טורניר לונדון?

capsl0ck

New member
טורניר לונדון?

היי אני נוסע ללונדון עוד בערך 3 שבועות. רציתי לדעת עם טורניר לונדון (או לונדון טאורס) עדיין חי וקיים, והאם מכבי נוסעים אליו. הם נסעו בשנים קודמות. תודה

capsl0ck

New member
יכול להיות ../images/Emo13.gif

יכול להיות שאני מתבלבל, זה הטורניר השנתי בלונדון? באיזה תאריכים הוא?

יוסי®

New member
טורניר מקדונלד´ס היה בעבר

טורניר שנתי בהשתתפות קבוצה מה-NBA (אם אני זוכר טוב....) והוא נערך בפאריז ולא זכור לי שמכבי השתתפה בו בשנים האחרונות.... לדעתי, אבל אני לא בטוח שאני צודק, הטורניר לא נערך בעונה האחרונה.... נראה לי ששנינו מתכוונים לטורנירים שונים....

עטלף77

New member
טורניר מקדונלד´ס נערך פעם בשנתיים

אבל נדמה לי שהחליטו לבטל אותו, אני מאוד לא בטוח. הטורניר הוא מעיין "אליפות העולם לקבוצות". משתתפות בו קבוצות מאירופה, דרום אמריקה וה NBA (אולי גם מאסיה ואפריקה). מכבי ת´א השתתפה בו פעם אחרי שלקחה את גביע אירופה (נדמה לי ב 81).

delvecchio

New member
הטורניר

נערך בזמנו כל שנה בעיר אירופית אחרת (אפילו פעם דיברו על להביא אותו לתל אביב). בשנים הארונות לקיומו הוא אמור היה להיות מעין "אליפות העולם לקבוצות" כשמתמודדות בו אלופת האן בי איי, אלופת אירופה (ועוד כמה קבוצות אירופאיות בכירות), אלופת אוסטרליה ואם אני לא טועה גם אלופת אסיה. הוא בוטל לפני כמה שנים, לדעתי בגלל שלאלופות האן בי איי לא היה זין לנסוע לאירופה חודש חודשיים לפני תחילת השנה רק בשביל איזה גימיק.

capsl0ck

New member
אז...?

בכל זאת יש טורניר בלונדון... לא טורניר רשמי כזה, אבל מכבי יוצאים כל שנה למחנה אימון שם... אח שלי היה לפני שנתיים שם.

יוסי®

New member
מחנה האימון השנתי של מכבי הוא

בבורמיו שבאיטליה, כך שיכול להיות שאתה מתבלבל קצת.... אולי כדאי גם שתנסה לפנות למשרדי מכבי ת"א ולברר איתם - הם בטח יוכלו לתת לך תשובה מהימנה (לפחות מבחינתם ולגבי השתתפות מכבי בטורניר שכזה)

סלים וארזה

New member
מנהל
מכבי לא היתה בטורניר מקדונלדס ב-81 היא השתתפה בגביע הבין יבשתי וזכתה בו! זו היתה השנה המוצלחת ביותר של מכבי: אליפות, גביע המדינה, גביע אירופה לאלופות, גביע בין יבשתי מה שמפתיע הוא שהמאמן רודי דאמיקו לא המשיך אחרי העונה המוצלחת ביותר של מכהי בכל הזמנים

capsl0ck

New member
לא חשוב

אני לא מתבלבל בין בורמיו ללונדון. פשוט מכבי בכמה שנים האחרונות שיחקה גם בלונדון. לא חשוב...

עידו17

New member
טורניר לונדון מתקיים כל שנה באוגוסט

הטורניר מתקיים תחת אירגון הלונדון טאוורס, בסביבות אמצע-סוף אוגוסט אם אני לא טועה, וכולל בדרך כלל ארבע קבוצות, במתכונת דומה לזה של טורניר תל אביב. מכבי השתתפה בו כמה פעמים ואפילו זכתה בגביע, ב-96 או 97.

metal_slug

New member
אם אני לא טועה, אף מאמן זר לא שרד

שתי עונות רצופות במכבי...

למעלה