טוק טוק טוק

SmartToyBoy

New member
טוק טוק טוק ../images/Emo13.gif

שלום חבריי ! פעם ראשונה בארבעת החודשים האחרונים שאני כותב ביום כזה ובשעה כזאת של היום... סיימתי בה"ד 1 בשעה טובה !!!
|סיכת מ"מ| היה ממש מרגש, ואני חייב לומר שאני ממש גאה (לא במובן "הזה"... במובן האמיתי!) בעצמי. היום הראשון עם סיכת המ"מ מלא בתחושות של כבוד, שליחות והערכה שקשה להסביר במילים. תשאלו כל קצין
אתמול הגעתי הביתה לחופשה בת שבעה ימים. ביום חמישי הבא אני כבר חוזר להשלמה החיילית, שתימשך 4 חודשים. אשתדל לכתוב ולהגיב כמה שיותר בשבוע הזה, קצת לכפר על כל החודשים האחרונים
וכל מי שניסה לתפוס אותי בפלאפון מדי פעם - השבוע זה הזמן ! סמארטי.

likud1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אכן זו תחושה מיוחדת לקבל את סיכת המ"מ. בשבילי היום בו קיבלתי את דרגות הקצונה והמפקד ביקש שנעמוד כולנו ונצדיע אל הדגל במקום לעמוד בהצלב, זו הייתה אחת החוויות הטובות והמרגשות ביותר בחיי. אני חושב שהיו לי אפילו דמעות בעיניים. שיהיה המון בהצלחה בהשלמה החיילית, זה יעבור לפני שתרגיש.

סבבב

New member
המון המון מזל טוב...

ובשעה טובה... מי יתן וצבא ישראל יידע רק קצינים טובים, מסורים ואידאליסטיים כמוך... עלה והצלח... גם אנחנו גאים בך!!!

zeevik30

New member
יחי הגאווה הלאומית ! ../images/Emo34.gif

כל הכבוד על שסיימת את המסלול הקשה תלך בחזה מתוח ! יש לך את כל הסיבות בעולם להרגיש גאה אגב- בצבא של ארה"ב הדמוקרטית והנאורה גאים עדיין לא יכולים לצאת מהארון. ובארצנו הקטנטונת- בכייף! ברכות לכולנו וכן ירבו קצינים גאים ועליזים

סמרטי, יקירנו!

המון מזל טוב לרגל קבלת סיכת המ"מ
(כן המפקד!). כבוד גדול הוא לכולנו ולא נותר לנו אלא לאחל לך חיים ארוכים והצלחה בכל אשר תפנה.
רק תגלה לנו, האם זה לא אתה, שנחשפת לאחרונה בשם משתמש אחר?! זכור לי, שהרהרת פעם באפשרות שינוי השם, ופתאום הופיע גולש בשם משתמש ובנתונים כמעט זהים לנתונים שלך (כולל שם פרטי). או אולי זה היה הכפיל שלך?... אוהבים אותך מאוד מאוד ומקווים גם לפגוש אותך רק בשמחות.

SmartToyBoy

New member
חן חן על הברכות!

גם בשרשור על נקודות אור וגאווה, מסבבב וטוהרtoar (-:

למעלה