טוק טוק............. אפשר להטרף אליכם? אמנדוש.
מ מתוקית. New member 16/1/02 #3 לתת קריצה וחיוך להתעורר להכין כוס קפה להקשיב לשירים שהרדיו מנגן לתת קריצה וחיוך ליום חדש בוקר טוב אנשנושים ג´ול מנדושששששששש מווווווואהההההה יווווו באתי לפה ומה מצאתי יהההה תביאי וקחי בוסהההההה ענקית מוווואה אוהבת אותך ג´ול
לתת קריצה וחיוך להתעורר להכין כוס קפה להקשיב לשירים שהרדיו מנגן לתת קריצה וחיוך ליום חדש בוקר טוב אנשנושים ג´ול מנדושששששששש מווווווואהההההה יווווו באתי לפה ומה מצאתי יהההה תביאי וקחי בוסהההההה ענקית מוווואה אוהבת אותך ג´ול
א אמנדה ניו יורק New member 16/1/02 #5 מתוקיתוששששששש בוקר טוב מתוקה שלי אז ליום טוב קבלי ומאלן חיוכים..... אמנדוש.
א אמנדה ניו יורק New member 16/1/02 #6 עודדי.......... אני לא יכולה להתחרות אז קח אחת מכל ה- . יום טוב. אמנדוש.
ג גחלילית זוהרת New member 16/1/02 #7 hellooooooooo n.y ברוכה הבאה לפורום שלנו!! מייד מגישה צלחת עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם נשמח לראותך כאן שאי ברכה ורק טוב!!!
hellooooooooo n.y ברוכה הבאה לפורום שלנו!! מייד מגישה צלחת עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם נשמח לראותך כאן שאי ברכה ורק טוב!!!
ד דודו21 New member 17/1/02 #8 לא משנה... צריך להבין את גחלילית מאחר והיא כה עסוקה תתכבדי מימה שגחלילית הביאה אתמול...
ג גחלילית זוהרת New member 18/1/02 #10 של דודו או שלי?../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo48.gif