טוק טוק טוק

niva99

New member
טוק טוק טוק

הנה על קצות האצבעות התגנב לו הסופ"ש במבורך... ובין הברושים יורד הערב

niva99

New member
חיים בעיקר

כל יום מזדעדעים מפרשיה אחרת/ חדשה. אתמול קראתי בY NET על נערות חוסות שברחו והיו מוכנות לעסוק בכל מיני *חלושעס במקום להמשיך ולהיות חוסות. וכשאני כותבת *חלושעס זה בעידון רב לגועל שאין דוגמתו.

amitk80

New member
מזעזע

זאת אחת הסיבות שאני כבר כמעט לא רואה חדשות. פעם הייתי רואה כל יום, היום ממש קשה לי לראות את כל הגועל הזה והדרדרות שעוברת על החברה שלנו. אני עדין חושב שיש לנו מדינה מדהימה אבל משהו נרקב שם.

niva99

New member
העניין שלי נובע מכך

שזה החומר האנושי שאצטרך לעבוד איתו בעתיד... מה שלי לא מובן מכל הסיפור הזה - למה הן העדיפו את הבריחה מהמוסדות וההשתכשות ברפש ? מה זה אומר שהשהות במוסדות גרועה יותר ?

amitk80

New member
לכן

אני אישית מעריץ אותך ואת כל מי שעושה את עבודת הקודש הזאת. לתקשורת קל מאד להתפס לדברים השלילים כי זה מביא להם יותר רייטינג. אני לא בטוח שהשהות במוסדות האלו גרועה.

niva99

New member
יש היום זילות בכל

אם ניקח אותן ספיציפית אז כנראה שבבית לא חינכו אותן לכבד את גופן...כבוד עצמי פחות בערכו מהחומרנות [ כמעט כולם משתחווים היום לעגל הזהב]. אבל לא רק בתחום הזה - גם בכבישים הזילות חוגגת = אור אדום בגדר המלצה בלבד... טוב מפסיקה לקטר...מילאתי את המיכסה השבועית שלי

amitk80

New member
את צודקת

במאות האחוזים. אני מסכים היום שיש זילות כלפי הרבה דברים במדינה. את מוזמנת לקטר לי בערוצים אחרים מחוץ לפורום. איך היה הסופ"ש שלך?

niva99

New member
הסופ"ש בעיקר הוקדש כולו למאמרים

עכשיו אני יושבת במקביל על מאמר מרתק שעיקרו :"חוויות החיים עם שוני בצבע העור בקרב צעירים ומתבגרים יוצאי אתיופיה"... ושומעת את שלמה ארצי עם "איסלנד" הנהדר שלו [ שנכתב זמן רב לפני ההר הגעש האמיתי התפרץ]. ומה אצלך ? סטטיסטיקה שולתתתתתת ?

amitk80

New member
אצלי הכל בסדר

היה סוף שבוע מאד פורה ועשיתי הרבה דברים, אבל יש עוד דברים שלא הספקתי לעשות בתקווה לעשות את זה באמצע שבוע. לגבי הסטטיסטיקה, היא שולטת אבל פחות ואת הסיבה אני לא רוצה לפרט כאן. תכתבי לי במסר ואני אענה לך. סיימת לקרוא את כל המאמר? שלמה ארצי את תוכלי לשמוע ביום הסטודנט.

MsUnderstood

New member
לא לראות חדשות זה לא פיתרון

זה להסתכל לצד השני... אתה לוחם על הרבה דברים אחרים..אולי זה חשוב יותר..

niva99

New member
דנה - בעניין אחר לגמרי

by any chanceיצא לך לראות את רוני גינוסר בכוכב נולד ? נערה שמוגדרת כאוטיסטית סוואנת - ושרה שזה פשוט מביא לצמרמורת...

אמנעם אני לא דנה

אבל ראיתי אותה ובאמת מאוד מרגשת אבל זו תהיה האם תחרות כזו תוציא את המיטב שבה...

niva99

New member
אני'דעת את הילה עם ../images/Emo131.gif../images/Emo131.gif../images/Emo99.gif

מעניין מאיפה הם מוצאים את כל האנשים המעניינים / מיחודים האלה ?

MsUnderstood

New member
סופששששששששששש

אני צופה ערב מעולהההההה היום!!!!! מחר עבודה
בעצם גם עוד חצי שעה עבודה

למעלה