טורניר מלחה

רב ענפי ירושלים 17.1.06 ענף הכדורסל

לכל המאמנים ורכזי הקבוצות תוכנית המשחקים המיועדת-מופיעה לכם -כאן באתר בדף הראשי. לאור אילוצי זמן, מקום ועוד! לא יערכו משחקי מבחן והדגמות-ניתנת להשהות במספר ימים אלו להגיב במידת הצורך לשינויים בשיבוץ- במידה וברור לכם שהשיבוץ אינו מתאים. לא תתקבלנה לאחר מכן טענות! אפילו שלא יצא לכם להיכנס כאן לאתר ולקרוא הודעה זו. בברכת שבת שלום! דני

BigW1

New member
טורניר מלחה ירושלים

שלום לכולם אני חייב להגיד לכולכם שיהיה אירוע מאוד מאוד מאוד יפה כל הכבוד תמשיכו כך וכל הכבוד לכל הקבוצות אשר השתתפו באירוע הנהדר הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש נהנתי מכל רגע בטורניר.... כל הכבוד !!!!!!!!!!!

טורניר מלחה

ברצוני להודות בשם הספורטאים על המאמצים שהשקעתם על מנת שנוכל להשתתף בטורניר המוצלח ,חניכיי השתתפו בכדור רגל שהיה ברמה גבוהה עם הרבה מתח והחמצות .תודות לשרית הגדולה מכולם ,לחיים רווה , לאורן ,ולכל הצוות שעשה עבודה פוריה עם הרבה חוויות לספורטאים. יישר כח .

תחרות השחייה בירושלים

אני רוצה להודות לכל הספורטאים והמלווים מהמסגרות השונות שבאו ביום חורף לירושלים.כמו- כן להודות לכל המתנדבים אשר בלעדנהם לא ניתן היה לקיים תחרות זו. ואחרונים חביבים לכל צוות ה"ספיישל- אולימפיק" אשר אירגן ארוע יפה וחשוב זה. בברכה ישי אדלר

BigW1

New member
שרית החבריה של מועדון כוכב

שאולים מה עם המדליות הזהב שלנו ?

שרית ,מיכל - מדליות

נא לשמור לי למסירה לקבוצות הבאות-המדליות הבאות כוכב תל-אביב -סט מדליות זהב (10 מדליות ) אקים אשקלון-סט מדליות כסף אקים באר-שבע-סט מדליות ארד אלו תוספות מתבקשות שהובטחו לקבוצות אלו-בעקבות שינויים מקצועיים שנעשו בלוח המשחקים בטורניר בירושלים. אבקש לקבל זאת אלי - אול לחילופין לדאוג לשלוח זאת לקבוצות אלו ישירות. בתודה, דני וילי תודה על התזכורת החשובה!

היה לי לעונג

לראות את החבר'ה הצפוניים מגיעים עד לירושלים. אוליי החמצתם את השער אבל יצאתם ענקים!!! כל הכבוד

למעלה