...טוק...טוק....טוק...

אריסטו m

New member
...טוק...טוק....טוק...

במקרה.......(
) עברתי באזור....... אז קפצתי לביקור...... האמת היא שהספקתי להציץ ממש בקצרה בחלק מההודעות...(נראה שעברו יובלות מהפעם שעברה....) כן...כן...בודאי שמתחשק לקפוץ לביקור לפעמים....אבל....על אף הגעגוע לאותם ימים של שריצה בפורום(....מתי זה היה...???)אני בוחר,ככל הנראה, ע"פ סדר עדיפויות שעבר שינוי "קל"..... בכל מקרה נחמד להיתקל בבית בשמות מוכרים.....וואללה,כייף לפגוש בכם/ן שוב..... אגב,בהזדמנות זו אני מאחל לכולכם/ן: ח ג ח נ ו כ ה ש מ ח חג של אור ושפע שמחה........
ואגב ניצת...תתקרבי רגע... עוד טיפונת... נו...עוד טיפ טיפה... קבלי
....ו...
ניצתוש.....שיהיה לך חג חנוכה נפלא......מלא בשפע אור ואהבה ........ ועד שנשתמע........
אריסטו.........(יצאתי לרגע לקנות
יות....שמישהו ישים בבקשה את הקומקום על האש.......אני תיכף חוזר....
)

אריסטוווווווווווווו

תגעגעתי המוןןןןןןן ובכלל כולנו תגעגענו אליך לתשובות החכמות שלך חג שמח איש מקסים (מתענגת על ה
וה
שלך)

אריסטוווווווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

איפה נעלמת לנו איש חמוד? סוף סוף רואים אותך מציץ שיהיה לך חג שמח וטוב ואולי קצת תכתוב לנו לא יזיק (לא יזיק לנו)

אריסטו m

New member
מוצאת...יקירתי......../images/Emo24.gif

כולי שמחה על שאת נלהבת כל כך לראות אותי שוב בבית הנפלא הזה..... אך לא להרבה זמן...... אני פשוט לא מפנה מספיק זמן לכך.... ובכל זאת....אני שמח לפגוש בך שוב....חומד שכמותך....... שיהיה לך ולשני בנייך החמודים חג של אור שמחה ואהבה.... ממני....
....עד המפגש הבא... אריסטו....(מוצאת....מזל...מה זה משנה העיקר שאת אותה אחת חמודה...
)

למעלה