טור בהקשעה עם פירוט

oronm316

New member
טור בהקשעה עם פירוט

אחרי המון זמן שלא כתבתי פה המלצות, החלטתי לנסות ולבדוק מה עוד אני שווה. אטאלנטה - מסינה : מסינה מגיעה למשחק הזה בהרכב חסר מאוד. היא תחסר את הבלם מארק יוליאנו (10 משחקים העונה), המגן מארקו זאנצ'י (11 משחקים העונה ושער 1), הקשר דניאלה די וזה (10 משחקים העונה) והחלוץ מספר 1 בקבוצה כריסטיאן ריגאנו (14 משחקים העונה, 9 שערים ובישול). כשבנוסף נמצאים בספר אטורה די נאפולי (10 משחקים, בישול 1) והמגן אנג'לו ראה (10 משחקים). באטאלנטה יעדר הקשר החשוב מאסימו דונאטי (11 משחקים העונה). אטאלנטה קבוצת בית טובה השנה עם 3 תיקו, 3 ניצחונות והפסד בודד (לטורינו, כאשר לאטאלנטה חסרו 4 שחקני הרכב), כאשר בין היתר היא מנצחת 2:0 את מילאן. מסינה קבוצת חוץ גרועה 3 תיקו ו3 הפסדים. אטאלנטה מגיעה אחרי 4 משחקים ללא ניצחון (3 משחקים בחוץ, כאשר אחד מהם הוא הפסד שבוע שעבר בקושי ברומא, הפסד בפיורנטינה ותיקו בקייבו, וכאמור ההפסד הביתי היחיד העונה לטורינו. מסינה מגיעה אחרי 5 משחקים ללא ניצחון, כששולת האחרונים הם הפסדים כאשר 2 מתוכם בבית. בתיעוד המשחקים שיש לי מסינה לא ניצחה מעולם באטאלנטה (כשבעצם שוחקו שם 2 משחקים בלבד, מתוך 4). היחסים בעולם יורדים ב-BWIN היחסים נמוכים מהווינר, ובוויליאם היל, בט365 היחסים דומים. בגיימבוקרס היחס הוא 1.75. היחס הממוצע הוא 1.69. המלצה שלי, ניצחון ביתי ביחס 1.70 צ'לסי - ארסנל : ארסנל מגיעה למשחק הזה בהרכב מאוד חסר. היא תחסר את הבלם ווילאם גאלאס (X צ'לסי), המגן קולו טורה, הקשר תומאס רוסיצקי והחלוץ תיירי הנרי. כאשר בנוסף נמצא בספק גדול הבלם\מגן יוהאן דג'ורו (11 משחקים העונה). כולם כולל כולם שחקני הרכב ואין צורך לפרט את חשיבותם גם בהגנה ואולי במיוחד בהתקפה. בצ'לסי נמצא בספק X ארסנל המגן אשלי קול והשוער קרלו קודוצ'יני שניהם שחקנים חשובים, במיוחד קודוצ'יני, אבל המחליפים ראויים, מה גם שהחיסרון הוא אינו סופי בנתיים. בעולם היחסים מעט גבוהים מהווינר, אבל היחס הממוצע הוא 1.68. צ'לסי מגיעה אחרי ניצחון קשה בבולטון, ארסנל אחרי ניצחון ביתי חלק על טוטנהאם. באמצע השבוע שיחקו 2 הקבוצות בליגת האלופות. צ'לסי ניצחה בהרכב חסר את לבסקי וקשה לי להאמין שתיהיה בעיית עייפות. את המשחק של ארסנל לא ראיתי, כך שאני לא יודע אם שיחקה בהרכב מלא או חסר,ולפי מה שהבנתי לא היה קשה להבין שהקבוצות משחקות על תיקו, כך שאיני יודע עד כמה היא התאמצה. בשלושת המחשקים האחרונים ביניהם ניצחה צ'לסי כש2 מהם בסטמפורד ברידג'. ארסנל העונה קבוצת חוץ בינונית מאוד עם 3 ניצחונות בלבד, ו4 הפסדים. צלסי קבוצת בית נהדרת עם 6 ניצחונות, ותיקו בודד, כאשר נותרו לה 2 משחקי בית להשלים. צ'לסי רחוקה 9 נקודות מהיונייטד אבל עם 2 משחקים חסרים, כך שהשגת הנקודות מבחינתן, בבית לפחות, היא חובה. המלצה שלי, ניצחון ביתי, ביחס 1.65 ראסינג סאנטאנדר - ריאל סארגוסה : בסאנטנדר יש חיסורים משמעותיים למשחק. 3 חלוצים יעדרו. ניקולה זיגיץ' (11 משחקים, 5 שערים 3 בישולים), פדרו מוניטיס (13 משחקים, 2 שערים 4 בישולים) ובנוסף המחליף, מיודענו, דויד אגאנסו ששיחק 6 משחקים העונה ולא כבש. זיגיץ' ומוניטיס קיבלו אדום במשחק האחרון והם מורחקים למשחק היום. חוץ מהם ימשיך להעדר הקשר פליפה מלו (9 משחקים שער 1). בסארגוסה אין חיסורים משמעותיים למשחק, כאשר הקבוצה מקבלת בחזרה לסגל את החלוץ אברטון שנעדר בשבועיים האחרונים וכבש 3 שערים ובישל 1. סארגוסה מגיעה אחרי 2 משחקים ללא ניצחון. הפסד ביתי שבוע שעבר לאוסאסונה, ותיקו בסלטה ויגו לפני שבועיים. ראסינג מגיעה אחרי תיקו יפה בדפורטיבו שבוע שעבר, שהגיע אחרי ניצחון ביתי 4:3 על רקראטיבו. ראסינג היא קבוצה ביתית בינונית עם 2 ניצחונות, 2 הפסדים ו-2 תוצאות תיקו. סארגוסה היא קבוצת חוץ בינונית עם 2 ניצחונות, תיקו 1 ו-3 הפסדים. העונה סארגוסה היא קבוצת צמרת לכל דבר שנמצאת במקום ה-5 נקודה אחת מהרביעי שמוביל לליגת האלופות. ראסינג עד כה נמצאת בין אמצע הטבלה לתחתית בטווח ביטחון של 6 נקודות מהקו האדום. ב-11 משחקים האחרונים שנערכו בראסינג בין 2 הקבוצות ב-10 שנים האחרונות, ניצחה סארגוסה ב-6 משחקים, 3 הסתיימו בתיקו ורק 2 בניצחון של סאנטאנדר, עם זאת ב- 2 האחרונים סארגוסה לא ניצחה שם (תיקו והפסד). בכלל ב-12 שנים האחרונות ניצחה סארגוסה ב-12 משחקים, 6 הסתיימו בתיקו, וראסינג ניצחה ב-4 בלבד. היחסים בעולם יורדים על סארגוסה והיחס הממוצע בעולם הוא כמו בווינר, 2.35. המלצה שלי, X2, ביחסים של 2.75 לתיקו, ו2.35 לניצחון חוץ, כאשר ניצחון חוץ הוא בעדיפות עוד משחק שצד את עיני, בעיקר בגלל ירידת היחסים, הוא בליגה ההולנדית, ווילם נגד טוונטה. היחס הממוצע בעולם הוא 1.98 (לעומת 2.05 בווינר). ווילם מגיעה אחרי תבוסה 6:0 באייאקס. טוונטה במקום ה-4 עם 6 משחרים ללא הפסד (3 ניצחונות בית, 3 תיקו חוץ). ווילם במקום ה-16 עם 4 ניצחונות בלבד העונה. טוונטה גם מרבה להצליח בווילם וניצחה שם ב5 משחקים מתוך ה-13 האחרונים ששוחקו שם, כאשר 5 הסתיימו בתיקו ורק 3 בניצחון של ווילם. האחרון היה בגביע בשנת 2002, והאחרון בליגה היה בשנת 1997. הטור שלי יהיה: אטאלנטה ביחס 1.70 צ'לסי ביחס 1.65 סארגוסה X2 כאשר ניצחון חוץ בעדיפות ביחסים 2.75, 2.35 ואני שוקל להוסיף את טוונטה לא מפסידה כשניצחון חוץ גם כאן בעדיפות.

oronm316

New member
טעות קטנה עם ההדגשה בחלק האחרון...

סורי... שיהיה כמובן בהצלחה לכולם

תודה רבה אחי, המלצות טובות מאוד

לקחתי את כל הארבעה, נקווה שלא יהיו הפתעות כלשהן בהצלחה לך ולי.

Yossi Benayoun

New member
תודה רבה, מושקע מאוד אבל אני כמעט

בטוח שלפחות אחד מההימורים ייחסם עד שעות הצהריים ואז זה כבר לא רלוונטי עבורי וחבל שכך!

כל הכבוד...למרות שהקדמת

אותי בלרשום על טוונטה... רשמתי זאת בלי לראות את מה שהמלצת. אנחנו חושבים אותו דבר! בהצלחה!

michaeler

New member
תודה רבה!

גם אני כנראה אשלח דאבל של סראגוסה(גיבוי לX) ואטלאנטה.

מוטי85

New member
מה דעתכם על המשחק לאציו -רומא ?

האם יש פצועים בקבוצות האלה , והאם יש לכם כמה באנקרים להיום

michaeler

New member
לאציו בסגל מלא.

ברומא ממשיכים להעדר אקווילאני, פאטי ופררי. רק פררי שחקן ההגנה משמעותי.

michaeler

New member
אני מאמין שדה רוסי, מאנסיני, פרוטה,

פיזארו טאדי וטונטו הם מבחר מספיק רחב ואיכותי כדי לכפות על החסרון הזה.

michaeler

New member
בהחלט. הרבה ומשמעותיים.

סטאנקוביץ',פיגו, חוליו קרוז ודאקורט פצויחם. ויירה ומיקון מושעים.

michaeler

New member
פצויחם= פצועים*. ובעצם אינטר בלי

רבעיית הקישור הטובה שלה, נשארו לה קמביאסו, סולארי, גונזאלס ומרופי בעמדות הללו, ללא ספק מחליפים שאינם ברמה של החסרים.

michaeler

New member
הערה קטנה...

עד כמה שידוע לי, ראה דווקא בסגל של מסינה למשחק הזה. ובקשר לדי נאפולי- הוא אמנם שותף ב9 משחקים, אבל פתח רק ב5.. כמובן שבהתחשב בכך שריגאנו חסר(הוא בד"כ המחליף שלו) החסרון שלו נהיה למשמעותי יותר. ריגאנו, אגב, גם מלך השערים של הליגה בינתיים.

למעלה