טושיבה או לנובו?

sssssssh

New member
טושיבה או לנובו?

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ניייד ואני מתלבט בין שתי אופציות: lenovo thinkpad R61e http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599107 toshiba satellite L40-14H http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29700 רציתי לדעת מה עדיף... כרגע אני נוטה לכיוון לנובו רק כי אני חושב ש- thinkpad היא סדרה אמינה יותר אבל מצד שני מציאה פחות אחריות... התקציב שלי מוגבל ולכן יש חשיבות להבדלי המחירים... אם למישהו יש הצעה אחרת, אני אשמח... תודה :)

יאיר B

New member
אני מאוד אוהב את הטינקפאדים, עמידים יותר .

הוא גם מגיע עם גרסת הבייסיק שצטרכת קצת פחות משאבי מחשב מאשר הפרימיים שמגיע עם הטושיבה. ההבדל במחיר הוא 300 ש"ח. אם זה קריטי עבורך, קח את הטושיבה.

kobi 23

New member
אני דווקא הייתי הולך על משהו אחר....

הסדרה העיסקית של דל-לטיטיוד.שם אתה מקבל שלוש שנות אחריות ומקבל גם מחשב עמיד ואמין

sssssssh

New member
סבבה.. זה גם מה שאני חושב.. אתה יודע אולי אם

יש הבדל באורך החיים של הבטרייה?

kobi 23

New member
בעיקרון לא ממש

בד"כ הם משתמשים באותו סוג של סוללה.

LiranTheWizard

New member
סדרת ה-ThinkPad היא סדרה מצויינת אם כי

דעתי בנושא היא שהם מתומחרים בצורה יקרה מדי אפילו שהם חזקים מאוד. בכל מקרה, אני מצרף לכאן ביקורת מאתר NotebookReview על הדגם המסויים הזה. המשתמש קצת פחות מתלהב ממנו וגם מצביע על פגמים מסויימים בעיצוב. לשיקולך. אני יכול להמליץ לך על Dell מבחינת האחריות - 3 שנים וכמובן מסדרת ה-Latitude העסקית (לא Inspiron או XPS). גם חב' Toshiba מציעה מחשבים טובים אם כי לא מציע לך לבחור את סדרת ה-Satellite הביתית אלא משהו יותר עסקי כמו ה-Tecra (למרות שקראתי עליה ביקורות בינוניות).

kobi 23

New member
נכון אבל

אם ההשוואה היא בין THINKPAD R ללטיטיוד של דל , בלי לחשוב הרבה הייתי הולך על הדל. הR היא מעין תת סידרה של THINK שמיועדת למשתמשים ביתיים. היא אמנם עולה על כל הסדרות הביתיות של כל החברות (אינספירון , סאטלייט , פאווליון וכו') אבל אם משווים אותה לסדרה עיסקית איכותית אני מעדיף את העיסקית. לעומת זאת דגמי הT והX הן סיפור אחר לגמרי

LiranTheWizard

New member
זה מזכיר לי את הדגם HP nx7300

שגם לי הסבירו שהוא אמנם לכאורה שייך לסדרה העסקית אבל למעשה מיועד יותר למשתמש הביתי מה גם שהוא לא כולל כניסה לתחנת עגינה. בזמנו חשבתי לרכוש אותו אבל ירדתי מזה מ-2 טעמים: 1. אני חושב שזה היית אתה שכתבת כאן שלא התלהבת מאיכות הבניה שלו (אתה לא זכרת באיזה דגם מדובר אבל כתבת שמדובר שפלסטיקה זולה) 2. הדגם עצמו יקר למה שהוא נותן, וזה לא ממש הרבה. עכשיו אני גם נזכר שהתקשרתי לאחת החנויות שמוכרות אותו (CTM אני חושב) והם מסרו שהוא מגיע עם מסך מבריק ולא רציתי ממש מבריק (למרות שאולי זה ישתנה בעתיד). אני חושב שעדיף מסך מט.

sssssssh

New member
הלטיטוד אולי יותר טוב מסדרת ה-R אבל הוא חורג

לי מהתקציב... אני חושב שאני פשוט אלך על הלנובו... תודה לכולם.

Arnon Ayal

New member
מחפש מחשב לעבודה

מתנצל מראש על השאלה שבטח כבר נמאס לכולם לענות עליה: איזה מחשב... אבל טבעתי בים הנתונים. אז כך, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה ב Visual studio ועוד כמה סביבות, מתכנן להתקין עליו XP ולינוקס במקביל כמו כן ישמש לעבודה על Photoshop פה ושם. מה חשוב: עמידות, משקל (הרבה נסיעות וכו') מהירות עבודה, ולא פחות שירות בארץ. מחיר: אזור ה 8000 פלוס מינוס. עוד שאלה בנושא: איך הניידים של סוני? לא ראיתי כמעט התיחסות אליהם לטוב ולרע. תודה, ארנון

למעלה