טורניר

Raamzi

New member
רק דיבורים

האיש הזה רק דיבורים הוא נראה לי רוצה רק מפריע...לא עושה כלום..."חבל על הזמן"

Raamzi

New member
אני פה חדש אבל מבין הכל

לזה קוראים בגרמניה מלחמות יהודים,זה לא מביא לכלום

9ball master

New member
מעניין ש...

רצית לדבר ביליארד נטו!! אך אתה לא מצליח לדבר על ביליארד ובמקום זאת אתה רק מתקיף אותי... אני לא חושב שיש לך שום זיקה אמיתית לספורט הזה, אני חושב שאתה סתם פה כדי להתקיף אותי על בסיס אישי (ואנחנו אפילו לא מכירים) אני חושב שאתה מתחזה ואני חושב שאני יודע מי אתה באמת... אין לי בעיה שתסתור את דבריי אבל תן נימוקים משכנעים ומבוססים, סתם להתקיף רק מציג אותך באור מגוכך

Ofer Peer

New member
אני לא

רואה הצעה? איפה? כנראה אני מפספס משהו... מה שם ההודאה? תודה

9ball master

New member
שים לב להודעה "תשובה" של 147

אני שוב רוצה לומר שמדובר בהצעה התחלטית יפה. חבל שעקב ההתפתחויות בחודש האחרון גרמו לי להשאר אנונימי יותר מכפי שתכננתי. דבר נוסף שאני רוצה להוסיף, לפי ההצעה של 147 אני מבין ש 2000 ש"ח הולכים אלי על ניהול התחרות, בהחלט הצעה יפה, אך אם הדבר היה יכול לצאת לפועל אז הייתי מעביר את רוב הסכום הזה חזרה לתחרות ומגדיל את הפרסים!!! אני מאמין שהינו יכולים להגיע להסדר כלשהו שבוא אני אקבל תגמול על עבודתי שאינו כסף (כמו הנחה רצינית על זמן שולחן ביום יום או משהו כזה) אני חוזר, אני בנאדם עובד, אני מרוויח ואני מוכן לעשות מתוך אהבה לספורט.

Ofer Peer

New member
MASTER!!!

אני חייב להבין!!! קיימת הצעה לארגן אירוע... ואתה לא מבצע? לא פלא שאנשי הפורום חוזרים ומתקיפים אותך... אולי תוכיח את שאתה כותב כאן!!! מה הבעייה??? סנוקר, פול, קארום- זה הכל ביליארד... ואם אתה באמת רוצה לקדם- אני חושב שרצוי באמת גם לבצע!!! אין ספק שאתה נותן עניין בפורום, אך מבחן המציאות אומר-תמונה אחת שווה... גם אני סקרן לדעת מי מסוגל להרים אירוע ברמה גבוהה כאן!!! אפילו מוכן לעזור על פי בקשה... תהיה בטוח, שאם יפנו הצעה זו אליי- אני אבצע!!! ממה אתה חושש- שהארגון המדובר ילמד ממך???

9ball master

New member
אני הבהרתי את

הסיבות שלי לכך שאני לא מוכן לארגן ארוע כרגע. תקרא, תפנים ותכבד

9ball master

New member
דרך אגב,

אתה מוזמן לפנות ל 147 ולהציע את עצמך במקומי, אני לא אפגע ואני סומך עליך שתוכל לארגן תחרות ברמה סבירה מאד בתנאים שהוא מציע. אם יסגר בינכם משהו אז זה רק לטובה ולטובת הספורט ובדרך כלשהי אני ארגיש שאני התנעתי תהליך שהסתיים בתחרות רצינית ומכובדת ובזה אני מרגיש שכבר תרמתי משהו לקידום הספורט

Raamzi

New member
אתה רציני מאד

147 אתה מאד רציני..כל הכבוד לך! נראה לי אתה קיבלת חינוך גרמני

147break

New member
תגובה

על כל דבר יש לך ביקורת אתה פשוט מדהים ודרך אגב קיבלתי באמת חינוך מהורה שעבר את סיוטי גרמניה ותאמין לי שאם שחקנים היו מקבלים חינוך כזה הכול היה שונה וסגנון המשחק היה יותר אלגנטי

Raamzi

New member
147 שלום

אני לא מקצועי ביליארד, אני שולחן בבית פול ברונצויק. אבא אימה שלי גם גרמניה מלחמה.

Raamzi

New member
אני שואל

אני שואל היום אירגון גרמניה מיק שארל? איך כותבים גרמנית שם זה?

למעלה