====טורניר 15 אדומים====

====טורניר 15 אדומים====

לפי הבנתי עומד להתקיים במועדון האריסטוקראט טורניר של 15 אדומים, כל מי שרוצה מוזמן להירשם או להגיע לצפות..... לפי הבנתי (פרטים כמעט מדוייקים) הטורניר מתקיים עם פורים שבסופו של דבר יוענק גביע ענק עם פרס של 9000..... יש פרסים עד מקום 8.... דמי השתתפות 150 ש"ח..... התחרות אמורה להתחיל בסוף החודש בערך...... צרו קשר בהקדם עם מועדון האריסטוקראט או עם רועי פרננדס או עם אוהד...... מי שלא יודע את הטלפונים ומעוניין, שיפנה אליי לפרטי כי אני לא יודע אם מותר לפרסם....... יאללה שיהיה בהצלחה, אני חייב להיכנס לכושר עד אז......

9ball master

New member
בהצלחה !!!!

מגיע לך שתזכה, אתה משקיע בזה המון

האמת, אמרתי לך......

לא היה לי חשק למשחק בכלל ואני באמת לא בכושר כל כך טוב..... היום הייתי בסנוקר והפסדתי למישהו שאני יכול לתת לו 10 פור בשישה אדומים 3-1 וזה היה בלי פור בכלל..... אתה היית רואה מהצד אפילו שפתאום יש לי הברקה אבל לא בהתמדה.... חוסר שעות משחק, כבר אמרתי??..... נקווה לחזור לכושר עד לתחרות, חייב להגיע לשלבים הסופיים.....

mati123

New member
באיזה שיטה

באיזה שיטה מתקיימים הטורנירים האלה כמה משחקים בהתחלה או נוק אאוט רציתי לדעת מכיוון שאני שחקן חובב ברמה בינונית ככה שאם יש טעם להוציא 150 ש"ח ונסיעה ואז לעוף בשתי דקות תודה

9ball master

New member
אני חושב ש....

התחרות בסקורס תתאים לך יותר, גם בגלל שהתחרות מכוונת לרמה החובבנית וגם בגלל שהפורמט הוא הפסד כפול, כלומר רק אם תפסיד פעמיים אתה יוצא מהתחרות. אבל שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה!! כמובן שאתה יכול להשתתף בשתי התחרויות, השתתפות בכמה שיותר תחרויות יגרמו לרמה שלך לעלות.

באריסטוקראט.....

המפסיד יוצא, אבל זה עם פורים (אני לא יודע אם זה יתאים לך) בין השחקנים...... תלוי גם מה הרמה שלך, כי אם אתה לא כל כך טוב בסנוקר ואתה רואה את ה 150 כהוצאה גדולה, עדיף שלא תשתתף כי יהיה לך מאוד מאוד קשה להגיע לשלבים מתקדמים כי בתחרות הזו הולכים להיות בסביבות ה 200 משתתפים מכל הארץ....... בכל אופן מקוה שתחליט רק מה שטוב לך.....

למעלה