טוק, טוק, טוק אפשר להיכנס? קר שם בחוץ..
נ נלסון New member 8/7/01 #2 כרמלה!!! אורחים נוספים הגיעו... שרון אחראית על האורחים... אני אחראי על ההכנסה... תתקרבי קצת תרגישי את החום. סופטימטר.
כרמלה!!! אורחים נוספים הגיעו... שרון אחראית על האורחים... אני אחראי על ההכנסה... תתקרבי קצת תרגישי את החום. סופטימטר.
ש שרון-ב- New member 8/7/01 #4 איך את מעזה בכלל ???? לדפוק בדלת ?? אצלנו תכנסי מהחלון, ותזחלי מהר בשקט מבלי שירגישו הרי קור את לא מביאה איתך שרון, שמחה שפסי השתחררה קצת מהויברטור האנושי
איך את מעזה בכלל ???? לדפוק בדלת ?? אצלנו תכנסי מהחלון, ותזחלי מהר בשקט מבלי שירגישו הרי קור את לא מביאה איתך שרון, שמחה שפסי השתחררה קצת מהויברטור האנושי
ש שרון-ב- New member 8/7/01 #6 WALKS LIKE A DUCK חופשי נשמתי מצידי תזחלי על הברכיים העיקר תפגיני נוכחות ונחנחות שרון ממזמזת
פ פסיפלורה New member 9/7/01 #7 עוד פעם על הברכיים????????? חאליק! חודש לקח לי להתאושש מהפעם שעברה!!!!!!
S softy New member 9/7/01 #8 במקום על הברכיים... תשכבי על הגב בתנוחת ג`וק מת... זהו הטרנד היום. עד כמה שאני מעודכן. סופטי אין לי מושג ירוק.
במקום על הברכיים... תשכבי על הגב בתנוחת ג`וק מת... זהו הטרנד היום. עד כמה שאני מעודכן. סופטי אין לי מושג ירוק.
פ פסיפלורה New member 9/7/01 #9 תיכף יהיה לך מושג מעוך!!! ג`וק???? על הגב??????? ממש לא אנושי!!! תתבייש לך, יא סוטה!