טוק טוק

מרב.

New member
טוק טוק ../images/Emo13.gif

אני מרב, בת 39 ועוד קצת, אמא לשניי בנים, רצה מזה 8 חודשים (פחות יומיים
). קוראת כאן לא מעט, מכירה כמה ניקים מפורומים קודמים, ובכל מקרה- נהנית מהאחווה, מהסיפורים ומהאתגרים. נראה לי שזה בדיוק "החתיכה החסרה" שלי בכל פורומי הספורט
אז שלום גם לכן, תעשו לי מקום שם ביציע

susieada

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

כייף שאת כאן. כייף שאת רצה. כייף שאת מתענינת בכל דבר שגם מאחורי השתתפות בספורט עצמו! ב"ספר" שלי - אין יציע - כל אחת, עם האישיות המיוחדת שלה, עם תחומי ענין הספסיפיים שלה, עם תדירות כתיבה בשורות אלה - כל אחת שווה, כל אחת במרכז, כל אחת חשובה ותורמת! אז שוב, ברוכה הבאה - כל הכבוד על היכולת לשלב משפחה עם שני ילדים וחיי יומיום מלאים, עם ספורט! את חזקה ונותנת לעצמך ולסובבים אותך! חיבוק, סוזי

מור שלז

New member
ברוכה הבאה מרב ../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך פה איתנו
אם את קוראת כאן כבר, את בודאי יודעת שרבות מאיתנו כאן חולקות איתך מעבר לאהבה הזו לספורט, גם את ההתמודדות עם הנשיות, האמהות, ושילוב של כל הג'אגלינג המטורף הזה ביחד... וכל אחד שמצטרפת וכותבת, נותנת משהו קטן מעצמה, ומסייעת לעוד נשים, להצטרף ולגלות כמה טוב יש כאן, וכמה הרבה אנחנו יכולות לתת אחת לשנייה. אז ברור שיש לך פה מקום

איזה כיף שבאת../images/Emo70.gif

מרוב שמחה ברחה לי התגובה. טוב לראות אותך במקום הכל כך נשי הזה שבו מותר לשאול על חזיות מחוץ למחתרת... מקווה שנמצא את הדרך להפגש גם לא בוירטואלי לריצה ולקפה שאחרי... סוג של פנטזיה....

מרב.

New member
עוד מעט בטח יתחילו לי אימוני עליות,

מבחן האמת יגיע

אימוני עליות הכי טוב אצלנו - יש כמה עליות

שאת רוצה. הכי טובה - העליה אלי הביתה - לפחות קילומטר וחצי. אני עוד לא מעיזה לעלות כל כך הרבה בסוף ריצה. אם תעלי אותה, הקפה עלי....

helen12004

New member
עוד מצטרפת חדשה

קרן, איך לא ספרת לי על הפורום הזה? רק לאחרונה גיליתי אותו, מאוד מעניין לקרוא כאן ונראה שיש פה נשים מקסימות
אני הלן , מכורה לספורט. <אוהבים אותך הלן
> בעיקר רצה (לפעמים יחד עם "רצה רחוק") בשביל הגיוון אוהבת לשחק טניס, לעשות ספינינג ולהתחד"כ. בזמן שנותר "משחקת אותה" סטודנטית

את רצה מהר, אי אפשר לדבר איתך...

ומייד אחרי הריצה את נעלמת לתוך הספרים! בשביל מה רצים ארוכה בשבת, אם לא כדי להצדיק את העוגות בסוף??? ברוכה הבאה הלן יקירתי, הגעת לאגף הסגור של המכורות
להתראות בשבת בים, או לפני כן בחדר כושר...

מור שלז

New member
ברוכה הבאה הלן ../images/Emo24.gif

אנחנו באמת אוהבות את המכורות לספורט
takes one to know one שמחה לראות אותך כאן ואם את מי שאני חושבת שאת, אז אכן את רצה מאוד מאוד מהר! שאפו!!! נשמח אם תשארי כאן איתנו, ותחלקי מנסיונך

למעלה