טורי מגיעה לארץ!!!

avivs

New member
טורי מגיעה לארץ!!!

אנשים, זה ענק!!! נכון שכולם פה דופקים נוכחות?!

דייייייייי!!! גדול!!!!

איך אני שמח אין לכם מושג!!! מתי יתחילו למכור כרטיסים אביב ???

avivs

New member
עדיין לא יודע.

אבל לא נראה לי שעוד הרבה זמן, כי ההופעה לא כל כך רחוקה. בכל מקרה, ברגע שיגיע מידע, אני אדווח, וכמובן גם אקנה

ofirshai

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף, אני מקווה שהכרטיס יהיה זול ולא יעלה 300 ש"ח כמו דפש...

AlanisJunkie

New member
יווווווווווווווווווווו אני כל כך שם

לא מאמין לא מאמין לא מאמין לא מאמין לא מאמין לא מאמין לא מאמין ....

isw

New member
אז למי כבר יש כרטיסים?

לאט לאט הם נגמרים אז תמהרו לקנות!! לי יש כרטיסים שורה שלישית! להזמנה: http://www.tkts.co.il/ תהנו!

avivs

New member
שורה 4 כיסא 6.

לא ממש מול הבמה, אבל ממש קרוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif

אוקיי, עזרה. אני חייבת חייבת ללכת. כרטיס- אני יכולה לבקש מתנה ליומולדת..ואז הכל בסדר. השאלה היא- מי ילך איתי?
אין לי חברים ששומעים טורי איימוס..
וזה לא משהו זול שאפשר סתם לבוא למרות שקצת מכירים!
מה אני אעשה..? בכלל, גם כולם חיילים..אין כסף. בלה. אני חייבת ללכת!!

avivs

New member
תקשיבי ותקשיבי לי טוב...

אם את באמת אוהבת אותה, את תבואי. את חייבת את זה לעצמך. כל פורום טורי הולך להפגש שם, ותוך דקה תכירי אנשים. אל תתני לקטע הזה לדפוק לך את התוכניות. עכשיו רוצי ותקני כרטיסים לקדמת הבמה. הכרטיסים שנשארו הם טיפה בצד, אבל האזור הזה כל כך קרוב לבמה שזה ממש לא משנה. אנחנו ננשום שם את טורי. אל תוותרי בגלל דברים כמו כסף וחברים שלא יבואו איתך. זו באמת הזדמנות שלא תחזור במהרה.

j u n k

New member
כל הזין

שכשאני טסה אליהם לארה"ב הם סופסופ מחליטים לבוא לארץ! יאאאא אני לא מאמינה שאני מפסידה גם אותה וגם את הסטונז! יאאאלללה למה שונאים אותי שם למעלה

avivs

New member
דווקא יכול להסתדר לך.

אחרי שהיא מסיימת פה היא עוברת לארה"ב. תבדקי מתי יש לה שם הופעות, למרות שעדיין לא נראה לי שיש לזה פרסומים. ההופעות שם בטח יהיו עם אולמות הרבה יותר גדולים.

j u n k

New member
ברור

אבל יש משהו שונה בלראות אותה פה בארץ עם הקהל הישראלי...הקהל שלי..יש שם הופעות שיותר חשוב לי לראות אירוסמית' למשל ואם אלאניס תופיע אני אנסה לתפוס גם אותה

Sanssouci

New member
כמה מקומות בערך יש באמפי רעננה?

ויש הערכה ראלית עד מתי (!) ישארו כרטיסים? תודה מראש~

avivs

New member
לא נראה לי כל כך הרבה.

בקיסריה יש כולה 5000. אבל כן יש שם כמה אלפים. ובקשר לכרטיסים, אני ממש לא בטוח. הבנתי שאולי אפשר לקנות מכמה מקומות, ואולי כל מקום קיבל אזור אחר שהוא יכול למכור. תנסה באתר שפרסמתי, ואם לא אז תנסה לברר אם יש טלפון להזמנות. אני לא מאמין שממש נשאר בקדמת הבמה, למרות שהכרטיסים שם עולים 400. אבל בטח יש מקום בדשא ובגושים א' וג' יכולים להשאר כמה כרטיסים.

AlanisJunkie

New member
יש לנו כרטיסייייייייייייםםםםםםםםםםם!!!111

לרונה ולי יש כרטיסים בשורה 5 בקדמת הבמה!!! כיסאות 34-35, קדמת הבמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאל',ה אני הולך לראות לטורי את הנקבוביות!!

למעלה