טור דה פראנס Live

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

Digi Lista

New member
../images/Emo32.gif

רק רציתי להגיד שזה יהיה האוף טופיק/שרשור לילי מה שנרצה

כנסו כולם דחוף!

אני אוספת את המספרים שמתחת לפקקים של הבקבוקים של חברת קוקה קולה. חסקים לי 4 פקקים. אז יש לי טובה קטנה למי שקונה בקבוקים מחברת קוקה קולה: תוכלו להעתיק לי את המספרים שיש מתחת לפקקים.ואני צריכה את זה דחוף אז שימו כמה שיותר מהר תודה רבה מראש מעין. נ.ב: הנה דוגמא למי שלא הבין: 7#25848 304*506

Digi Lista

New member
עדי,יאנה וטלי כנסו../images/Emo13.gif

נתחיל מעדי,אוטובוס יקר יש לך יום הולדת עוד חמישה ימים והכנסתי ללוח אירועים את מה שהיה לי רשום מלפני שנה אבל אני לא יודעת אם אלה עדיין אותן הבקשות או שיש לך חדשות/נוספות או שהן פשוט השתנו,בכול אופן כנסי ועדכני
טלי-את מתגייסת ב3.8 אם אני לא טועה(אם טעיתי אז זה בכול זאת באוגוסט)והיית כאן מההתחלה אז צריך לציין את זה בחגיגה גדולה לא?יאללה תגידי את התאריך ואת הבקשות(נחגוג לך יום או יומיים לפני כדי שתספיקי גם להיכנס ולראות)
יאנוש'קה-יש לך יום הולדת ב16.8 וגם לך חשוב לחגוג,לא רציתי לכתוב סתם מבלי לקבל אישור(אבל אני מניחה שקארי נכללת,נכון?),שדרי איזה תמונות את רוצה כדי שלא נאכזב

טיקיי

New member
היא בטוח תרצה קארי...

וגאטומון ומיוטיסמון... זה האוף נכון? אם כן, אז פעם שאלת מתי הניתוח שלי וזה ב27.7... עוד שבוע...

יאקומו

New member
אה... אני זוכרת...

לרגע נבהלתי... כלומר לא שזה בסדר או משהו, חשבתי שקרה לך משהו, אני יודעת?!

Digi Lista

New member
וואי באמת?

אוקיי אז ישר אחרי החגיגה לעדי מכינים לכבודך שרשור של תרגיש טוב,החלמה מהירה,
,
,
,
,
וכו'... לא הייתי בטוחה שאתה באמת עובר בסוף את הניתוח(כי אמרת שזה לא בטוח)אבל אל תדאג לא נאכזב אותך,בשביל זה יש חברים
אתה צריך להתאשפז שם יום לפני?כמה זמן אורך הניתוח?אחרי כמה זמן אתה משתחרר?

טיקיי

New member
אני לא יודע...

אני לא דיברתי איתם. אמא שלי דיברה איתם והיא רק אמרה לי שאני אצטרך בסוף את הניתוח ושאלתי מתי אני אמור ללכת, אז היא אמרה ב27... אני בקושי יודע למה אני צריך את הניתוח הזה ומה עושים בו... אני לא יודע כמה זמן, אבל אני מניח שאני כבר אחזור עד סוף השבוע.

יאקומו

New member
וואו...

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז באוף כמובן... אני מחפשת תמונות יפות ל"דברים שלא ידעת על..." ומצאתי יותר תמונות מאשר כשחיפשתי לפני כמה חודשים כשעוד אהבתי דיג'ימון (ואני מחפשת באותו האתר
)... רק עכשיו שמתי לב כמה התגעגעתי לסדרה
... מוזר אה?

אני יודעת שגם ככה יפתחו לזה שירשור

אבל בכל זאת... החלמה מהירה ותרגיש טוב

lori4

New member
סטטה...

בחרתי השם של השיר הוא My Choice.... יובל תרגיש טוב

למעלה