טורניר פורים
(החומר הנ"ל הועתק מפורום אחר.) טוב,אנחנו מארגנים עוד מפגש טורניר.. כמו שידוע לכם,זה גם מפגש של הפורום+טורניר גדול! יום רביעי,ה- 15.3.06 (חופשת פורים!) שעה: בשעה 11:00 תתחילו להגיע מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רצריפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: אפשר לשבת לדבר,להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00- עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-15 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת סוויס בין שלב א' לשלב ב' תהיה הפסקת אוכל ובזבוזיישן בתמשך 45 דקות,מיד אחרי זה נמשיך ת'סיבוב הבא של הטורניר!
(החומר הנ"ל הועתק מפורום אחר.) טוב,אנחנו מארגנים עוד מפגש טורניר.. כמו שידוע לכם,זה גם מפגש של הפורום+טורניר גדול! יום רביעי,ה- 15.3.06 (חופשת פורים!) שעה: בשעה 11:00 תתחילו להגיע מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רצריפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: אפשר לשבת לדבר,להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00- עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-15 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת סוויס בין שלב א' לשלב ב' תהיה הפסקת אוכל ובזבוזיישן בתמשך 45 דקות,מיד אחרי זה נמשיך ת'סיבוב הבא של הטורניר!
- פרסי הטורניר יהיו בוסטרים של אלמנטל אנרג'י/סייברנטיק רוולושן/דארק בגינינג 2(החדשים ביותר) בהפנינג יש את הבוסטרים: Dark Beginning Soul of the Duelist Rise of Destiny + החבילה הגדולה עם הקלף הנדיר בכל אחד. לוסט מילניום + ספיישל אודישן סייברנטיק רוולושן דארק בגינינג דארק בגינינג 2 דארק רוולושן 1 אלמנטל אנרג'י!!! סטרטר דק ווריאר סטרטרדק זומבי סטרטרדק פיר סטרטרדק וואטר (בעזרת השם!) כנראה יגיעו הבוסטרים: SOI - שאדוו אוף איפניטי SE - EEN סטרטרדק ספלקאסטר. DP - ג'יידן (ג'ודאי) DP - צ'אז (מנג'ומה) חוקי הטורניר: 1.יש להשמע להוראות המארגנים/שופטים,שהם:עידו,מור,שחק ומרום. 2.אם אחד השחקנים מבקש שכל שאר האנשים שצופים במשחק ילכו כולם הולכים,רק מארגנים/שופטים יכולים להשאר.(אנשים שלא ילכו יפסלו/לא ישתתפו פעם הבאה) בטורניר הזה חובה לרשום דק ליסט לפני הטורניר של כל משתתף!!! אגב חוק חדש שאני מוסיף כרגע:אם מישהו יבוא מחופש הוא לא ישתתף ><" טוב.. מיותר להגיד שוב שזה BAN LIST ללא אלים וכל החרא המיותר רק קלפים מקוריים ורק ב-א-נ-ג-ל-י-ת אם מישהו מהפורום הספציפי הזה מתכנן להגיע ניתן להודיע לי כאן (למרות שזה לא ישנה כלום... זה סתם בשביל לדעת מה הסיכוי שלי לפגוש מישהו מכם שם ^^")