טוראט

• פותח הנושא ohli
  • פורסם בתאריך

ohli

New member
טוראט

שלום לכולם. אני חדשה פה וגיליתי את הפורום ממש במקרה תוך כדי חיפוש על תרופות שיכולות לעזור לי. אני בת 23 וסובלת מה"עונש" -טוראט-כבר 10 שנים. בחודשים האחרונים הטיקים רק הולכים ומחמירים ואני כבר נעשית יותר ויותר נואשת.למזלי, כל החברים שלי מבינים ותודה לאל יש לי חברים ממש טובים שאין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיהם. אבל זה בהחלט הורס לי את מהלך חיי התקינים..האם יש למישהו מושג מה אני יכולה לעשות על מנת להרגיע את הטיקים, שלאחרונה הם יותר ווקאלים וחזקים, אני אשמח אם תחזרו אלי המון תודות אור [email protected]

שביק

New member
ohli החביבה. ברוכה הבאה

אני מזמינה אותך להתקשר לעמותה מחר או ביום ששי, מס' הטל' 09-7408478 ואשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי. לילה טוב שביק

OHLIברוכה הבאה../images/Emo39.gifהגבתי לך במסר

מקוה שקראת אותו ועוד יותר מאחלת לך שתהני ויהיה לך נוח איתנו כמו משפחה.

ברוכה הבאה!!!!

אור שלום וברוכה הבאה. ההמלצה הראשונה שתקבלי ממני, זה להתמיד ולבקר פה בפורום. אין לך מושג כמה תגובות תקבלי עד מחר, יפציצו אותך! יש לנו בפורום חברה בני גילך עם אותם הבעיות כך שלא תרגישי כל כך בודדה בעניין הטיקים. חוץ מזה כולם פה בראש טוב והדאחקות רצות פה חופשי. אני אב לילד לוקה שמו גיא והוא פעיל כאן, אלונה אישתי אחראית על כל נושא הבישולים, יש לנו
בשם גיל שאחראי על הסדר והבידור, תיקי היא מנהלת הפורום ו"שביק" היא ראש עמותת א.ס.ט.י והמלכה הבלתי מעורערת של כולנו. לגבי המצוקות שלך........ ידוע שהטיקים מתגברים כשמגיע הקיץ, זה מוכר ושכיח. האם את מקבלת טיפול תרופתי כלשהו? האם קיבלת בעבר? שתפי אותנו קצת בפרטים, וכולם כאן יצאו לעזרתך.... אור תהיי חזקה ונשתמע מחר דני - (כתבתי בטעות תחת השם של אלונה אישתי)

ohli

New member
תודה..

אני כ"כ שמחה שגיליתי את הפורום הזה..הנושא הזה בהחלט גורם לי המון סבל ויכולתי להשיג כ"כ הרבה אם זה פשוט לא היה קיים. אני בהחלט גאה במה שהשגתי עד כה.. הייתה תקופה שהשטלתי על הטיקים בצורה מדהימה ואפילו הייתי דיילת בשדה תעופה ולאחר מכן הייתי ברמנית..אך כמו תמיד מידי פעם ההערות הקטנות מלקוחות שברו אותי.. אכן בצעירותי טופלתי בכל מיני סוגי תרופות שאני לא זוכרת אותן כרגע, אך עד לפני כמה חודשים ניסו לתת לי פרגולייד וזה גרם לפי דעתי להחמרה..מאז אני לא לוקחת כלום.יחסית אנימסתדרת די טוב, אך ההחמרות בטיקים כבר גומרות אותי..האמת? לא ידעתי שזה מתגבר בקיץ.אני לא יודעת הרבה דברים בנושא. מידי פעם אני מחפשת איזשהו מוצא באינטרנט והיום מצאתי! מצאתי את הפורום הזה.אני אבלה פה הרבה.. אין ספק שהשתפרה לי ההרגשה מאז שכתבתי את ההודעה הראשונה ועל זאת אני מודה לכולכם!! לילה טוב והמון תודה! אור

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאור ברוכה הבאה

אני אמא של שי בן 13וחצי שיש לו טוראט ומטופל תרופתי.אני שמחה שהצתרפת לפורם שיהיה לך בהצלחה

o g

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תכירי כאן אנשים שמתמודדים עם דברים דומים משפחה מורחבת חמה ואוהבת ,פעם את תומכת פעם נשענת. אם את מחפשת חומר מקצועי אז בנוסף לבת-שבע (האמא הגדולה) ויו"ר העמותה שלנו ויש את חגית שהיא אנציקלופדיה מהלכת לכל המידע הכי עדכני בארץ ובעולם. אני אמא לטורטניק בן 10 , גם אצלו יש לאחרונה החמרה!!! בכמות ועוצמת הטיקים. דני-מה שכתבת לגבי הקיץ זו תחושה? או שקראת איזה מאמר בנושא? יופי שהגעת הביתה, אור אורית

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo82.gif

הגעת לביתך השני במספר, נשמח לראותך מבקרת בו הרבה... האם טופלת תרופתית?

ohli

New member
../images/Emo140.gifבוקר!!

בוקר טוב!!!
טופלתי תרופתית לפני כמה שנים, ועד לפני כמה חודשים קיבלתי פרגולייד,זוהי תרופה ניסיונית. לפי דעתי היא החמירה את מצבי וגרמה לי לאי נוחות אז הפסקתי אותה. מאז אני לא לוקחת כלום. האמת שאני די מעוניינת לקחת אפילו משהו טבעי להרגעה כי בכל פעם שאני רגועה אז זה בהחלט גם נראה עלי..ואז אני כבר נראת לכולם "נורמלית"..(אם קיים כזה מושג בכלל בארץ שלנו..) תודה ויום נעים אורית

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בוקר טוב לך אור, אני ספיר (וד"א, שם המשפחה שלי הוא אור..
) אני גם סובלת מה"עונש" הזה 11 שנים, וגם אצלי יש החמרה (לא כל כך רצינית, אבל אני מרגישה את זה מאוד) בטיקים, בעיקר בזמן האחרון.. את הצעד שעשית אתמול אני עשיתי בדיוק לפני שבוע. עבר רק שבוע ואני מרגישה כאילו עברה שנה.. אני מקווה שתהני כאן בפורום כמו שאני נהנית
כמו שכבר אמרו לפני, לפעמים תומכים ולפעמים נתמכים. ואני בטוחה שעם התמיכה של כולנו יחד וטיפול מתאים את תצליחי להתגבר על רגעי היאוש והחולשה כי כולנו כאן משפחה גדולה, אוהבת וחמה
תראי בנו כחברים הכי טובים. תוכלי לשתף אותנו בכל, בדברים שמחים ובדברים קצת פחות (ואני מקווה בשבילך שלא יהיו כאלה..), ולאו דווקא בנושא הטוראט.. אז
ענק והמון
פלפלת

הלנה

New member
אור היקרה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שהגעת אלינו, תכירי הרבה אנשים יקרים הלוקים בתסמונת טוראט וגם הורים לילדים. אני אמא לילד בן 11 וחצי, מקסים, מתוק ומיוחד. אצלו הטוראט דוקא מתמבטא בעיקר ב- OCD קל (כפייתיות ואובססיביות). יש לו מעט טיקים. מקווה שהתקופה של ההחמרה תעבור. בדיוק אתמול כתבה לנו אלין (הנסיכה של הפורום - בחורה מקסימה בת 26 שלוקה בטוראט) שיש אצלה החמרה. כנראה שזה באמת קשור לעונות השנה (אם כי, אני לא יודעת רק שמעתי...). לגבי טיפול, אנחנו לא נותנים טיפול לטיקים עצמם (כי הם לא משמעותיים), אבל יש פה הורים שנותנים לילדים שלהם טיפול תרופתי. יש פה גם כאלה שנותנים לילדים אומגה 3 (שזה תוסף מזון, אני לא כל כך יודעת עליו, אבל יש פה כמה מומחים לעניין, בעיקר אבא בשם גיא בן צבי, שעשה על זה ממש "דוקטורט". ויש את חגית שיש לה מידע על כל תרופה ומחקר שאת יכולה לתאר לעצמך. אז שיהיה בהצלחה! הלנה

mazy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה הביתה. אני בטוחה שכאן תמצאי לך אוזן קשבת וכתף להשען עליה כשתצטרכי. בטוחה שתהני להיכנס לפורום הנהדר הזה שיש בו הכל: צחוק (ולפעמים גם דמעות), הקשבה, דאגה, עידוד, תמיכה ומה לא? אני מזי ובני בן ה-12 לוקה בטוראט. ברוכה הבאה למשפחת טוראט המורחבת. מקווה לראות אותך כאן הרבה. בהצלחה

../images/Emo24.gif רוצה להכיר את האנשים?../images/Emo26.gif

אנחנו שמחים לראות אותך כאן, הגעת ל
מקסים עם אנשים מקסימים בוא אני אעשה לך הכרות אם האנשים כאן
יש כאן זוג בשם אלונה ודני, הם אחראים על הקייטרינג של הפורום, בכל מפגש פורום (יש פעם בחודש) הם מביאים את האוכל, אנשים מקסימים. תמיד נמצאים כאן ותמיד מוכנים לעזור
יש לנו את תיקי וזיו מנהלים הפורום, תיקי היא בחורה משיכמה ומעלה, אשה רצינית ביותר תמיד נמצאת באיזור וכיף להיות בחברתה - אשה מקסימה., בעלה זיו לאומת זאת הוא אדם מפחיד ומסוכן, אסור להסתבך איתו, יש לו קשרים במאפיה ...
יש לנו את בת 7 הבלונדינת של הפורום, אשה צעירה יפהפיה נראת כמו מיליון דולאר - טובת לב ותמיד מוכנה לעזור ..
הקמיע של הפורום היא אלין, בחורה חתיכה - הדוגמנית של הפורום תמיד מחייכת ועוזרת לכולם, יש לה אפילו תוכנית משלה בבלוגים של תפוז.
גלית היא הביבי של הפורום, בחורה מתוקה - מה שנקרא ביבי פייס תמיד עונה, תומכת ומייעצת בחורה חבל על הזמן.
חגית35 היא האינציקלופדיה של הפורום - אין מאמר שהיא לא מכירה ותמיד דואגת לתת לנו אותו .
מזי - בחורה 10 , כל יום נמצאת כאן, תומכת ומחייכת - תמיד תענה עם חיוך -- כדאי להיות בקשר טוב איתה
יש לנו את פלפלת המפולפלת, חדשה בפורום בקושי שבוע אבל נראה כאילו היא איתנו מהיום הראשון, אם במקרה יש לך חתן בשבילה זה יהיה מצויין משום שהיא כבר מתה להתחלת ..
ד'ר מיקי היא הנציגה שלנו במשרד החינוך, עוזרת לילדים מכל הלב כשצריך את עזרתה היא תמיד תגיע בלי חשש .
יש לנו את אמא של יהונתן ואמא של שי - אמהות נשמות טובות שרק רוצות את טובת הילדים שלהם - אשרי הילדים שיש להם כזאת אמא
וכמובן לא נשכח את ליז החמודה שלא שוכחת לבקר אותנו
ואיך אפשר לשכוח את ילדי הפורום ? את כבר תכירי אותם לבד
ואחרון אחרון החביב, הדובדבן שעל הקצפת - איך אפשר שלא להכיר לך את הלנה ואורית 2 עלמות החן, היפהפיות והחמודות של הפורום את כבר תלמדי להכיר אותם מדובר פשוט ב 2 נשמות טובות, עדינות וטובות לב, בכל בעיה ובקשת עזרה הם ירתמו לעזור ויעשו את זה מכל הלב אני אישית מת עליהם ומאוהב בהם קשות
וכמובן שיש עוד ועוד אנשים שבטח שכחתי להזכיר את שמם, אנשים מקסימים כולם
ואני
אני גיל .. סתם אחד ..
בקיצור ברוכה הבאה

הלנה

New member
../images/Emo150.gif מתה עליך ../images/Emo24.gif

גרמת לי להסמיק, על הבוקר!

o g

New member
הלנה-בשבוע שעבר היינו גם חתיכות ../images/Emo7.gif

o g

New member
חבל שאכלנו כל כך הרבה ממולאים../images/Emo12.gif

הלנה

New member
אה זה היה בגלל הממולאים?

אני חשבתי שבגלל הפחזניות הממולאות בריבת חלב - החולשה שלי! מספרים שכשהיתי קטנה באורוגואי לא אהבתי לאכול, אבל אכלתי כל היום לחם, ריבת חלב ובננות....

למעלה