אההה זה לא עשה ללא נושא
M May Love Beli New member 8/6/06 #1 טור חדש של ידידיה! לא יועדת אם רשמו או לא... אבל ידידיה הולך הפעם על האלבום החדש (והכפול) של הרד הוט צ'ילי פפרז (משו כזה... נראלי) אם שמו פה, אז מנהלים- תמחקו. תהנו
טור חדש של ידידיה! לא יועדת אם רשמו או לא... אבל ידידיה הולך הפעם על האלבום החדש (והכפול) של הרד הוט צ'ילי פפרז (משו כזה... נראלי) אם שמו פה, אז מנהלים- תמחקו. תהנו
M May Love Beli New member 8/6/06 #2 ושכחתי ת'לינק!../images/Emo122.gif אז הנה: http://zone.walla.co.il/?w=//920393
ק קרנוני123 New member 8/6/06 #6 תודה~! פעם חברה שלי ניסתה ללמד אותי להגיד רד הוט צ'ילי פפרז. רבע שעה לקח לי לקלוט את השם הזה
ק קרנוני123 New member 9/6/06 #34 זה היה כזה: היא: רד אני: רד היא: הוט אני: הוט היא: צ'ילי אני: צ'ילי היא: פפרז אני: פפרז היא: והכל ביחד..? אני: סופר קאלי פרג'ליסטיק?
זה היה כזה: היא: רד אני: רד היא: הוט אני: הוט היא: צ'ילי אני: צ'ילי היא: פפרז אני: פפרז היא: והכל ביחד..? אני: סופר קאלי פרג'ליסטיק?
N nadav1232 New member 8/6/06 #9 תודה ודרך אגב, אני חולה..../images/Emo10.gif אני מצונן.. וכואבות לי הרגליים.. ):
י יובלוש123 New member 8/6/06 #13 מזכיר לי ש... כשהיינו בירושלים [אני והכיתה, ביום ראשון], שמענו כזה את המואזין ושאלו אותנו מי עושה את המואזין, אז אמרתי, בצחוק: "ידידיה ויטל", ואף-אחד לא הבין על מה אני מדבר.
מזכיר לי ש... כשהיינו בירושלים [אני והכיתה, ביום ראשון], שמענו כזה את המואזין ושאלו אותנו מי עושה את המואזין, אז אמרתי, בצחוק: "ידידיה ויטל", ואף-אחד לא הבין על מה אני מדבר.