טורטייה

טורטייה

היי, אני קונה טורטיות בסופר, וממלא לי אותם בבית לבד. משום מה אני מרגיש, שהטורטיות הקנויות - יש להם טעם מעט חמצמץ . האם אמורים להשתמש איתם כפי שהם , או שיש צורך לחמם ? לעשות משהו איתם לפני שממלאים? האם אפשר להתייחס לזה כמו לאפה ? (ובלי שום קשר, איפה בת"א, ניתן לקנות לאפות בלבד?) תודה רבה

עדגיל

Well-known member
לאפות אפשר לקנות בשכונת התקווה. יש מספר בתי

מאפה ברח' האצ"ל.

תודה.שאלה לגבי ווק בזול שהיה היום בישראל היום

היי תודה על התשובה, האמת שאני גר קצת רחוק משם . (יותר ליד הסנטר) , אבל לא אכפת לי ליסוע לשם . האם את בטוחה שהם מוכרים גם לאפות? דבר נוסף , היום צורף לעיתון ' ישראל היום' , אפשרות לקנות ווק של נעמן , ב 40 שח. אם מישהו ראה את זה ויכול לחוות דיעה . אני אשמח ! (או אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות מחבתות/ווק/סירים בזול בת"א-אני אשמח גם) תודה רבה דבר נוסף, בלי שום קשר, היום

עדגיל

Well-known member
הם מוכרים לאפות. אני אישית קניתי לאפה קריספית

שזה מאוד טעים. יש גם מאפים תימניים כגון סלוף, קובנה, לחוח וכו' - אם זה קולע לטעם שלך. אני גם לא גרה באיזור ונוסעת
רק כדי לקנות סלוף - שזו מעין לאפה תימנית אוורירית שעליה מרוחה שכבה של פסטו עם עגבניות ואת כל זה מכניסים לתנור וזה טעים יותר מפיצה. את זה קונים רק במקום אחד ויחיד: אצל הסבא של שחר צוברי (השייט מהאולימפיאדה). אתה יכול ליסוע בתחבורה ציבורית קו 7 לרדת בתחנה הראשונה של רח' האצ"ל וללכת אחורה. בכניסה לשוק מצד ימין נמצא סבא של שחר. בתיאבון........

יוכבדת

New member
צריך לחמם אותן קצת במחבת טפלון ללא שמן

נדמה לי שהבצק הוא חצי אפוי . וכן, זה בעצם לאפה דקיקה... אני אפילו מורחת לילדודס על הטורטיה שוקולד נוטלה

למעלה