טורי ויצירה

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
טורי ויצירה

בעקבות שרשור הפיק שהביאו לנו כאן, עלתי בי שאלה - טורי אי פעם שמשה מקור השראה בשבילכם ליצירה מסוג מסויים? אני מתכוונת, אם שירים שלה, או היא עצמה, היוו את הבסיס או ההשראה למשהו שיצרתם, בכל תחום שהוא. יהיה נחמד לשמוע מה יצרתם בעקבותיה, ואם אתם יכולים לשתף גם ביצירה עצמה, זה יהיה נחמד

ובכן, ../images/Emo18.gif

אני לא יודעת עד כמה אפשר לקרוא לדברים שאני עושה יצירות. אבל הם ללא ספק טורי נטו. הרבה פעמים אני שומעת שיר שלה, ופתאום מגיע איזה משפט שהמוח המעוות שלי מפרש קצת אחרת וזה תמיד מביא אותי לאיזשהו ציור מטופש, פרי האסוציאציות המוזרות שלי. כל מיני דברים שסתם עלו לי בראש, לרוב הם הומוריסטיים ומציגים צד אחר, שלפעמים אני מעדיפה לקחת את המילים שלה אליו, מאשר לצד שבו הם בד"כ נמצאים. הרי לכם מיטב השטויות, רק קחו בהומור
:

פי ג'יי

איך דחפתי גם אותן
ותסלחו לי שהעליתי רק שטויות
השאר נשאר אצלי.

behappy

New member
../images/Emo6.gif את לא נורמלית!! LOL הרגת אותי

מצחוק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וייזמיר! ויש לי מבחן להתכונן אליו! תבורכי, היי שלום וסעי בזהירות!!

נו, היה לי ציור

שחברה ציירה את טורי עם מר זברה ואני הוספתי לה שערות ברגליים, אבל איפה זה עכשיו?!

לנגן כמו טורי

כשלמדתי פסנתר והייתי צריכה להופיע בקונצרטים שונים(בעיקר של תלמידים)ניסיתי לחקות בצורה מסוימת את צורת הנגינה של טורי,מאוד אהבתי לראות את טורי מופיעה,היו לה הרבה תנועות דרמטיות,הבעות תאטרליות תוך כדי שירה ונגינה וזה מאוד קסם לי. כמובן שניסיתי לעשות את זה בעצמי בנגינה שלי. המלצה...אתם מכירים את ההמלצות של כל סדרות הריאלטי-אקשן "אל תנסו זאת בעצמכם בבית"? אז הנה דוגמה : באמת,אני יצאתי די מגוחכת לאור העובדה שעל ההתרגשות שלי לקראת קונצרט לא הצלחתי ממש להתגבר,הפרצופים היו מצחיקים והתנועות לא נעו,כלומר,בכלל לא היו תנועות.

noosh

New member
המממ, ואצלי:

כמו שבר אמרתי פה בעבר, לטורי יש חלק די גדול בפרוייקט שלי באמנות. גם בדימויים שבחרתי (ושאני משערת שהייתי בוחרת בהם בכל מקרה), אבל בעיקר בעיצוב הויזואלי שהושפע מ-Little Earthquakes. והנה מה שכתבתי בדף עמדה (כדי שאני ארגיש שיש לו שימוש, אחרי הכל): "...מקור ההשראה העיקרי שלי הוא מוזיקה. אני עובדת עם מוזיקה , ומושפעת ממוזיקה. המוזיקה שהכי השפיעה עליי היא של טורי איימוס. אני מוצאת אותה כזמרת נורא אמיצה. אני מעריכה את האומץ שיש לה, את חוסר ההתפשרות שלה על המוזיקה שלה ועל היצירה שלה. היא יוצרת אינטימיות עם המאזינים שלה, כשיש בשירים שלה מינימליסטיות, לפעמים אפילו רק של פסנתר ו-ווקאליות. זה יוצר מן תחושה של עדינות ושבריריות, אבל מנגד יש המון עוצמה וחוזק בשירים שלה. הטקסטים שלה לא ברורים תמיד, לפעמים אפילו סוריאליסטיים, וקשה להתחבר אליהם. היא לא מפחדת להגיד, לחשוף, לתת מעצמה לקהל שלה, וזה משהו שאני שואפת להגיע אליו, אל האומץ הזה בלחשוף בלי לפחד מביקורת, לחשוף ולהרגיש שלמה עם זה." את כל זה ניסיתי לתרגם לציור. השתמשתי גם בטקסטים שלה מהאלבום הזה (ואחרים, בעיקר Hey, Jupiter). חוצמזה, גם כתבתי קטעים בעקבות שירים שלה, ופעם באיזה שיעור מודרני המורה עשה קומבינציה על Northern Lad וזה היה כה מושלם לרקוד על זה... חבל שאני לא יודעת לרקוד
.

למעלה