טוראט

• פותח הנושא ohli
  • פורסם בתאריך
גיללללללל!!!

דבר ראשון!! אני חוגגת היום שבוע שלם!!! בפורום
(וזו הפעם השלישית שאני חוגגת משהו כאן בפורום.. היומולדת, החתונה ועכשיו זה..
) ואני חייבת לציין שאני מאוהבת בפורום הזה!! כל היום אני כאן. איך שאני פוקחת את העיניים אני קוראת את כל הודעות ה"בוקר טוב" כדי להתחיל יום חדש עם הרבה כח.. ועד הלילה כשאני אומרת לעצמי לילה טוב (כי אני חייבת לקום בבוקר לבצפר..
) ודבר שני- אתה סתם אחד?! אל תגיד את זה לעולם!! תזכור שאני אוהבת אותך מאוד
(רוצה להיות החתן שלי..
סתאאאאאאאם.. אני לא בוגדת בבעלי לעתיד
) פלפלת המפולפלת (מוצא חן בעיני השם הזה..
)

mazy

New member
ויש את ה- ../images/Emo150.gif שלנו../images/Emo26.gif

גיל- בחור לא רגיל, פשוט קסם של אדם. כשצריך עזרה- תראו אותו שם. הוא הגאון בענייני מחשבים, ואותו בלי ויכוח כו-לם אוהבים. על עוגות אינו מוותר ולכולנו הוא חבר. הבחור הכי שווה בעיר וכל הבנות אותו משתוקקות להכיר.

o g

New member
../images/Emo45.gif מזי- אין עלייך ../images/Emo127.gif

גיל כרגיל , הגדול מכולם
האנרגיות כבר בפנים איש, איש, ממש פטיש

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifגיל שמחתי להכיר אותך

במפגש אתה פשוט בחור נחמד שעוזר לכל אחד אתה חבר של כולם ותמיד שצריך עזרה אתה נימצא במקום ומועדד את כולם תודה לך

השגיא

New member
הי אתה |-b אדון "סתם אחד"

מה שלומך
חחחחחחח איזה כיף לי כבר מזמן לא קראו לי בחורה...

גיל, מה זה צריך להיות????

מה לי ולקייטרינג????? חוץ מלאכול אותו, ולישון עם האחראית?? למה אלונה לא שולבה עם עלמות החן????? לא בסדר, רע מאוד!!! דני

הלנה

New member
דני, איך אשתך מרגישה עם זה

שהפכת לסמל סקס? יחד עם גיל וזיו, אתם כל הזמן תיקו, קשה נושא להחליט. לערן אין עכשיו מחשב אבל הוא אמר שהוא היה בוחר בך, כי אתה אוהד כדורגל! (אני לא מגלה את מי בחרתי, כדי לא להתסבך..)

ערן קו../images/Emo86.gif../images/Emo36.gif

ערן מה שלומך חמוד
קראתי שעוד לא הצבעת לסקר. אתה זוכר שאני גר בחדרה? שכן של נתניה? אני מאד אוהב את מכבי נתניה שיודעת לשחק -
. אז כשאתה קובע את גורל הגברים בסקר אל תשכח להצביע למועמד השלישי
סתתתתתתם תצביע למי שאתה חושב חמוד יום נפלא לכולם. וחוץ מזה היום יוצאים לחווופשההה .

אור היקרה, לא ברחת נכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נכון, את בפורום טוראט ולא באיזה בית משוגעים כפי שזה נראה. יש כאן המון אנשים "שפויים" וגם כולם "עובדים" לפרנסתם, וחבל שאין להם"זמן" לכתוב. עכשיו אחרי שאת מכירה את המשפחה ברוכה הבאה.
אלונה.

ohli

New member
מה פתאום לברוח?!

אני ממש לא מתכוונת לברוח אחרי שגיליתי אותכם..אבל עם הלימודים אין לי המון זמן..תקופת המבחנים באה עלינו לטובה..חברה שלי הגיעה לביקור היום משווייץ לשלושה שבועות! האמת היא שגם פגשתי מישהו בלימודים אז אני רוצה להשקיע גם בזה אבל שוב..אותה סיבה כל פעם אני ממש מפחדת מהתגובה שלו למצב שלי..עד עכשיו הוא לא אמר כלום אבל מרוב שאני מפחדת אני לא מנסה וישר נרתעת וכמו תמיד הורסת לעצמי קשרים פוטנציאליים..זה קורה לי תמיד! הפעם אני ממש רוצה להצליח אבל שוב, אני מרגישה שאני מפחדת..אני שונאת שמתחילות השאלות והמבטים..שונאת. חברה שלי אמרה לי לנסות, שאני מדברת שטויות ומי שלא טוב לו שיילך. בוודאי שאני יודעת את ותודה לאל עד היום לא חסרו עלמי חן שהתחילו איתי ואני איתם, אבל ברגע שמתחילים העיניינים לזוז, אני מפשלת.ואת זה חברה שלי לא מבינה איזה בעסה זה לחוות את זה כל פעם מחדש.. אני מקווה שאני לא אפדח היום בערב..wish me luck!

גיל תודה נשמה../images/Emo23.gifאני דוגמנית??../images/Emo5.gif

איפה ראית דוגמנית שבקושי מגיעה לידית של הדלת? בכל אופן 1.61ס"מ זה לא לדוגמנות אבל תודה שנזכרת אותי אתה איש מקסיםםםםםםם אוהבת ותך ויום נעים אפשר לומר בשעה כזאת הבוקר טוב ומעורפל לי?

למעלה