טור דה פראנס Live

star_female

New member
תאריך- 3/8 כמו שאמרת

בקשות: ... זה לא קשה לנחש.. דאיקן, דאי, קן וכו'. ואם לא אז אממ.. טאקויה/קוג'י. או רק תמונות שלהם לבד. או תמונות קבוצתיות אם אין את השאר. וזהו ^^;

Goggle Girl

New member
תרגיש יותר טוב, יובל! ;-;

אוקיי... בקשות... נארוטו! D: אהם. טאי, דייויס, מיאקו, וכל הזוגות איתם. עדיפות ל טאיטו וטיסורה, דייאקו, וקניאקו. D:< כן. קניאקו. סתם, כל דבר שתשימו יהיה טוב. ונארוטו. כמה תמונות אוף קטנות. בבקשה? ;-; שלכם, אוטובוס הקסמים של הפורום ^-^

Apikachu L

New member
בהה, תודה

אני אולי לא אהיה בתקוםה הזו אבל כניראה בבית תהיה לי מסיבה מדכאת (כמו הרוב ווכשהיתה לי היזדמנות טובה היתה ת"ד-בההה)אבל בטח אני אשמח לכל התמונות אבל אם כבר אז קארי גאטומון ומיוטיסמון וגם העונה הראשונה והשני ה בכללי כי אני התחלתי לאסוף מקבקות (המסתיקים מגעילים - ילדי השכונה מקבלים אותם) ותודה לך ליסטה *קופצת בצרחות*מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך מתה עלייך ועל כולם כאן מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם מתה עליכם...... טוב , אני שוב הגזמתי קצת....

אורי,חמוד...

הההודעה שכתבת עכשיו היא אוף טופיק.יש שרשור מיוחד בשביל זה למטה.מבין?אני מבינה שאתה חדש כאן אז אני מסבירה לך,בבקשה אל תכעס עליי,זה רק כדי לעזור לך להתמצא כאן. למטה יש שרשור
.בשרשור הזה כותבים כל מה שלא שייך לפורום,כמו ההודעה הזאת שכתבת עכשיו,המטרה היא שהפורום לא ייהפך לצ'אט. אז,להבא,אם אתה רוצה לדבר עם מישהו,אז תכתוב את זה בשרשור האוף בסדר?

lori4

New member
אני כאן ורוצה צאט...

הפורום נורא שקט והשקט מתחיל להעלות לי על העצבים

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

למעלה