טורקיה

אוטודנט

New member
חוף טוב הכל טוב

שלום, אנחנו בסוף נוסעים לשבועיים לטורכיה נוחתים באיסטנבול ונוסעים ללב המדינה לטייל. נשמח לקבל המלצות על חופים טובים ושקטים (אזור מערב הים התיכון), לא של קלאבים עם מליון משפחות. קראנו על חוף אלודניז - ליד פטהייה. אם מישהו היה ויכול לתת חוו"ד נשמח לשמוע. המון תודה.
 

תכלת7

New member
טורקיה באוקטובר?

שלום האם ניתן לעשול טרקים באוקטובר בטורקיה? קראתי שזו כבר תחילת עונת הגשמים. אשמח לשמוע ממהשיודע האם אפשר והיכן. תודה
 

pricey

New member
טורקיה

שלום לכולם, אני מחפשת מידע והמלצות לטיול בטורקיה מראש השנה עד אחרי יום כיפור פלוס מינוס(שבועיים- שלושה) בעיקר לגבי אופציות לינה (לא מלונות ולא אוהלים....). אזור מועדף: איסנטבול ודרומה משם. כמו כן מחפשת שותפ/ה בני 27-36 לטיול זה (אני בת 29)
 
יש כל כך הרבה...

שלום פרייסי, טורקיה מדינה גדולה, מאוד, כשאיסטנבול נמצאת בקצה הצפוני מערבי שלה (שמאל-למעלה). לכן אם תתמקדי באיזור מסויים, אפשר יהיה לתת המלצות יותר ממוקדות. באופן כללי, אם את מתייחסת לאיזור שמאיסטנבול דרומה לאורך החוף עד אנטליה (מסלול יפה של 10 ימים עד שבועיים בנחת), אז אין בעיות לינה - כל האיזור מלא במלונות ופנסיונים וזה יהיה חבל לבזבז אנרגיה על מקומות לינה ספציפיים. אם תוכלי לאמר מה בדיוק את רוצה ואיפה - אני אוכל להמליץ יותר טוב. אופיר
 
אוקטובר זה מחרתיים

היי תכלת, טורקיה גדולה ונכון שבהרי קצ'קר בצפון מזרח המדינה כבר יורד שלג (מידע אישי של שבוע שעבר) אבל באיזור אנטליה - שזה מזג אוויר לא שונה מאוד מת"א קיימים 2 טרקים ארוכים של 500 ק"מ - שביל לקייה ושביל ST.PAUL ושם מזג האוויר יכול להתאים לטרק גם במהלך אוקטובר.
 
שאף אחד לא יישמע אותי,

יש חוף שקט באמת שממקום ליד OLUDENIZ שנקרא עמק הפרפרים. מגיעים לשם עם סירה מ-OLUDENIZ (או אולי גם מ-FETIYE) של חצי שעה. שם לנים באוהלים. החוף כחול, יפה ושקט שם ויש חשמל רק שעתיים ביום. שומרים שם על נקיון ועל הסביבה ויש טרקים יומיים. חוץ מזה מערבית ל-קאש יש רצועת חוץ לבנה ארוכה (נדיר בים התיכון של טורקיה) שנקראת PATARA וזה קצת מזכיר את סיני. חושות ופנסיונים קרובים לקו החוף השקט.
 
למעלה