טורי ואלאניס...

avivs

New member
אלאניס אוהבת את טורי../images/Emo99.gif

לפני כמה דקות אלאניס אמרה שכשהיא הייתה קטנה היא הייתה מקשיבה לדיסק הראשון של טורי על הרצפה ופשוט הייתה מתחילה לבכות מהתרגשות מהשירים ומהפתיחות של טורי. היא גם אמרה שהם הופיעו ביחד במסע הופעות שנקרא "חמש וחצי שבועות", מענניין כמה זמן הוא נמשך? איזה יופי שטורי ואלאניס, שתי כשרונות לא מהעולם הזה אוהבות אחת את השניה. אני חושב שהם צריכות להתחתן

זה לא ממש חדש...

אלאניס תמיד אמרה שהיא מושפעת ממנה ושהיא אוהבת את המוסיקה שלה...היא גם אמרה שהדיסק הראשון של טורי נורא השפיעה עליה שהיא כתבה את jlp

j u n k

New member
HANDS CLEAN

מקום 60 במצעד של הקלאסיקות של הMTV אם היו שם באמת קלאסיקות הייתי שמחה (סיסקו
קלאסיקה
לאן הגענו...
)

I Was Hoping

New member
נופי למה את משנה נושא

כשמדובר על שתי הכישרונות הגדולים האלה? גם אני בעד שהקולות האלה יתאחדו כבר...

AlanisJunkie

New member
מסכים...

טורי, טורי... אני חייב להשוויץ ולהגיד שיש לי את כל הדיסקים של טורי על דיסק אחד, כולל אנפלאגד והופעות חיות נוספות בMP3 (מיותר לציין שכל דיוידי היום קורא קבצי MP3, וכך אפשר לשמוע את השירים ברמקולי ענק). ובלי קשר, הילה! מה שלומך? הרבה זמן לא דיברנו...נכון ש-Carbon עושה צמרמורות?

I Was Hoping

New member
יוסי יקירי

טורי כולה עושה צמרמורות!!!! ואם אנחנו כבר מדברים, אז אני חייבת לשאול - מה הקטע עם הצנזורה על התמונות שלך במפגשים של הפורום??? אני יודעת כבר איך נראים הפנים שמתחת לצנזורה, ואין שום דבר לצנזר בהם, אז אולי תסביר???

AlanisJunkie

New member
הקטע עם הצנזורה...

טוב, אני לא מתבייש באיך שאני נראה או משהו כזה, אבל בתקופת המפגש פשוט אסור היה לי להצטלם מפאת פיגמנטציה נוראית, לדעתי, בעור הפנים...
בכל אופן, בשבילך, יקירתי, ובשביל כל שאר האנשים שתהו מה מסתתר מאחורי הריבועים השחורים, אני מצרף שתי תמונות..

Rוית

New member
אוח הכיצד התגעגעתי אליה...

..לפוזה!
סתם יוסי יקירי, חתיך עולם כהרגלך!

למעלה