טורי איימוס

einavds

New member
טורי איימוס

היי חברה,רציתי לעדכן אתכם בפרשייה מאוד מאכזבת ... בשנה האחרונה יצא לי להתוודע ליצירותיה של טורי איימוס יותר ויותר בעקבות ההופעה שלה בארץ והשירים שלה תמיד סיקרנו אותי (כמו את רבים אחרים) אך ככל שיצא לי לקרוא ...ולראות קטעים מהופעות שלה...נוכחתי להפתעתי הרעה לגלות שהגברת מגרשת באופן קבוע צופים מההופעות שלה,אם זה קורה פעם אחת זה מובן,אבל כמה פעמים? ועוד מאישה שמיטיבה כל כך להטיף בעד שלום אחווה ורוחניות אז תסלחו לי על הבוטות,אבל בעיני זו התנהגות צבועה,לא משנה כמה את מוכשרת.

היא סתם דודה שמנסה להיות מגניבה

היא חושבת שאם היא תגיד הרבה קוקסאקר, סטארפאקר וגט אאוט אוף מיי פאקינג שואו, תלבש מכנסי עור ותגיד "שיואו התחפשתי לאלה אתנהההההההה"היא תחזור להיות בת עשרים. אבל היא לא, ולכן כולנו שונאים אותה. ברוכה הבאה!

rfranko

New member
הוווווו זה כה אולד ניוז - ועכשיו ברצינות

תראי, אנחנו לא מכירות, ואל תקחי את זה אישית, אבל לדעתי זו סתם הגזמה, אני מכירה רק 2 תקריות ורק באחת מהן היא העיפה מההופעה - ולפי התגובות של האנשים שהיו שם זה היה ממש בצדק, בחורות שדברו בטלפונים כל ההופעה וצלמו את את השנייה ובכלל עשו רעש והתקרית השנייה היא של הנעליים על המאבטח.... אם היה עוד משהו בטח שנרצה לשמוע על זה אבל ברצינות, טורי היא אמנית שמגיעה להופיעה ומשקיעה הרבה מעל 100% ואני חושבת שרק מן הראוי שהקהל שמגיע לראות אותה יתנהג ברמה מסויימת של אה תרבות, נימוס כשאמן עולה על במה הוא צריך להתרכז הוא צריך להכנס לדמות הבמתית שלו כדי שיוכל לתת הכל לקהל אבל שזה לא קורה ושמוציאים אותו מהריכוז זה מפריע - כך אני מניחה אני ממש לא רואה סתירה בין הטפה לשלום ולאחווה לבין הוצאה של גורמים מפריעים מההופעה יש איזו תופעה שאנשים חושבים שאם הם קנו כרטיס הם קנו את האמן, יש דרך להתנהג ואם לא - צא! ואני שמחה שדווקא טורי לא מתנהגת בצביעות וחושבת על אוי מה יגידו אם ככה וככה (הו היא מעולם לא היתה כזו) אלא פשוט עושה תראי לדוגמא את ההופעה בארץ - ובתור אחת שראתה כבר כמה וכמה הופעות שלה, זו היתה הופעה הרבה יותר אנרגטית רועשת וכו וזה ממש לא הפריעה לה להפך היא ממש אהבה את זה כי הקהל זרם איתה, אבל אם מוציאים אותה מהריכוז...- ואני לא מקנא במי שעושה את זה - היא עושה! קוראים לזה מקצועיות. בכל אופן אני מקווה שתוכלי לראות מעבר לזה כי היא באמת יוצרת מדהימה

rfranko

New member
השנה בהופעה של סן דיגו לפי דעתי

אני לא יודעת אם יש ווידאו - נראה לי שכן - אבל זה גם מתועד בבוטלג הרשמי - באמצע קוד רד - כך שהיא לא התבישה בזה בכלל

noosh

New member
לא, בזאת היא הוציאה את הבנות ../images/Emo3.gif

תקרית הנעל (שנזרקה לעבר מאבטח שהפריע לאנשים להנות מההופעה ודחק בהם לשבת, לטענתה של טורי) הייתה באירופה, אני לא זוכרת בדיוק איפה, אבל זה היה באמצע Happy Phantom (ואני חושבת שזו הייתה הפעם היחידה שהשיר הזה בוצע בטור
). זה היה בסוף יוני.

FooK MI

New member
../images/Emo45.gif זה מביש ודי אידיוטי

אבל לא כזה מפתיע. אמנים נוטים להיות בלתי שפויים. לרוב הם שומעים את תגובות הקהל אחר כך ומתעשתים (או לפחות מוציאים הודעה לתקשורת) אבל לתקשורת לא אכפת מטורי והקהל שלה לא באמת מרים קול על דברים כאלה, ואחר כך מתפלאים שככה היא נראית
. נ.ב. אני בטוח שהרוב יסכימו שזה לא היה מוצדק להעיף שתי בחורות מההופעה שלך כי הן דיברו בטלפון ויצאו לשירותים (וגם אם הן היו מתפשטות ועולות על הכסאות, אלליי, זו הופעה. זה לא קונצרט מעונב וזו לא הצגת תאטרון), אבל גם עם המאבטח זה ממש מטומטם לדעתי. מישהו התיישב במעבר, היכן שהוא לא אמור לשבת, והמאבטח ביקש ממנו לקום, העבודה שהוא אמור למלא. לעשות מזה הילולה וטרהלהלה ונעליים מרחפות זה באמת ההפך המוחלט ממקצועי.

rfranko

New member
חחח יש לי זמן פנוי היום, המון!

יהוני יקירי, אם בהופעה היו יושבות לידך 2 פאקצות וכל הזמן מדברות בטלפון ומצלמות אחת את השנייה ומתנהגות כמו בהופעה של נינט (שוט מי) אז אתה לא היית עושה איתן סכס בשיחים אלא שולח להם את קווין לטיפה

הוא היה קורא לסדרן

ומה לעשות, אני לא אהבתי שזייפו לי באוזן בהופעה בקולי קולות. גם רציתי שההופעה תהיה יותר אינטימית. אז מה? זרקתי על מישהו נעל?

shiray

New member
אבל יש הבדל אם ברור שזה נעשה מאהבה והערכה

כלפי האמן, או מזלזול... וסורי- אבל כשמדברים בטלפון באמצע הופעה וקמים והולכים וחוזרים ושוב טלפון וכל זה- זה מביע הכי זלזול בעולם מבחינתי! טורי שם, משקיעה את הנשמה, והן עוד היו בשורה ראשונה! זה מסיח את הדעת וזה מזלזל ופוגע, ולמרות שלא תמיד כיף שמזייפים לך באוזן- לפחות זה לא נובע מזלזול

shiray

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif

והאמת שהתחלתי לכתוב מה דעתי על הכל- ואז הגעתי למסקנה שאני פשוט חוזרת על כל מה שרינת אמרה בהתחלה...

avivs

New member
לפי מה אתה קובע ש

"הרוב יסכימו שזה לא היה מוצדק להעיף שתי בחורות מההופעה"? אם אני הייתי יושב שם, משלם ממיטב כספי (פאקינג 400 שקל!) על הופעה, ושתי פרחות היו יושבות לידי, מזלזלות בהופעה ומפריעות לי ולאחרים, הייתי הולך בשקט ובשלווה בין השורות, מבקש מאנשים את הנעליים שלהם, וזורק את הנעליים, אחת אחת, על הראש החלול של הפרחות האלה. (אחרי הכול אני לא טורי, ולא יכול סתם ככה להגיד להן להסתלק). טורי באה לשם להופיעה. אנשים באו כדי לראות הופעה. שתי בנות הפריעו לטורי לתת הופעה ולאנשים לראות את ההופעה. אז טורי העיפה את ההפרעה כדי שגם היא וגם הקהל יוכלו להמשיך להנות. לא כמו אמנים אחרים שנצאים מאה מטר מהקהל שלהם, טורי יושבת יחסית קרוב, ויכולה לראות הרבה יותר מאחרים. היא ראתה משהו לא מסדר ותקנה אותו. אין לי שום טענות כלפיה.

מה הבעיה שלך ? לא הבנתי........

כנראה שלא קלטת אותה עדיין תקשיבי לאלבומים שלה גם וחוץ מזה היא לא מנסה להתיפייף לאף אחד זאת טורי וככה אנחנו אוהבים אותה .!

למעלה