טו אנשים!!!!

טו אנשים!!!!../images/Emo105.gif

הפורום לאט לאט מתייבש!!!!!!! אני לא רוצה להגיע למה שקרה לפורום של גרין דיי.. עצובבב... סגרו אותו כי הוא היה יבש -_- יאללה אנשים דברוווווווו!!!!! עופרוש! אריאלילוש! מה קורה איתכם כוסיות?! אנדעת שאורלע בחו"ל אפל עדיין! יאללההההההההההה

נא182

New member
יאללה קדימה להעיר תפורום

סורי שאני נעלמתי כ"כ בימים האחרונים פשוט הייתי די חולה...
אבל עכשיו אני בריאה

the z girl

New member
צודקת

צייך את אורלע.. היא מעוררת פה אנשים לחיים.. לאן היא טסה? אמממ.. בואו נדבר על.. על... מסתכלים עליי אין לי רעיונות מטורפים.. נחשוב על זה בשבילכם זוכרים את הצמיד של ג'ואל? זה שחשבתי שבגללו אנחנו נפשות תאומות? ואת הקטע עם השיניים? יש לי משימה בשבילכם- תמצאו תמונה שגו'אל (לא בנג'!!!) מחייך עם שיניים חשופות. בהצלחה!

חחחחחחחחחח עופרההה!../images/Emo105.gif

את כזו מצחיקה XD הממ נראה לי שאורלע טסה ל.... ל.... נו לא לגרמניה... למקות הזה שתמיד יורדים עליהם בבדיחות שהם גנבים... כן! רומניה! נראה לי... חיחי נו בין הארצות האלא שיורדים עליהם בבדיחות... צכים לעשות לאורלע חזרה מעוררת חיים ואוהפת!!!!!!!!!!!!!!!! *הולכת לחפש תמונה של ג'ואל הכוסון עם שיניים חשופות*

the z girl

New member
../images/Emo2.gif הצלחת למצוא?

חשבתי שזה לא אפשרי.. :) תשימי קישורר..

the z girl

New member
אל תרגישי טיפשה..

למטה (כשאת מגיבה, מתחת לאיפה שכותבים את ההודעה) יש כל מיני חלונות כאלה שכותבים.. את מעתיקה את הכתובת של התמונה (אם היא לא מהמחשב, אלא מהאינטרנט) אם היא מהמחשב אז תקשרי בהכי למטה[ טיפה לא ברור אל תנסי

the z girl

New member
חח.. זה היה צפוי

לא בגללך... אני ולהסביר זה אחד הדברים האחרונים שייקרו.... תמיד שצריך להסביר אני מתבלבלת ומתחילה לבלבל את עצמי ובסוף גם אני לא יודעת מה קורה :) אבל אני אנסה לא עכשיו

simple gUaRaNa

New member
או,../images/Emo94.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אולי נעשהב שרשור אוף ענייק
(ברשות איה)

למעלה