טורניר גו בהרצליה(!!!)

imdark

New member
טורניר גו בהרצליה(!!!)

הטורניר הוא של מועדון מיינד הרצליה ייתכן ויהיה גביע למנצח ויעלה 80 שקל לשחקן הוא יתקיים בבית הנוער ב27 בחודש מידע נוסף יפורסם בהמשך

imdark

New member
**

השתתפות תעלה 80 שח לשחקן אבל ניתן גם לא להשתתף ולשלם דמי כניסה נמוכים יותר(כאמור מידע נוסף יפורסם בהמשך)

iddonaim

New member
מה?!?!

אתה באמת מצפה שאנשים יבואו וישלמו 80 ש"ח (!!!) בשביל להשתתף באיזה טורניר גו, כשמספר החברים במועדון לא עובר את ה-10?! אני חושב שזו חוצפה גמורה לדרוש כל כך הרבה כסף על פעילות שכזו, שלא לדבר על העובדה שהטורנירים בראש העין ובמקומות אחרים לא עלו יותר מ-40 ש"ח לשחקן (שזה עדיין לא בסדר, אבל זה לא הנושא) !

imdark

New member
אז ככה

אני לא רוצה לריב איתך המחיר הוא מחיר ששביט נתן לי אני לא הכתובת בקשר למספר החברים רוב החברים במועדון לא מסוגלים להגיע בימי שישי אבל במהלך השנה אצמה היו פגישות שבהם הופיעו בערך 17 חברים בלי הרבה פירסום כמעט כולם לא היו מסוגלים להופיע בימי שישי ואלו שהבטיחו להגיע התקשרו אלי והתצלו אחרי זה יש להם אורחים מדרום הארץ והם אינם מסוגלים לצאת יותר מידי המצב בארץ לא הכי קל וזה מועדון חדש פירסמתי במספר מקומות ואני מחכה לתוצאות תיקח בחשבון שגם אני משקיעה במועדון אכשיו בקשר ל"דרישת" הכסף אני לא דורש ממך כלום אל תהפוך את זה למלודרמטי מידי זה המחיר אתה יכול לשלם אתה יכול לא לשלם ואתה יכול להתלונן אבל לומר שאני דורש ממך כסף ולפרסם האשמות סתמיות זו חוצפה אמיתית מועדוני שח מרויחים כמויות אדירות של כסף מטורנירים ותחרויות ולוקחים הרבה יותר מ80 שקל לשחקן

iddonaim

New member
אממ.. שוב, מה? Oם

אוקיי, דבר ראשון, אתה לא צריך לקחת את זה כל כך קשה.. לא האשמתי אותך, האשמתי את מי שמארגן את הטורניר שלוקח כל כך הרבה כסף על השתתפות. דבר שני, מתי במהלך השנה בדיוק? אני פשוט סקרן, כי עד כמה שאני יודע, היו עד עכשיו רק שתי פגישות.. בראשונה הייתי נוכח, והיינו 5 ילדים (אני בטוח שאתה זוכר)... אז, אממ.. 17 חברים? :X ומועדוני שח מורכבים מקצת יותר מ5 (או 17) אנשים, ואני מניח שגם לא נפגשים במקום ציבורי (*אהמ* ברגר קינג *אהמ*), אלא במקומות מושכרים, ומכאן הצורך בתשלום יחסית גבוה. ו... לא צריך לקחת את זה כל כך קשה "^^ לא התכוונתי לפגוע בך, ולא אמרתי "מי דורש" את הכסף...

imdark

New member
אל תדעג

לא קיבלתי את זה קשה הטורניר יתקיים במקום מושכר בית הנוער בספורטק אבל לידעתך מועדוני שח לא זקוקים לכסף בשביל המקום דמי השכירות הם רק שבריר מההוצאות של מועדון לפני שעבדתי עם שביט נפגשתי עם קבוצה של ילדים מספר פעמים רב במהלך השנה לא פירסמתי את זה בגלל ששביט הבטיח לתת לי תמיכה ולא רציתי (או לא יכולתי) להפוך את זה ליותר פומבי בלעדיה יש גם מספר של שחקנים שחיים באיזור ואין להם קשר לפורום הזה

wbadger

New member
תדאג*

ובלי קשר למקום, אני עדיין לא חושב שאפשר לקיים טורניר של 2 משחקים בין ה5 אנשים שבאו עד עכשיו למועדון.

wbadger

New member
לא הגיוני

בלתי אפשרי לעשות טורניר למועדון שעד עכשיו היו לו 2 פגישות ומספר האנשים הכולל שהגיע לפגישות האלה הוא 5. קודם כל שיהיה מפגש נורמאלי עם מספיק אנשים ואז נוכל לארגן טורניר. חוץ מזה כתוב באתר שתוכנן טורניר להרצליה באוגוסט מה רע בזה? + אני מסכים עם עידו בקשר לכסף :S

bluexx

New member
זה די פתטי...

כל פעם אותו הסיפור פה, שביט בא ומפקיע מחירים, כולם מתלוננים ומי שמגיע בסוף מוצא את עצמו בברגר קינג משחק עם 2 שחקנים אחרים שהם 30 קיו והולך הביתה עם חור בכיס ^^ מנקודת המבט שלי אני לא יכול שלא להסתכל על שביט ולהגיד שהוא עסקן. ועסקן כמו עסקן רוצה להרוויח כסף, אז מפקיעים מחירים על לוחות, מפקיעים מחירים על טורנירים, מפקיעים מחירים על קייטנות (אה לא זה לא הוא זה החבר השני ... בחיי...) האבסורד הכי גדול הוא מספר המשתתפים הנמוך למרות היקארו נו גו מספר שחקני הגו בארץ פשוט עלוב ואין לנו אפילו מקצוען אחד... האנשים הכי "חזקים" פה הם ברמות 3-4 דאן(שקול ל1-2-3 קיו בקגס) ואין ספק שלשחק במשך שנה יקדם כל אחד לרמתם ואולי מעליה בתנאי שבאמת יש רצון להשקיע אז.. הרמה בארץ לא קיימת, המשתתפים מועטים, המחירים מופקעים והיקארו נו גו עומד בדלת היציאה מערוץ הילדים וכשזה יקרה יתחילו להיעלם כל הילדים שעדיין 30 קיו מהמשחק ואחריהם גם הרמות היותר חזקות לא צריך להיות נביא כדי להגיד שהמועדונים בכל הארץ יסגרו בתוך חצי שנה ויחזרו להיות רק המועדון הראשי, זה לא יעיז לדרוש תשלום גבוה יותר כי גם ככה כבר כמעט אין בו חברים והרוב של השחקנים יחזור להיות מבוגרים כמו שהיה לפני היקארו בקיצור, שביט נכשל בתזמון, לקח לו יותר מדי זמן לעלות על זה שהיקארו משך ילדים קטנים ותמימים ואלא אם תהיה סדרת שידורים חוזרים שלישית שבדרך כלל אין , לפחות לא בסדרות ארוכות כמו היקארו אז גו עומד לחזור למצב בו הוא היה לפני זה, לא מוכר. אז שביט העסקן מנסה לקחת את השברירים שנותרו ולהרוויח כמה שיותר בפרק הזמן הנותר ובעוד שאתם מתלוננים ובצדק שביט לא מצליח להבין שעסקן חכם מחליק מחירים שנראים טובים כי מחיר טוב = יותר שחקנים אז לך שביט ולך דארק שיהיה לכם בהצלחה , הימים של המועדונים שלכם ספורים אז תנסו לנהוג בחוכמה.... ולכל שאר שחקני הגו- גביע אפשר לקנות בחנות הגביעים למרבה הפלא בפחות מהסכום שאתם צריכים לשלם על דמי השתתפות ולשחק עם 30 קיו אפשר בחינם באינטרנט עם הרבה יותר שחקנים...אז למה לטרוח? אם אתם באמת רוצים תנסו לארגן עם כמה אנשים מקגס מפגש פרטי, 5-6-7 אנשים ברמות קרובות לשלכם, אני בטוח שבבורגר קינג לא יתנגדו

Gaspaz

New member
../images/Emo45.gif לפחות בבורגר ראנץ' הציוני...

וברצינות, מסכים עם כל מילה של כחול איקס איקס מעליי.

imdark

New member
כבר הסברתי וחזרתי

הפגישות לא יהיו יותר בבורגר קינג היינו שם בפעמים הראשונות באין ברירה בקשר לגביע והוצעה כספית תגיד לי דבר אחד אדון חכם מה שווה התגובה שלך יותר מאשר ילד קטן שמנסה להראות שווא יותר חכם מאחרים ואותו סיפור עם התגובה שלי הנקודה הפשוטה היא אני מגיב למישהו שהגיב להודעה שלי מה התירוץ שלך? אתה באמת דועג למישהו? או שאתה סתם רוצה לעשות רושם על אנשים שאתה בכלל לא מכיר ואולי גם אף פעם לא תכיר? לגרום לאצמך להיראות חזק או חכם בפני אצמך בגלל שבפנים אתה מרגיש ריק אני לא רואה אותך פותח מועדון או משקיע בזה או משקיע במשהו אחר לשם שינוי אני הוצאתי את אצמי מאימונים וביטלתי דברים אחרים שחשובים לי כדי לאסוף ולהזמין חברים האלתי חרס בידי אבל לפחות ניסיתי ואני אדיין מנסה אני לא יכול להגיב בשם שביט או אף אחד אחר אבל אני יודע דבר אחד אני אוהב גו ורוצה לגדול ולהשתפר בגו כדי לאשות את זה אלי ללמוד מאחרים וללמד אחרים ומועדון גו היא אחת הדרכים לאשות את זה היקגו היא סידרה שהראתה לילדים את המשחק אבל יש הרבה ילדים שאהבו את המשחק גם כשהסדרה נגמרה ואני רוצה לתת לאחרים את אותה הנאה שאני יכול להוציא מהמשחק עם אתה מתנגד לדרך שלי אז תעמוד מולי פנים מול פנים לא במשחק אלא בדיון עם לא אז אין לך סיבה להגיב חוץ מאשר האגו שלך וזו פעולה ריקנית שבאה לתקן את מה שהיא לא יכולה או יכולה רק לזמן קצר

אם לצטט מישהו שאני לא כל כך מעריך

זה די פתטי כל פעם אותו הסיפור פה לא נמאס לכם מהדיונים האלה? תצאו מנקודת הנחה שלאנשים יש זיכרון לטווח יותר ארוך מ24 שעות ותבינו שאתם קצת (קצת) חוזרים על עצמכם אם אתם באים לשלוח הודעה ב- שוב/אני חוזר תקחו שנייה תחשבו אם אתם זה באמת משהו שאתם חושבים שחיובי שאחרים יקראו ורק אז תשלחו אם עדיין זה רצונכם BLUEXX ממש לא נעים לי לקרוא את ההודעות שלך יש משהו יפה במישהו שמקבל את זה שיכול להיות שהוא טועה וזה מעבר להתנשאות המגעילה שבאה לידי ביטוי בחלק מההודעות שלך. הנחרצות והבטחון העצמי, שלפעמים מוכיח את עצמו כמופרז בעליל, אצלי הם יוצרים סלידה ממך, גם כשאני מסכים עם העמדה המסוימת שאתה מציג. גם אם אתה צודק, וגם אם אתה לא רואה שום דרך בה יכול להיות שאתה טועה יש דבר כזה שנקרא ענווה אני אומר בכנות שבתקופות מסויימות אני פשוט מפסיק לקרוא הודעות שלך וחבל, מאוד יכול להיות שאני זה שמפסיד מזה יכול להיות שהכל עובר פשוט לידך ולא מזיז לך בכלל אפילו סביר מהרושם הראשוני שלי ממך אני עדיין מקווה קצת שתעשה יותר נעים לזולת בהודעות שלך (וגם בחיים אם שם אתה מתנהג כמו פה) IMDARK שני דברים קודם כל אנא ממך, אני מבקש יפה די עם הניתוח הפסיכולוגי בגרוש דבר שני לא תמיד חייבים להגיב ברור שזכותך המלאה להגיב אבל לא להגיב אינו אומר כניעה, הסכמה, פחדנות או שום דבר כזה ובבקשה שניכם כשזה מגיע לרמה האישית (לדוגמה BLUEXX אם אתה לא יכול להתגבר על הצורך להעיר על שגיאות כתיב או IMDARK אם אתה לא יכול להתגבר על הצורך לשלוח את ה"ניתוח הפסיכולוגי" שלך) תעבירו את זה לפרטי לא כולם צריכים להיות נוכחים בקרבות הפרטיים שלכם בתקווה לפורום נעים יותר ואולי קצת פחות דז'ה וו לא נעים ליאור

wbadger

New member
זה אני

זה שהעיר על שגיאות כתיב... ומסתבר לפי התגובה האחרונה שמיכאל לא ממש לקח ללב את התגובה שלי על השורש ד.א.ג... ורק לפרוטוקול אני לא נוהג להעיר על שגיאות כתיב, אפילו בKGS... ובחזרה לנושא, לא הייתי רוצה להיות כל כך פסימי ולהגיד ש"זהו, הכל נגמר, בגלל איזו אנימה שלא משודרת יותר אז אף אחד במזרח התיכון לא ישחק יותר גו, אז כדאי לסחוט מזה כסף כמה שאפשר". מצד שני באזור הרצליה אני לא רואה התקדמות מוגזמת... אני מניח שאם ככה באמת כל מה שאפשר לעשות הוא להסתמך על השרתים באינטרנט בינתיים.

ההערה בקשר להערות על השגיאות

כתיב דווקא לא הייתה מכוונת אליך, כפי שכתבתי אמנם אני מתנגד לזה באופן כללי, אבל אתה עשית את זה רק פעם אחת ולא בצורה פוגעת

LeCagot

New member
די. מספיק ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif.

הפורום מיועד להיות מקום נעים , שבו אפשר להחליף מידע וחוויות, וגם להתווכח קצת, אבל בלי לרדת לפסים אישיים, בלי להעליב או לקטול וברוח משחק הגו - לתת כבוד אחד לשני. לצערי, אני נאלץ למחוק הודעות שמעכירות את האווירה פה בפורום. אם ממש מתחשק לכם להעליב אחד את השני - יש מסרים אישיים לצורך העניין.

למעלה