טורניר הפורום

טורניר הפורום

אמנם הוכח כאן בעבר שהאהבה כאן הרבה יותר גדולה לטניס הנשי מאשר לגברי (סקס קודם לספורט?) אבל אני חושב שמן הראוי שייפתח כזה טורניר גם לסבב הגברים. עוד כמה הערות והארות: 1. רצוי לחלק את השנה האזרחית ל-3-4 "עונות" ובכל עונה תתחיל הספירה מחדש. זאת כדי שיהיה יותר מתח וענין (ויותר זוכים). 2. להעניק בונוסים על מעברי שלבים גבוהים, מעברי שלבים בטורנירי גראנד סלאם (בכל זאת גראנד סלאם) ועל זכיות בטורניר. 3. טורניר גברים (כפי שהוזכר למעלה) 4. לאורן - רעיון מבריק. שא ברכה! 5. דיאן בודירוגה לראשות הממשלה! אדר מורג

רפי2002

New member
אני טועה

או שאתה משתתף בתחרות? יענו, אתה לא משתתף בתחרות, נכון? למה..? אמממ...בודירוגה לראשות הממשלה?? דודו טופז עדיף...:) אתה יודע, בזמןן האחרון יצא לי לבקר בפ´´ת, ראשון, אשדוד....מקמומות נפלאים!! תגיד אדר, אתה בא מחר לר´´ג? :)

לרפי

אני לא אהיה ברמת גן מחר (היום בעצם). לצערי לא יצא לי גם להיות העונה באיצטדיון קטנים כמו ראשון ואשדוד (פ"ת כן הייתי בהפסד בגביע) וגם לא באיצטדיונים זוטרים יותר כמו טרדיני, סן סירו, רמנסקיה וסטאמפורד ברידג´. אלה החיים... אדר מורג

רפי2002

New member
צודק...

אלה החיים לטוב ולרע... :) למה אתה לא משתתף במשחק של אורן??

נכנסתי בדקה ה-90

למעשה זה היה בדקה ה-99 (השופט צ´יבוטרו החליט משום מה להוסיף הרבה זמן...).
אדר מורג

רפי2002

New member
יש רק לציין ש...

כל אדם זכאי עד שיוכח אחרת... רק שלא נסתבך עם העורך דין של צ´יבוטרו..... :)

חחחח

רפי, עם אנשים שהורסים לנו ספורט שגורם לנו להנאה, אתה לא מתנהג ברכות,,,,,הם הפכו את הכדורגל לדבר מושחט כל כך... למזלנו בטניס זה לא יכול לקרות
מקסימום שופט יגיד אאוט במקום אין

באמת בטניס זה לא יכול לקרות

רפי, בעקרון אתה צודק. אבל כשהמציאו את החוק הזה (שהוא חוק מעולה לטעמי) לא לקחו בחשבון ששופט כדורגל יוסיף 9 דקות תוספת זמן במשחק שלא היו בו יותר מ-3 חילופים ועבירה אחת רצינית, וייתן בדקה ה-99 פנדל שלא היה. אדר מורג

רפי2002

New member
טעות!!

בטניס יש שחיתויות ופוליטיקה, לא פחות מהכדורגל.... אפילו ב"ליגת הד", ליגה לנוער... יאיר, שאל את דני...הוא יסביר לך כמה שחיתויות יש בטניס.... :)

רפי2002

New member
כן כן

אנחנו בעצמינו היינו שותפים לפרשת שחיתות באיגוד הטניס הישראלי... :)

למעלה