טורניר החרבות

טורניר החרבות

זה די קרטע עד עכשיו אבל בואו נתחיל. בפינה הכחולה: בנאדם עם עקרונות,לוחם נועז שלמרות מגבלה חמורה (היותו מת בערך 7 פעמים) עדיין דבק במשימה שלו.הוא הכתיר אנשים לאבירים ולחם למענו של מלך מת.כמעט והצליח להרוג את סאנודר קלגאן ורק האלים יודעים כמה סיירים,מלקטים ואנשי משמר מבית לאניסטר הוא ואנשיו טמנו באדמות הנהר.והיי,יש לו חרב בוערת. בריק דונדריון-http://img248.imageshack.us/my.php?image=amokdancewithfiremz4.jpg בפינה האדומה: (עם תוספת זהב) אם יש אדם בעל פחות עקרונות ממנו בווסטרוז,תמצאו אותו.התחיל את הקריירה שלו בווסטרוז כפרש חופשי שמגרד פרנסה לחייו בנדודים.מאז הוא הספיק לקבל תואר אבירות,הרבה כסף,פיקוד על משמר הימין ולבסוף גם טירה נאה,תוך כדי הוא הרג את אומן הלחימה של קן הנשרים ורבים אחרים שהוא לא טרח בכלל לזכור,החליף צדדים שלוש פעמים (או אולי ארבע,מי סופר) ויצא מורווח מכל העסק.עם חרב מכוערת מגועלת בדם וחוכמת רחוב אכזרית הוא פילס לעצמו דרך במעמד החברתי של ווסטרוז. סר ברון מהבלקוואטר-http://img339.imageshack.us/my.php?image=bronnfightsav7.jpg אילו שני החבר'ה האלה היו היו מוצאים את עצמם בקרב אחד מול השני,מי היה מנצח. הצביעו והשפיעו.

DIDGIN

New member
זה אחד קשה

לורד בריק צבר מאז שירד למחתרת המון ניסיון בלחימה, מספיק כדי לא לעשות את הטעויות שסר וארדיס עשה כנגד ברון. מצד שני, רוב הניסיון שלו הוא פחות בקרב פנים אל פנים, יותר במארבים, ולכן אני חושב שברון ינצח אותו אם הוא לא יפחד יותר מדי מהלהב הבוער.

הלדין

New member
וארדיס היה לוחם מיומן

נאמר שהוא נלחם עם חרב שלא הייתה החרב שלו. מדובר בשגיאה של ליסה, לא של וארדיס. מאוחר יותר, כשטיריון וברון פוגשים את מאנדון מור בעמדת שמירה, טיריון מזכיר את וארדיס ומאנדון מור זז מדרכו של האדם שהרג את סר וארדיס. וראינו את בריק נלחם בדו-קרב אחד-על-אחד מול סנדור קלגאן - זכור לי שבריק הפסיד, אאל"ט, ומדובר בלוחם מאותה אסכולת לחימה כמוהו.

rsmb1

New member
אאל"ט מהקרב מתקבל הרושם

שהוא הפסיד בגלל השריון הכבד ולא בגלל החרב.

sk33

New member
לורד בריק דונדריון זוכה

ולמה? א. הוא לא יכול למות זה סוג של היתרון ב. הוא לא יעשה את השטיות שאומן הלחימה של קן הנשרים עשה ג. הוא היה אביר טוב לפני שהוא יצא להגן על הממלכה, ועכשיו!!! מי יודע כמה טוב הוא ד. סאנודר קולגאן מתואר כמה פעמים כאחד הלוחמים הכי טובים בווסטרוז ועם בריק היה קרוב מספיק קרוב להילחם בו אז אין סיכוי שהוא לא מנצח את ברון. ה. יש מקום בספר לא זוכר איפה שברון מסביר לטיירון שהוא מפחד להילחם בכלב השמירה !!! ובריק ניצח אותו אז אני חושב שבריק דונדריון לורד הברק מימשור הנהרות ינצח כבוד!!!

lol1000

New member
ברון

זה שבריק לא מת זה נחמד אבל הוא גם לא מנצח ברון מגדיש את כל הזמן שלו ללחימה הוא שכיר חרב מה שאומר מיד שהוא טוב

EndOfAllHopes

New member
ברון

דונדריון אמנם כמעט ניצח את כלב השמירה אבל כלב השמירה היה שיכור ומפוחד מהאש, לדעתי בקרב הוגן בריק היה מפסיד ולא בגלל מזל רע. כמו שנאמר הטריק של האש לא יועיל על שכיר חרב כמו ברון, מה גם שלחרב אש יש חסרונות שברון ידע לבטח לנצל (יכול להיות ששריפת החרב גרמה לחרב של בריק להישבר בקרב נגד כלב השמירה?). בנוסף יש לברון חרב מאוד חדה והוא מצליח בכל מה שהוא עושה!!1 חבל שלעולם לא נדע כי לורד הברק כבר מת באופן סופי.

אני אהמר על

ברון. דונדריון היה אביר קיץ רך ורק אחרי משחקי הכס התחיל לראות לחימה של ממש.אנשים מסוגו של ברון לא שורדים במקומות אלימים כאלה אם אין להם כישרון מדהים לכך,ולא "סתם" הסמכה של אומן לחימה,חרב בוערת או לא.

דוראן2

New member
ההימור שלי

ברון מסיבה אחת אם יהיה קרב בינהם כולם יעודדו את בריק ואז מרטין ידפוק את כולם וברון ינצח

בריק דונדאריון ינצח

מכיוון שהאסטרטגיה של ברון (לפחות נגד אנשים ששווים לו בקרב) היא "לרקוד" סביב היריב עד שהיריב יתעייף,אבל כתוב שמאז שתורוס החזיר אותו לחיים-בריק לא יכול להתעייף...

Lummy

New member
ברון

מכמה סיבות. לאורך כל הספר ברון מוצג כאופורטוניסט, ולא רק בצעדיו בפוליטיים, אלא גם בקרבותיו. הדוגמא הבולטת ביותר היא נגד סר וארדיס, אבל היא מופיעה עוד קודם לכן בMountains of the Moon כאשר ברון עדיין לצידה של קייטלין, כנגד הClansmanים. כמו כן בBattle of the Blackwater ברון מוכתר כאביר בשל מעשיו. מצויין שכל מי ששרד את הקרב זכה באבירות, אבל זה לא ייתכן - כ600 אבירים חדשים הוכתרו, ובקרב השתתפו הרבה יותר מ600, אז כנראה שברון הוכיח את עצמו בקרב (ד.א. אם מישהו יגיד שגם הKettlebacks הוכתרו, אז יש לציין שהם הוכתרו רק בגלל שסרסיי רצתה שזה יקרה ולא בשל מעשי גבורה בקרב). אם נסתכל על בריק, אז הוא מוצג בספר הראשון כאביר ככל האבירים, וברור שברון יכול לו (כמו שאמרו כאן מקודם, סר מנדון מור - אביר של משמר המלך! (עוד מתקופת רוברט, ובהמלצת ג'ון אריין, לא איזה אביר שסרסיי דפקה) - מפחד כאשר טיריון מאיים שברון ייכנס בו). כמובן שבמהלך השני והשלישי בריק משתפר בהרבה, בעיקר בגלל הניסיון שהוא צובר עם הBrotherhood without Banners. אז למה בעצם בריק לא ינצח? כמו שאמרו מקודם, הוא בעיקר מאומן במארבים, לא בדו-קרב. במשך פרק זמן ארוך (בערך שנה, שנה וחצי, אם אני עוקב אחרי הזמנים בעלילה) הוא רק פושט ואורב, אז בודאי שישתרשו בו מנהגי קרב התואמים את סגנון הלחימה הזה, ששונה בתכלית מסגנון הדו-קרב. זה דווקא מהנה הסיפור הזה. צריך עוד קרבות. :)

Lummy

New member
על משמר הימין

בספר השני, כאשר טיריון מתפקד כימין המלך, ברון אמנם לא המפקד הישיר על הClansmen של טיריון, אבל הוא מעביר להם פקודות מטיריון ובעצם מתפקד כמפקד המשמר.

הזוכה,והזוג הבא

ברון מנצח פה 8-2 את דונדריון,ובזאת עולה לסיבוב הבא של הטורניר. הזוג הבא: : בפינה הכחולה,הוא הגיע מארץ שבה חיים על הברזל,שוד,גזל,קרבות ונקמת דם הם לחם חוק.השבט שלו הוא המטורף שבהם,והוא המטורף באנשי שבטו.טימט בן טימט מצרובי האש,רכב אחרי טיריון לאניסטר לתוך שדה קרב,עיר וטירה גדולה.השאיר מאחוריו שובל של גופות ואדם הזוכה להערכה זהירה מברון הוא אדם שאני לא הייתי מנסה לעצבן,במיוחד לא אם הוא מתעצבן בקלות. הוא נולד עם שם אחד,והחליף שמות כל יום עד אשר נולד מחדש בשמו המעליב,תולע אפור.אז מה אם אין לו ביצים?הוא חסר פחד,יעיל ואכזרי כשצריך.הוא לא יתן למשמעת העצמית שלו להתערער ולו לרגע אחד.ולא סתם אדם כזה יבחר לפקד על הלא טמאים. קצת פחות מלהיב מעניין אבל עדיין,לא דמויות שאנחנו רגילים לחשוב עליהם כאבירי החרב של ווסטרוז.

דוראן2

New member
תולע אפור

כי טימט הוא יותר ביריון מלוחם ותולע אפור הרבה יות מיומן ממנו בלחימה

תולע אפור

טימט אומנם גדול, ואני בטוח שגם חזק יותר. אבל בקרב שבו צריך לחשוב (לחשוב?!) ולנהל את הקרב בחוכמה (חוכמה?!) לא נראה לי שיש לו סיכוי כנגד לוחם ממושמע, מיומן ושלא פוחד מגודל היריב שלו.

lol1000

New member
טימט

תולע אפור הוא לוחם שנועד לציית לא לחשוב הוא מאומן ללחימה מסודרת עם עוד 1000 לא טמאים סביבו שניהם לא פוחדים מגלום אבל כולם מודים שאדם לא חתוך(איזה דרך לומר את זה) יותר חזק מאדם חתוך אנחנו יודעים שטימט נילחם כבר והוא מיומן בקרבות אמיתיים תולע אפור עדיין לא נילחם כי אם כן הוא היה אצל מישהוא אחר ולא אצל דאני

תולע אפור

כי אם שניהם יפגעו (מה שבטוח יקרה) אז לתולע אפור זה לא יזיז אבל לטימט זה כן יזיז...

למעלה