היי אני נוסע ללונדון עוד בערך 3 שבועות. רציתי לדעת עם טורניר לונדון (או לונדון טאורס) עדיין חי וקיים, והאם מכבי נוסעים אליו. הם נסעו בשנים קודמות. תודה
טורניר שנתי בהשתתפות קבוצה מה-NBA (אם אני זוכר טוב....) והוא נערך בפאריז ולא זכור לי שמכבי השתתפה בו בשנים האחרונות.... לדעתי, אבל אני לא בטוח שאני צודק, הטורניר לא נערך בעונה האחרונה.... נראה לי ששנינו מתכוונים לטורנירים שונים....
אבל נדמה לי שהחליטו לבטל אותו, אני מאוד לא בטוח. הטורניר הוא מעיין "אליפות העולם לקבוצות". משתתפות בו קבוצות מאירופה, דרום אמריקה וה NBA (אולי גם מאסיה ואפריקה). מכבי ת´א השתתפה בו פעם אחרי שלקחה את גביע אירופה (נדמה לי ב 81).
נערך בזמנו כל שנה בעיר אירופית אחרת (אפילו פעם דיברו על להביא אותו לתל אביב). בשנים הארונות לקיומו הוא אמור היה להיות מעין "אליפות העולם לקבוצות" כשמתמודדות בו אלופת האן בי איי, אלופת אירופה (ועוד כמה קבוצות אירופאיות בכירות), אלופת אוסטרליה ואם אני לא טועה גם אלופת אסיה. הוא בוטל לפני כמה שנים, לדעתי בגלל שלאלופות האן בי איי לא היה זין לנסוע לאירופה חודש חודשיים לפני תחילת השנה רק בשביל איזה גימיק.
בבורמיו שבאיטליה, כך שיכול להיות שאתה מתבלבל קצת.... אולי כדאי גם שתנסה לפנות למשרדי מכבי ת"א ולברר איתם - הם בטח יוכלו לתת לך תשובה מהימנה (לפחות מבחינתם ולגבי השתתפות מכבי בטורניר שכזה)
מכבי לא היתה בטורניר מקדונלדס ב-81 היא השתתפה בגביע הבין יבשתי וזכתה בו! זו היתה השנה המוצלחת ביותר של מכבי: אליפות, גביע המדינה, גביע אירופה לאלופות, גביע בין יבשתי מה שמפתיע הוא שהמאמן רודי דאמיקו לא המשיך אחרי העונה המוצלחת ביותר של מכהי בכל הזמנים
הטורניר מתקיים תחת אירגון הלונדון טאוורס, בסביבות אמצע-סוף אוגוסט אם אני לא טועה, וכולל בדרך כלל ארבע קבוצות, במתכונת דומה לזה של טורניר תל אביב. מכבי השתתפה בו כמה פעמים ואפילו זכתה בגביע, ב-96 או 97.