טורמולין

gabriela spanic

New member
טורמולין../images/Emo70.gif

שם האבן- טורמולין. צבע- רוחש /קורי -איזון אלקטרומגנטי בגוף. -הגנה נגד עין הרע. -מגבירה יכולת על טבעית כגון טלפתיה. -הגנה נגד דיכאונות ורגשות שליליים. זוהי אבן הטורמולין! שממנה באה המלה "טורמולינה" השם של הדיסק של נטי

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif יש לזה הרבה צבעים..

יש לזה צבעים שחור, אדום, ירוק, ונראה לי גם כחול... בקיצר... כולם טורמלינים

הלווו זה הטורמלין שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני קניתי אותו וסרקתי אותו אצל חברה
איך התמונה הגיעה אלייך

ועוד משהו2....../images/Emo15.gif

הדיסק של נטי נקרא ט-ו-ר-מ-ל-י-נ-ה ולא טורמולינה
בתור מעריצה של נטי את מתבקשת להקפיד
וסורי אם ההודעה למעלה נראית תוקפנית...לא שמתי לב בכלל שאת (שני) כתבת אותה...פתאום פתחתי וראיתי את הטורמילן הקטן והחמוד שלי
אז אני מבקשת סליחה

Tustusit

New member
../images/Emo42.gifחחח.. כבר היית כותבת ../images/Emo36.gif

הכל באותה הודעה... חחח ואם כבר אז--> טורמלין סגול--> מסייעת באיזון אלקטרומגנטי של הגוף וצבעה המיוחד מעורר את כל מרכזי האנרגיה. אבן הטורמלין מגבירה יכולת טלפטית ומודעות, מרגיעה עצבים ומסייעת בהסרת לחץ תוך הגברת הריכוז והתמקדות. מחזקת את יכולת קבלת ההחלטות, מחדדת את המוח. מחזקת את הלב פיזית ורגשית, מרגיעה. מצוינת להגנה מאנרגיות שליליות ועין הרע. נחמד..

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif עוד אחד אם כבר... חחח

טורמלין שחור--> מסייעת באיזון האלקטרומגנטי של הגוף. מעוררת את כל מרכזי האנרגיה. מגבירה יכולת טלפטית ומודעות. מרגיעה עצבים ומסייעת בהסרת לחץ, תוך הגברת הריכוז ויכולת ההתמקדות. מחזקת את יכולת קבלת ההחלטות ומחדדת את המח. מחזקת את הלב פיזית ורגשית. מרגיעה ומצויינת להגנה מאנרגיות שליליות

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif כן... חחח

אהמממממ... אהמממממ... *עושה יוגה* חחח.. האמת שאני בקטעים האלה כבר כמה שנים...

לי יש...../images/Emo15.gif

12 אבני טורמלין
6 שחורות 2 ירוקות אחת כחולה אחת אדומה אחת ורודה (שנמצאת תמיד על צווארי
)

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif ייאאאא

איך שמת את זה על שרשרת
יש לי טורמלין אחת.. ועוד 3 אבנים אחרות... חחח אני רוצה גם לשים אותם על שרשרת אבל לא מצאתי מקום שעושים את זה שם..

את גרה בראשון..נכון../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אז במדרחוב..איפה שמזרקה....קרוב רוטשילד...יש בימי שני רביעי ושישי דוכנים...ויש שם כאלו שהמתעסקים בשרשראות וכאלו...תחפשי שם אם יוצא לך..בטוח שתתמצאי

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif אאהה.. ו...../images/Emo36.gif

מוכרים את זה כבר עם השרשרת
חח... אני עוברת שם לפעמים ואני תמיד רואה את זה בנפרד...

../images/Emo15.gif

רק פעם אחת ראיתי טורמלין שחור וגדול...מדהים ביופיו בשרשרת...והוא בהתאם ליופי שלו עלה 13- שקל
:S

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif יאא.. טוב אז.. אני אלך לשם../images/Emo70.gif

חחח.. אני מקווה שאני ימצא משהו כי בדרך כלל שאני נמצאת שם כבר לוקחים את כל הדברים הטובים.. חחח

למעלה