טורניר החרבות

The silver star

New member
הממ..

לא התכוונתי לצער אותך...
אבל גם לא זכור לי ששמעתי פעם על מישהו שקיבל שבץ כי הוא היה קצת Open minded... ובכל מקרה, אין כאן עניין של להישאר "נאמן לקאנון" או משהו כזה, כי גם חלק מהקרבות ה"רגילים" לא ממש "מציאותיים" ותוצאתם לא באמת ניתנת לחיזוי מראש. אז אם כבר מעלים ספקולציות כדי לשמור על עניין, לטעמי אין טעם לכבול את עצמינו בהגבלות מלאכותיות.

sk33

New member
עם אני הבנתי נכון

אז זה דו קרב דמיוני כלומר רוברט בתקופה הרזה ווקטורי בתקופה שבו אנו מכירים אותו וככה צריך להתיחס לזה ככה לפחות אני הבנתי

lol1000

New member
למה לא

הרעיון הוא שאלו יהיו שתי הדמיות בשיא הכוח שלהם ואצל רוברט זה ליפני הרבה שנים אחרת בקרב בין גיים לבאלוס ברור שגיים כי אין לו יד...

הימורים

ווקטוריאן גדול ככל שיהיה מעולם לא נלחם ביריב ראוי באמת (ככל הידוע לנו),רוברט לעומת זאת ניצח את רהיגר בדו קרב,ויכולות הלחימה של רהיגר ידועות ביותר. אני שם את הכסף על המלך המקורנן,פטיש או גרזן זה לא ממש משנה.לרוברט יש אומץ מטורף (לעמוד מול חזיר בר מסתער זה לא צחוק) ואת היכולת לממש את מה שהוא מסתכן בו.

אותו ה"אומץ המטורף" שאתה מתאר

הוביל את רוברט למותו... (אני עדיין מהמר על רוברט)

אתה שוכח דבר חשוב מאוד

רוברט מת בגלל שהיה שתוי. רוברט מעולם לא החמיץ. כישורי הקרב של רוברט מהוללים. באריסטאן סלמי מספר לדאינריז כיצד יום אחד אמר לו ראיגר: "נראה לי כי עלי להיות לוחם". ואני לא זוכר את הנוסח המדוייק, אך רוח הדברים הייתה בערך כזו: וראיגר נעשה ללוחם טוב. כשם שהיה טוב בכל דבר שעשה. נראה שראיגר עשה דברים בשלימות. אני לא בטוח בזה, אבל נדמה לי שגם בקרב מול ראיגר, רוברט היה שתוי. אם כי כמו שאמרתי, אני לא בטוח. וכמו שמצטטת החתימה של מישהו פה, ראיגר לחם היטב, וראיגר מת. מן הסתם מחמת העובדה שיריבו היטיב להלחם ממנו. וכמו שציינו פה, וויקטאריון מעולם לא לחם ביריב ראוי לשמו. וויקטאריון לא הוזכר כאחד שהיה רגיל לשחק במשחק האצבעות. וויקטאריון היה פושט שלחם באנשים שלרוב היו בלתי חמושים, או שהיו חמושים, אבל לא עברו הכשרה בנשק. לדעתי רוברט מנצח ויחסית בקלות.

המנצח+ הסיבוב הבא

המנצח הוא רוברט באורתיאון,הראשון לשמו,והשיכור לשמו. ולסיבוב הבא: בפינה הכחולה-הוא הנציג השלישי מהמשפחה הזאת בטורניר.ממהר לחייך,ממהר להחליט וממהר להלחם איפה שלא יהיה.היה אחד מטובי סייריו של דגשחור ולחם ביער הלוחש.קשת מעולה ולא רע בכלי הנשק האחרים.תיאון גרייג'וי. בפינה האדומה-הוא זכה בטורניר הימין,מנצח בזאת שני אלופים ידועים.את באלון סוואן ואת ז'אלבאר ז'הו.בחור חביב ומנומש שמשום מה יש לו נטיה אכזרית להחליף את ראשי החצים שלו למשהו יותר מרושע ואכזרי.אנגואי הקשת.

../images/Emo188.gifאוי לא...

אוף! אני חולה על אנגואי הוא קשת מצויין,אבל בטורניר חרבות הוא יפסיד לתיאון...(בקיצור אני מהמר על תיאון)
נ.ב:החלטתי לאמץ את הברק בתחילת הנושא

sk33

New member
תיאון

רק בגלל שאני ממש אוהב את הדמות הזו... וגם בגלל שהוא לוחם/קשת עם הרבה יותר נסיון בלחימה מאשר השאר

WhiteDireWolf

New member
רק לא אנגואי ../images/Emo195.gif

אני בדיוק קורא סופת החרבות ואני מת עליו.... אני רוצה להמר עליו אפילו שתיאון מנצח בטוח אנגואי

הימור שלי

קרב קשתים,אם תיאון יצליח לסגור טוח הוא מנצח.אני עדיין מהמר על תיאון,בניגוד לאנגואי שיש לו רק כשרון קליעה,תיאון ראה קרבות ומלחמות,והשתתף בהם לא מעט.

אם זה קרב חרבות, תיאון.

אם זה קרב קשתות, אהמר על אנגואי. אם כי תיאון כבר נתן קליעות מוצלחות (איש הפרא שתפס את בראן ביער)

למעלה