טורניר החרבות

sk33

New member
בטוח טימט

תולע אפור הוא חלק מהצבא הכי מיומן בעולם אך הם יודעים ליהלחם כצבא ביחידות גדולות עם נשווה אותם הם כמו היוונים נלחמו עם הרומחים הגדולים שלהם ביחד כאשר כל חייל מחפכה על החייל לידו טימט הוא ברברי לוחם איום שיודע להילחם לבד ונלחם בד"כ לבד אז כנראה בדו קרב בינהם הוא ינצח בהפרש גדול כי אחד הוא לוחם ברברי מטורף והשני הוא חייל בצבא

NMTDesign

New member
טימט ללא ספק.

ובדיוק מהסיבות שכבר אמרו: תולע אפור הוא אחד מהלא-טמאים, שכוחם הגדול הוא במשמעת המוחלטת שלהם. הם חיילים, לא לוחמים. טימט אומן (?) כברברי, שהם ההפך המוחלט - מתבססים אך ורק על עצמם. אם צבא של לא-טמאים יפגוש בצרובי האש, אין לי שום ספק מי ינצח. אבל באחד על אחד? הברברי ינצח ללא שום ספק.

תולע אפור

נכון שהלא טמאים רגילים להילחם ביחד ודברים כאלה אבל אני מניח שהלא טמאים בחרו בו בגלל שהוא כנרא הכי טוב מבחינת כישורי הלחימה שלו אז הוא בטח לוחם טוב מאוד וגם הוא לא מרגיש כאב שזה דיי דבר טוב אבל טימט סוג של נהנה מכאב והוא גם לוחם מטורף וכנירא מאוד טוב אבל אני חושב שתולע אפור בגלל שהוא הלוחם הכי טוב מבין כל הלא טמאים שכל החיים שלהם מוקדשים ללחימה .

NMTDesign

New member
אני חושב בדיוק להפך.

הלא-טמאים אומנו לחשוב ולהתנהג כחיילים, כצבא. הם העמידו בראשם לא את הלוחם הכי טוב, אלא את זה שינהיג, ייצג, ויעמוד בראשם. תולע-אפור הוא מן הסתם האסטרטג והמפשר הטוב ביותר, לא הלוחם. וכשאני חושב על זה, דווקא הפראים וצרובי האש יקחו לעצמם כמנהיג את הלוחם הטוב והחזק ביותר.

תולע אפור מנצח

הלא טמאים עוברים אימונים מפרכים עד שהם שולטים בצורה הכי טובה בכל נשק , שלא לדבר על זה שלא מזיז להם כאב או רגשות הם פשוט נלחמים . שילוב של לוחמה מיומנת וחוסר הרגשת כאב ינצח מטורף כמו טימט שאגב לא באמת אמיץ עד כדי כך כל בני השבטים רק מנסים להדמות כבעלי בטחון עצמי גבוהה למרות שהם מפחדים.

T r i v i n

New member
תולע אפור

האמת שזו החלטה מאוד קשה כי שני הלוחמים האלה מגיעים ממקומות מאוד שונים. אפשר אפילו לומר מהופכים. מצד אחד תולע אפור, עבד לשעבר שעבר אימונים קשים מאוד ומקצועיים. אבל הוא אומן להיות חלק מיחידה של לוחמים וזו המומחיות שלו, בקרב אחד על אחד הוא כנראה פחות מיומן. אבל לדעתי סוחרי העבדים חשבו על האפשרות שהלא טמאים שלהם יכולים להיקלע במהלך הקרב למצב של מפגש אחד על אחד עם היריב, למשל בלחימה בשטח בנוי או באזור הררי. וסביר להניח שהכינו אותם למצב כזה. מצד שני טימט בן טימט, ברברי שגדל בחופש הפראי של הרי הירח. לא קיבל אימון מקצועי ובעיקרון הנשק העיקרי שלו הוא כוח פיזי והפחדה. מה שכן, לטימט יש המון ניסיון בקרבות, הרבה יותר מלתולע אפור שעיקר הניסיון שלו הוא מאימונים. הבעיה היא שהניסיון של טימט הוא בעיקר במערבים ורצח חפים מפשע. לדעתי בדו קרב קור רוח וראש צלול חשובים הרבה יותר מכוח פיזי וזעם ברברי. ואם להוסיף למוח הצלול הזה גם מיומנות של מכונה משומנת היטב, אני לא חושב שלטימוט יש באמת סיכוי. במקרה הטוב הוא יצליח לעשות לתולע אפור כמה צלקות נחמדות להראות לנכדים(או בעצם לא).

DIDGIN

New member
אז אתה אומר בעצם

שאף אחד מהם לא יזכה לספר לנכדים שלו על הקרב?

T r i v i n

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif

אחד מהם יהיה מעט מת מדי ולשני חסר ציוד מסוים.

הלא טמאים גם מוכשרים ללוחמה אחד על אחד כי

כי לפעמים קונים אותם בתור שומרים ושומרי ראש אז בטוח יש להם קישורים של לוחמה אחד על אחד

NMTDesign

New member
אתה טועה בזה.

הסוחר עבדים איך-שלא-קוראים-לו אמר במפורש שהם מוכרים אותם רק ביחידות של מאה לא-טמאים.

טימט-ואנחנו צריכים קול שובר שיוויון

המצב צמוד עד עכשיו-כולל הכל שלי זה 6 לכל אחד. אני נותן לזה עד מחר בבוקר.

אופס-אז לא עקרוני,קרב הבא.

קרב בנות: בפינה האדומה (מדם): נשואה לגרזן ומניקה פיגיון.הכובשת של עומק יער,קברניטת "הסופה" והדמות הנשית הכי "כלה" (מהמילה כלי) בספר (לדעתי לפחות).אשה גרייג'וי. בפינה הכחולה (עם שביט):היא התחרפנה לגמרי והצליחה להפיל אפילו את אביר הפרחים,ניצחה בקרב רב הגדול והרגה את רורג' בקרב פנים אל פנים,ובואו לא נשכח,יש לה עכשיו חרב וואלריאנית.בריאן מטארת'. אני מצביע כבר מראש לאשה גרייג'וי,אני לא מדבר פה על היכולת שלה בלבד (ולתפוס גרזן מתעופף זה לא קל בכלל),בעולם גברי במיוחד כמו איי הברזל צריך להיות טובה,מאוד טובה,כדי לקבל את הכבוד שהיא זוכה בו.ובחברה שמעריכה כוח,לאשה גרייג'וי יש מספיק. בריאן מצד שני אולי התחרפנה פעם אחת,אבל בקרב אחד על אחד עם אביר ?(אם אני לא טועה אמון קאי) היא הייתה מפסידה לולא קייטלין הורידה לו מחתה על הראש,ואפילו מול שני שכירי חרב מזוהמים ודלי חימוש היססה מאוד. בכל מקרה קולי הולך לגברת במחוך הפלדה.

אשה גריג'וי

כי היא הרבה יותר זריזה מבריאן,וכמו שראינו בקרב בין אוברין לגרגור זריזות מביאה ניצחון (אוברין הפסיד בסוף מסיבות לא קשורות) גם כמו שאוברין אמר בקשר לאנשים גדולים:"צריך להפיל אותם על הברכיים,כשהם על הברכיים הם מתים..."

EndOfAllHopes

New member
טורניר חרבות? בריאן

עם זה קרב חרבות בריאן מנצחת, לא נראה לי שאשה מאומנת בחרב (תקנו אותי עם אני טועה). האמת שגם בקרב חופשי הייתי מהמר על בריאן, היא פשוט סוסה! יש לה לדעתי יותר כוח, יותר חוכמת קרב והיא אומנה אצל אומן לחימה מצד שני לא למדתי להכיר מספיק את אשה בשביל להחוות דעה על כישורי הלחימה שלה, מהיחסית מעט שזכור לי היא פחות טובה.

lol1000

New member
בריאן

אין שום ספק בכלל היא ניצחה את גים שכולם אומרים שהוא אחד מהסייפים הטובים ביותר ואני לא מדבר על זה שהוא היה באזיקים בPOV שלו הוא אפילו אומר את זה היא בין הלוחמות החזקות והמיומנות ביותר לדעתי היא גם תנצח את טימט ואת תולא אפור

למעלה