זה די פתטי...
כל פעם אותו הסיפור פה, שביט בא ומפקיע מחירים, כולם מתלוננים ומי שמגיע בסוף מוצא את עצמו בברגר קינג משחק עם 2 שחקנים אחרים שהם 30 קיו והולך הביתה עם חור בכיס ^^ מנקודת המבט שלי אני לא יכול שלא להסתכל על שביט ולהגיד שהוא עסקן. ועסקן כמו עסקן רוצה להרוויח כסף, אז מפקיעים מחירים על לוחות, מפקיעים מחירים על טורנירים, מפקיעים מחירים על קייטנות (אה לא זה לא הוא זה החבר השני ... בחיי...) האבסורד הכי גדול הוא מספר המשתתפים הנמוך למרות היקארו נו גו מספר שחקני הגו בארץ פשוט עלוב ואין לנו אפילו מקצוען אחד... האנשים הכי "חזקים" פה הם ברמות 3-4 דאן(שקול ל1-2-3 קיו בקגס) ואין ספק שלשחק במשך שנה יקדם כל אחד לרמתם ואולי מעליה בתנאי שבאמת יש רצון להשקיע אז.. הרמה בארץ לא קיימת, המשתתפים מועטים, המחירים מופקעים והיקארו נו גו עומד בדלת היציאה מערוץ הילדים וכשזה יקרה יתחילו להיעלם כל הילדים שעדיין 30 קיו מהמשחק ואחריהם גם הרמות היותר חזקות לא צריך להיות נביא כדי להגיד שהמועדונים בכל הארץ יסגרו בתוך חצי שנה ויחזרו להיות רק המועדון הראשי, זה לא יעיז לדרוש תשלום גבוה יותר כי גם ככה כבר כמעט אין בו חברים והרוב של השחקנים יחזור להיות מבוגרים כמו שהיה לפני היקארו בקיצור, שביט נכשל בתזמון, לקח לו יותר מדי זמן לעלות על זה שהיקארו משך ילדים קטנים ותמימים ואלא אם תהיה סדרת שידורים חוזרים שלישית שבדרך כלל אין , לפחות לא בסדרות ארוכות כמו היקארו אז גו עומד לחזור למצב בו הוא היה לפני זה, לא מוכר. אז שביט העסקן מנסה לקחת את השברירים שנותרו ולהרוויח כמה שיותר בפרק הזמן הנותר ובעוד שאתם מתלוננים ובצדק שביט לא מצליח להבין שעסקן חכם מחליק מחירים שנראים טובים כי מחיר טוב = יותר שחקנים אז לך שביט ולך דארק שיהיה לכם בהצלחה , הימים של המועדונים שלכם ספורים אז תנסו לנהוג בחוכמה.... ולכל שאר שחקני הגו- גביע אפשר לקנות בחנות הגביעים למרבה הפלא בפחות מהסכום שאתם צריכים לשלם על דמי השתתפות ולשחק עם 30 קיו אפשר בחינם באינטרנט עם הרבה יותר שחקנים...אז למה לטרוח? אם אתם באמת רוצים תנסו לארגן עם כמה אנשים מקגס מפגש פרטי, 5-6-7 אנשים ברמות קרובות לשלכם, אני בטוח שבבורגר קינג לא יתנגדו