אני לא אוכלת אף פרי יבש חחח לא טעים לי.
M Mrs Vertigo New member 1/2/07 #4 ../images/Emo112.gifט"ו בשבטטטטט הגיע, חג לאילנות.. בכל מקרה, יש את החרוב הזה S: אף פעם לא הבנתי איך אנשים אוכלים את הדבר הזה. חוץ מזה - יש כמה נחמדים ויש כמה שפחות
../images/Emo112.gifט"ו בשבטטטטט הגיע, חג לאילנות.. בכל מקרה, יש את החרוב הזה S: אף פעם לא הבנתי איך אנשים אוכלים את הדבר הזה. חוץ מזה - יש כמה נחמדים ויש כמה שפחות
א אפרסק כתום New member 2/2/07 #5 פירות יבשים... לא מתים עלזה רק אםזה בפיצוחים מלוחים שקדים, אגוזים וכו,,, אני אוהבת את טו בשבט כי יש לי יומולדת!!!
פירות יבשים... לא מתים עלזה רק אםזה בפיצוחים מלוחים שקדים, אגוזים וכו,,, אני אוהבת את טו בשבט כי יש לי יומולדת!!!
M Mrs Vertigo New member 2/2/07 #6 ../images/Emo112.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif! |מסיבה|
M Music3D New member 2/2/07 #7 ../images/Emo124.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo140.gif מזל טוב עד מ-120 אושר ועושר והמון אהבה
../images/Emo124.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo140.gif מזל טוב עד מ-120 אושר ועושר והמון אהבה