טורקיה בספטמבר

טורקיה בספטמבר

אני מחפש שותפים לטיול אופניים לטורקיה בספטמבר. עד כה ההצעות של מדרפט נראות המפתות והמתאימות ביותר, אולם אני פתוח לשמוע עוד. הרמה - בינונית (הכושר בינוני מינוס והטכני בינוני פלוס, אז באמצע). מי שמעוניין, נא ליצור קשר במסרים. כמו כן, אם למישהו ממכם יש נסיון והמלצות על טורקיה או יעד קרוב וזול אחר, אשמח לשמוע. האפור

אני גם מתלבט לגבי טיול בטורקיה...

התכנון שלי הוא לצאת בספטמבר או אוקטובר ועד לפני כמה זמן הייתי סגור שאני אצא עם מדרפט, אבל אז ראיתי את הפרסום של יערית, ועכשיו אני ממש לא יודע מה לבחור. הם מציעים מסלולים מאוד דומים... ובמחירים כמעט זהים... אז, אם יש לך תובנות נוספות שיעזור לי בבחירה, אשמח לשמוע... כנס לאתרים: www.medraft.co.il www.yaarit.co.il ותבדוק את ההצעות.

eOfer

New member
אומרים שאין טוב כ ב ע ל נסיון...

אז תשאלו את אישתי
הא ? משחק מילים... ועכשיו רגע ברצינות. אין לי שום דבר רע לספר לכם על חברת יערית. נהפוך הוא, מהאתר ניתן ללמוד שהם רציניים ויש להם אפילו מדריכים מצויינים. לעומת זאת, לחברת Medraft שהיא החלוצה בטורקיה ובתחום בכלל (למיטב ידיעתי) יש גם מוניטין, גם מדריכים מעולים וגם לי אישית היה העונג לטעום את טעמם של שבילי הטאורוס דרכם. מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר

קראתי עכשיו בפירוט את הטיול ביערית

ונראה אחלה טיול. (הטיול של 4 ימים) אמנם זה יוצא רק יומיים וחצי של רכיבה, אבל הלינה היא באחד מהלקאבים - מה שכולל את כל הפינוקים שיש בקלאב... לעומת הטיול של מדרפט שעובר ממקום למקום (מסע) - שגם לזה יש יתרונות וחוויות מהצד השני. המחירים זהים: 539$ ביערית ו-530$ במדרפט. בטיול של ה-8 ימים ביערית יש גם לינה אחת בצימר כפרי (במקום הקלאב), לעומת המסע של מדרפט. פה המחירים שונים: יערית מציעים 8 ימים ב-879$ ומדרפט ב-955$. שוב - אני מתלבט, ועם הזמן כנראה אסגר על עצמי... בכל אופן, מה שלא בוחרים, נראה לי שכדאי לרכוש את הטיול בקרוב לפני שהדולר יעלה...

אני דווקא חושב ללכת על יערית...

השהות בקלאב - זה מה שקנה אותי...
ועוד - אני כנראה אסע עם בת-זוגתי
, אז הנופש בנוסף לרכיבה מתאים לנו יותר...
בכל אופן, אני בטוח שכל אחד יהנה בטיול שלו!

אני לא פוסל

והמסלולים שם נשמעים נחמדים. אבל אני לא כל כך רואה את עצמי באגאדו דו דו...

יורם חן

New member
מצטרף לדעתו של עופר ../images/Emo43.gif

במקרה (או שלא) היינו באותו הטיול בטאורוס ודי תמימי דעים לגבי רמת האירגון ואופי המסלולים
. המבנה לא היה של מסע, ובכל יום חזרנו לישון בלודג'- ביקתות עץ על שפת יובל של נהר הקופרלו, מקום מקסים. בלילה האחרון מצמצמים טווח לאנטליה ואז ישנים במלון 5
ואפשר לחרוש קצת את העיר (אישית , מעדיף שטח). מעבר לכך לא מכיר מקרוב את הפורמט של יערית, מעבר לפירסומים אבל המדריכים מקצועיים זה בטוח (קוקי ודני).

למעלה