טורקיש אירליינד

תומר1117

New member
טורקיש אירליינד

שלום, הציעו לי טיסה זולה בחברת תעופה הטורקית, (במקור לניו יורק אבל טיסת עצירה בטורקיה). האם זה מסוכן?

RoyG NJ

New member
לא בטוח אם קיימת עדיין אזהרת מסע לטורקיה

לא הרבה אנשים אוהבים את החברה מכל מני סיבות (אידיאולוגיות וכו')
היו מספר פעמים שאנשים עוכבו באיסטנבול .. סתם .. אבל אנשים ממשיכים לטוס אם לא החברה הייתה מבטלת את הטיסות ...

airdene

New member
סע ללא חשש.

טסתי שנים עם הטורקים ויש להם שרות יעיל וטוב. הביטחון שלהם טוב בהרבה מזה של רוב החברות האירופאיות.
המחיר זול מפני שכמה עשרות אלפי ישראלים, שגם אני נמנה עליהם, מחרימים שרותים ומוצרים טורקיים יש לך הזדמנות לטוס בזול.

תומר1117

New member
אני אגיד לך מה הבעיה

אני בן 15 ואני כמעט שלא טסתי ואני לא מבין בזה, אז אני אצטרך לשוטט שם בשדה תעופה ולשאול אנשים איך אני מגיע לטיסה לניו יורק.

הנה תגובה שקראתי באינטרנט "
לא מבין את הישראלים(יהודים) מזוכיסטים או מה?
מעולם לא טסתי דרך מדינה מוסלמית, 05/09/11 17:24
בשביל כמה דולרים הם מסתכנים? תודה לאל שלא נגמר גרוע יותר!"

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/280/419.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/280/353.html?hp=1&cat=404&loc=1

אם אני אסע דרך חברת תעופה אחרת אני אצטרך לשלם עוד 250 $ !
וגם זה גם דרך איזה חברה סוויפט אמרו לי לא יודע מה שזה מטוס ישן מלפני 100 שנה כמו סוס.

airdene

New member
שמע, בגילך, עזוב ת'אינטרנט, לך לשחק כדורגל,

או אפילו טוב יותר, מצא לך כמה חברות. האינטרנט מלא פראנואידים שבטוחים שאחרי כל עץ מסתתר איזה אחמד עם סכין בפה..ץ

אתה יכול להשאר בתוך שדה התעופה , כלומר, לעשות טרנספר ישירות לשער היציאה או לאולמות ההמתנה המחוברים אליהם, ולהעביר את הלילה על איזה ספסל. אינך חייב להכנס לטורקיה כלל. שטחי שדה התעופה באיסטנבול הם בין האזורים המאובטחים ביותר בעולם. ומבחינה טכנית עד כמה שאני זוכר טורקיש איירליינס מטיסה מטוסים חדישים ולא עגלות כמו שכמה קווי תעופה אירופים מעיזים להטיס.

זכותך לבחור לשלם יותר עבור טיסה עם חברה אחרת, רק כדאי שהמידע עליו מבוססת בחירתך יהא נטול סילופים והגזמות.

forglemmigej

New member
תשאל את בני ציפר

הוא טוען שכל העוינות בטורקיה זו קונספירציה ישראלית וגם המצב בקהיר הוא דבש

Nobilis

New member
אתה חי בסרט

השאלה אם זה יהיה סרט טורקי, או סרט ממדינה אחרת. זה הכל.

תומר1117

New member
היום דיברתי עם 2 סוכני נסיעות

שממש לא המליצו לי להשאר לילה באיסטנבול. הם אמרו שזה חוויה ממש לא נעימה. בכל זאת מדינה מוסלמת עוינת.

RoyG NJ

New member
לילה באיסטנבול ? חשבתי שמדובר בעצירה

של כמה שעות ..
ממש לא שווה וגם צריך להוסיף את עלות המלון,נסיעה הלוך חזור ובזבוז הזמן ...
ממש לא שווה.

תומר1117

New member
לילה קצר של 6 שעות בשדה תעופה

בלי מלון..
אגב אמרת שאם לא היו נוסעים אז החברה הייתה מבטלת את הטיסות.
אם קראת את הכתבה בישראל היום בשבת כתוב שרוב הנוסעים הם ערבים ישראלים!

Nobilis

New member
בקצר

השאלה כאן היא האם שווה לך להעביר 6 שעות בשדה תעופה בשביל לחסוך 250 דולר, או לא. זה הכל.

אבל - אם אתה חושב שבשדה התעופה באיסטנבול יש כרגע סוכנים של החיזבאללה שרק מחכים לחטוף את תומר1117, למה אתה שואל בפורום מה לעשות?!

בן 15 ובטוח שהעולם מלא אנשים שחורשים את רעתו - אכן תוצר המערכת הישראלית, לתפארת משרד החינוך, החוץ, ההסברה והפחדת האזרחים.

תומר1117

New member
זה לא קשור

לך תדע, בטורקיה פועלות מחתרות של החיזבאללה. אולי הם שיחדו את העובדים בשדה התעופה "להעלים" ישראלים. אתה לא יכול לדעת עם כל השחיתות שיש שם....

תשמע אם לא היה לי משפחה הייתי מסתובב שם עם דרך ישראל (כמו ה"מטס" שבא לארץ אגב).

AdiNH

New member
תמשיך לחפש,לפעמים בדקה ה90 כשנוסעים לבד

אפשר למצוא דילים של 50% ממחיר הכרטיס המלא וזה מנסיון

תומר1117

New member
אני מבולבל לגמרי....

חלק אומרים שהכל דימוי התקשורת והמצב שם דבר, ואחרים אומרים שיש שם מחתרות של חיזבאללה..

אם לא הבנתם אני אני בן 15 (בקיץ 16) שלא מבין כ"כ איך לעבור בקוניישן, ואני אצטרך להיות לילה שלם בטורקיה העוינת.

הכרטיס ממש במחיר רצפה.

אם אתה חושבים שזה טוב תעשו
ואם לא אז תעשו

לילה מצויין.

למעלה