טו באב

מאי 39

New member
טו באב

לפני מספר שבועות נכנסתי לכאן עם הסיפור שלי הייתי כל כך פגועה הייתי כל כך עייפה עייפה מלנסות עייפה מלזום עייפה מלהמשיך קיבלתי כאן כח החלטתי לשקוע בעצמי לתת לעצמי זמן ולראות מה אני רוצה שיקרה אף פעם לא לקחתי לעצמי כזה פסק זמן ארוך פסק זמן שיתן לצד השני להבין היי אני לא מובן מאליו גם אחרי 20 שנה אני יכולה לרצות לחיות חיים אחרים המון שיחות שיחות של מה את רוצה מימני אני בכלל לא מבין מה רע לך שיחות של דיי אני עייף כבר מלשמוע אותך ועוד ממשיך הפסק זמן ואז מבינים שחייבים להקשיב כי מבנים שהגלגל מתגלגל לו למטה במהירות ופתאום מקשיבים שני הצדדים מחליטים לדבר ולהוציא ולהוציא ולהוציא כמו שלא הוצאנו אף פעם פסק זמן לא רק בשביל לחשוב מה הוא עושה לי רע אלה גם מה אני עשיתי רע שגרם לנו להגיע למצב הזה לכל מטבע יש שני צדדים ואת זה אסור לשכוח מה אני עשיתי לבן אדם שבהתחלה עוד היה יוזם ועכשיו פתאום כלום מה אני עשיתי לבן אדם שבהתחלה היה המון מקשיב ועכשיו פתאום כלום ותוך כדי שאני אומרת מה אני רוצה לתקן בעצמי הוא מבין שהוא חיים גם לתרום לשינויים האלה וכן מקשיב וכן מבין שצריך וחייבים לשנות אני יכולה להגיד אחרי כמה שבועות רק בהתסכלות על השבוע האחרון איזה אדם יש לי בבית איזה בעל יש לי בעל שאוהב שאכפת לו ודואג גם לפעמים רק על עצמו (אז מה מותר לו) במקום לכעוס על זה החלטתי ללמוד מזה וגם אני חושבת היום לפעמים רק על עצמי ותאמינו לי הוא מזה מכבד את זה למרות שגם הוא וגם הילדים לא מבינים מאיפה זה בא להם הילדים משלימים עם זה והוא מעריך את זה סתם דוגמאות מחיי היום יום למה שהוא הפך להיות בימים האחרונים משתדל להתאים את השעות הנוספות על חשבון הזמן שלו ולא על חשבון הזמן משותף שלנו עושה אותם בבוקר מוקדם כשאנחנו ישנים ולא אחר הצהרים במקום לעשות דברים משותפים. חוזר מהעבודה גם שהתחיל מוקדם ומכינים ביחד ארוחת צהריים הוא הולך לנוח כשאני מנקה מסדרת אז מה קיץ הבן אדם קם מוקדם מאוד שינוח אם זה מה שיתן לו את הכח להיות איתנו בשעות הערב יוצאים עם הקטנה או לבד סתם להליכה ברגל או לסיבוב מקום ממוזג שותים פעמיים שלוש קפה באחד המקומות שעוצרים בהם מדברים ושוב מדברים תדהמה אני אוהבת מוסיקה אבל אחרי 20 שנה מה אני מגלה שהבעל שלי שאני חיה איתו אוהב אבל מאוד מוסיקה קלאסית מכיר יצירות שומע בעבודה בלי סוף יודע להגיד להסביר
זה הבעל שלי? כן זה הוא לומרים להכיר מחדש הלוואי שזה לא יגמר וגם אם שוב חלילה תהיה ירידה העליה הזו הזכרון מימנה יתן את הכח לא להדרדר יותר מדי טו באב קשיים כלכלים שפעם היו התרוץ לא לעשות שום דבר באירועים הפעם לא מנעו סתם סוכריה על מקל בצורת לב לפני השינה שינתה את כל האווירה אני אוהבת אותך בעלי

כיף לשמוע../images/Emo15.gif

שאפשר גם אחרת. כל כך שמחה בשבילך שמצאתם את שביל הזהב. כן, יתכנו עליות ומורדות כי ככה זה בחיים אבל למדתם לתקשר וזה, נראה לי, לתמיד. לפעמים האהבה מנצחת

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-../images/Emo12.gif-"אני אוהבת אותך בעלי"../images/Emo140.gif

אחרי 20 שנה ? את משהו מיוחד.. דבר ראשון אשלח את המאמר לבעלך שיבין איזה אוצר יש לו... אני ממליץ לך לפתוח חוג לנשים הצעירות ולהדריך אותן רזי התנהגות במסגרת הנשואים . יוסי

יאצפן

New member
טו באב

וואו, את גדולה, וחכמה, תצליחו כי אין כמו בית שקט וטוב. חג אוהבים שמח כל השנים.

נוGה

New member
כשושנה בין החוחים את בפורום.../images/Emo140.gif

במסר שלך ,הפחת תיקווה לזוגיות מאושרת, שזה בהחלט שינוי מרענן לאור מה שנאמר כאן,שהוא מפחיד ומעורר הרבה תמיהות וחששות. למה אני פ'ה? סקרנות.

למעלה