טורניר

147break

New member
טורניר

בימי רביעי טורניר סנוקר באריסטוקרט בת ים על ארבעה שולחנות 12 פיט משעה 30 19

Ofer Peer

New member
טורניר

תגיד, מהם חוקי הטורניר? כמה אדומים? עד כמה? מה העלות? קצת יותר פרטים לחברי הפורום? ואני בטוח שיגיעו... כן ירבו.. בהצלחה!

בוא אני אתן פרטים......

טורניר שלושה אדומים עם פורים מתאימים בערך..... חוקי הטורניר הם שמשחק רגיל, בלי הצמדה לכדור הצבע לאחר אדום וכל השאר אותו הדבר כמעט.... כל משחקון הוא עד 2..... דמי השתתפות 50 ש"ח בלבד..... יאללה בואו......

9ball master

New member
מה זאת אומרת...

"חוקי הטורניר הם שמשחק רגיל" ??? האם מדובר בחוקים רשמיים, או שמע זהו סנוקר-באר שבעי, או שמע זהו זן חדש, סנוקר-בת ימי, ואוו יש בארץ יותר סוגי חוקים של סנוקר משחקנים.... אבל שיהיה לכם בהצלחה

147break

New member
תשובה

תשמע אם אתה מפנטז על חו"ל סע לחו"ל פה בארץ נפוץ סנוקר 3 אדומים זה משחק מהיר אין לנו מועדונים עם 10 שולחנות סנוקר ולכן טורניר שבועי זה משוחק כך ובינתיים הרבה חברה משתתפים ואל תחשוב שהשחקנים שלנו לא ברמת משחק גבוהה ואו שכלית גבוהה . אחת הסיבות היא גם זמן וכך טורניר זה נגמר בכשלוש שעות וכולם נהנים אני לפני כשנה אירגנתי טורניר 15 אדומים עם סך פרסים של22000 שח וזה היה סיוט שארך שלושה חודשים

Ofer Peer

New member
תשובה...

כשאתה עורך אירוע פרטי אצלך תעשה מה שאתה רוצה! כאשר אתה עושה אירוע רשמי - תעמוד בכללים הבעיה היא שאין כללים ואם יש כללים אז נשנה אותם לפי הנדרש... תסכים איתי שזה נשמע טוב, לא? אם אתה רוצה להתקדם ברמת הספורט - על כל מישוריו- תתחיל להפנים את הדרכים המקובלות בעולם- ראה חו"ל. למה לקבל ולעשות דברים מוטעים כל הזמן... אם אתה תשנה, והוא ישנה, גם השלישי והרביעי ישנו... מתי תבינו לוקח זמן אך את היסודות חייבים לבנות בדרך נכונה! אין דרך אחרת שתחזיק מעמד לאורך זמן...!!!

Raamzi

New member
נכון מדבר

אתה בחור רציני לא כמו MASTER...לוקח זמן לעשות לא ביום אחד

9ball master

New member
אני לא אמרתי

שזה יקח יום אחד, אפילו אמרתי שלדעתי!!! זה יקח משהו כמו 7 שנים!!! אבל רק אם נתחיל ללכת בדרך הנכונה, כל עוד הולכים עקום אז תמיד נלך במעגל (חוק פיסיקלי!!!) ואף פעם לא נתקדם

9ball master

New member
סיוט....

שארך שלושה חודשים ??????? יכול להיות שעלינו כאן על איזושהי בעיה? אם מארגן תחרות רואה בה סיוט אז אין סיכוי שאפשר יהיה לשפר כי זה אומר שממש לא בא לך לעשות תחרות שזה בסדר אבל למתחיל במצווה אומרים גמור... עוד לא ניתקלתי בשום מקום בעולם שתחרות (לא ליגה) לוקחת 3 חודשים, דבר זה מראה שאניך יודע כיצד לארגן תחרות, זה בסדר, אף אחד לא נולד עם הידע אבל בטח גם לא חיפשת מישהו בעל ידע שיעזור לך, נכון? כי הרי בתור ישראלי אתה יודע הכל.... תן לי 22000 ש"ח ומועדון שייתן לי את המקום לשלושה ימים ואני אראה לך איך עורכים תחרות.... תאמין לי, אולי לא תרוויח הרבה בשלושה ימים הנ"ל מזמן שולחן אבל אתה תמכור הרבה אוכל ושתייה ושחקנים יעריכו אותך ויחזרו לשחק אצלך, כך שבטווח הארוך אתה כן תרוויח.

147break

New member
תשובה

יש בעיה בנושא טורניר סנוקר אף אחד לא ישתתף אפילו אם הפרס יהיה גבוה וזה בגלל שיש כמה שחקנים שינצחו באופן קבוע ולכן יש לקיים טורניר עם נקודות יתרון לשחקנים חלשים ברגע שיש לך ארבעה 12 פיט אתה יכול לקיים כארבעה סטים של משחקונים בערב וזה במידה וקבעת עם כל שחקן את זמני המשחק ושהוא לא קיבל מחזור באותו יום לכן טורניר זה אורך זמן רב יצא לי כבר לראות משחק אצלי בטורניר הטוב מ5 משחקונים 15 אדומים שהחל ב-18:00 ונגמר ב22:00 וברגע שנירשמו כ60 שחקנים תחשוב על כמה זמן ואני לא מדבר על "הקושי" של השחקנים שלנו לשים יד בכיס ולשלם דמי השתתפות שהם גורם חלקי לפרס הגבוה שהמועדון משלים אני מוכן לתת לך אפשרות ולראות את יכולתך מר9MASTER ולתת מהמועדון 5000 שח +2000 לך על אירגון תחרות וזה בנוסף לדמי הרשמה שיצורפו לסך הפרסים

9ball master

New member
אין ספק ש....

בטורניר חובבני (רמת השחקנים, לא הטורניר) יש לדרג את רמת השחקנים ולתת נקודות יתרון בהתאם. אין שום סיבה שטורניר חובבני יהיה על 12 פיט ו 15 אדומים, הגיע הזמן שכן נסתכל על חו"ל ונראה ונבין שטורנירים חובבנים משוחקים על שולחנות קטנים יותר עם פחות אדומים, זה נכון גם לפול, בכל מקום בעולם החובבנים משחקים על שולחנות 7 פיט ורק המקצוענים משחקים על 9 פיט, אבל פה בארץ כולם הכי טובים וכולם יודעים הכי טוב וכולם מקצוענים ששמים את רוני אוסליבן בכיס הקטן. בתחרות אין אפשרות לשנות את שעת משחק ומי שלא מתאים לו אז שלא ישתתף או שיפסיד טכני, לאט לאט ילמדו שהתחרות חשובה ויש להשקיע בתחרות ואם זה לוותר על דברים אחרים אז זה מה שנדרש, אותו דר נדרש מכל ספורטאי אחר, עוד לא שמעתי כל כדורגלן שלא יכול לשחק בשבת כי הוא רוצה ללכת לים עם החברה, או על כדורסלן שלא יכול לשחק בערב מסויים כי יש בר-מצווה לבן של אחות של הבת דודה של אבא שלו....

Ofer Peer

New member
אני ראשון...

אני לא יכול להשתתף באליפות ישראל ב 9BALL מהסיבה הפשוטה: יש בר-מצווה לבן של אחות של הבת דודה של אבא של מישהו שאני מכיר ב.... חוץ מזה... איך אתה יכול לכתוב את שמו של ... בלי רשותו, אני בטוח שהוא לא יסכים...

9ball master

New member
איזה שם...

כתבתי בדיוק ???? אני חושב שהשעה עוד מוקדמת מידי בשבילך

9ball master

New member
קיבלתי....

אישור ממנו להשתמש בשמו.... בתור שחקן מקצוען ואלוף עולם בעבר, הוא נחשב לדמות ציבורית ואין בעיה להשתמש בשמו, כל עוד לא מדובר בפגיעה בשמו או הוצאת דיבה. חוץ מזה הוא מוסר שברגע שהוא יסיים לשחק פול בארה"ב אז הוא מגיע לבת ים, אבל רק בתנאי שהוא יקבל פור...

אני רואה שאתה רק מדבר.....

הנה בא הבחור, נותן לך כסף כדי שתארגן תחרות..... איפה נעלמת ולא נתת תשובה אפילו??.... תעמוד קצת מאחורי דברים!!!........

9ball master

New member
אני רוצה להגיד ש...

כל הכבוד ל 147, ההצעה שהוא נתן לי היא יפה מאד להתחלה בעיקר עקב העובדה שהוא לא מכיר אותי, אני מודה לו מאד והוא מראה רצון לעשות למען המשחק והספורט אל לצערי עלי לסרב כרגע וזאת משתי סיבות: 1. אני מעוניין לעת עתה להשאר אלמוני, אני מבטיח שבזמן הנכון אני אחשוף את זהותי ואם ההצעה הנ"ל עדיין תהיה בתוקף ואוכל לשלב זאת בסדר יומי אז אשקול זאת מחדש. 2. אני חייב להיות הוגן ולהגיד שסנוקר פחות מעניין אותי בשלב זה, זה נובע מהמון סיבות ואף אחת מהן לא קשורה להעדפה אישית שלי של משחק זה או אחר, אני נכחתי במספר תחרויות סנוקר בארץ והתנהגות השחקנים ברובה לצערי הצדיקה את השם שיצא לספורט הזה בארץ, אני לא אגיד ששחקני הפול הם "בריטים" בהתנהגותם אבל ....

מקובל עליי......

קח את הזמן..... ואם פעם תקים תחרות בפול, תודיע לי, נרא האיך היא תתנהל....

9ball master

New member
מבטיח...

אני מבטיח שאם אני יפיק תחרות ביליארד בארץ, אתה לא רק תשמע עליה, אני מאמין שאתה תהיה בין הראשונים שירשמו...

למעלה