טורקיה - שבעת האגמים

• פותח הנושא 1gal
  • פורסם בתאריך

1gal

New member
טורקיה - שבעת האגמים

שלום לכולם. ברצוני לצאת לטרק שבעת האגמים כבר בחודש הבא העיניין הוא שאני לא מוצא מספיק חומר על נקודת ההתחלה, דרכים, ו/ או סיפורי דרך. אשמח עם מישהו מחברי הפורום יוכל לנדבר יותר מידע! תוגה

1gal

New member
מישהו?!

בחייכם חייב להיות לפחות אחד מכם שמכיר/יודע.. בבבבבבבבבבבבקשה...

liatita

New member
שבעת האגמים

אנחנו עשינו אותו לפני כשנתיים, אבל אני מניחה שלא הרבה השתנה מאז. חייבת לציין שעשינו אותו באוקטובר ולא נשאר הרבה מהאגמים בעונה הזו מלבד העובדה שהיה קור כלבים ורוחות סערה על הרכס. המסלול עצמו לא מסובך ואת נקודות הציון שיש בסיפורי הדרך באינטרנט לא קשה למצוא כלל. אם תגיעו ל-Demirkazik תמצאו את שביל הגישה להתחלה בלי בעיה. אנחנו תפסנו טרמפ לתחילת המסלול עם מישהו תמורת פרוטות. שני הלקחים העיקריים שלמדנו הם: א. העליה ביום הראשון בת .....מישהו כתב משהו על 3 שעות ועוד שעה, קחו בחשבון לפחות כפול,יום שלם של עליה בטרשים. לא טיול משפחות... וזה מביא אותי ללקח השני: בגלל העונה היו רוחות שהקשו על הטיפוס. אנחנו לא לקחנו סוסים לציוד ובדיעבד די הצטערנו למרות שחבורת צעירים כן לקחה והגיעה כמונו (לא, אנחנו לא ספורטאים). זה מקל מעט על חווית הטיפוס והופך את הדרך ליותר נעימה, מעבר לכך שהסיס דואג שלא תפספסו את החניות והמסלול (אנחנו עשינו יומיים ביום אחד בגלל שהמעיין שכיוונו אליו התייבש ולא ראינו אותו). דבר נוסף שאולי כדי לדעת, בכפר בסוף הסלול אין בית הארחה או משהו דומה, גם לא איפה להניח אוהל. משפחה נורא נחמדה שיכנה אותנו בביתה ללא תשלום והיה נחמד, אבל צריך לקחת בחשבון כדי להגיע בשעה סבירה לאוטובוסים שיוצאים משם.

למעלה