טוק טוק טוק... Anybody home?

s h o o s h a

New member
טוק טוק טוק... Anybody home?

אה- הו אה או אה אה הא אוווו אהההה לאן נעלמו כולם??

אולי הלכו להתחתן בחשאי?מה הליקופטר אומר?

בשביל מה לכם להתגרש.? יאאלה,,, תעשו סולחה, ברברה שהיתה ברכה(הגשש החייור)

למה סולחה?

אנחנו ידידותיים לסביבה. לא רבים. אבל דווקא חתן כבר הספקתי למצוא כאן (תיבדקי את הבלוג) חה חה חה

../images/Emo93.gif זה היה קשר מהיר יותר ממהירות האור!

זה נמחק, נחסם.... ניגמר....

גאיה ק

New member
אופטימיייה

הכל בסדר? מה קורה שם? כלב כמו אוטובוס.אסור לרדוף אחריו. עוד רגע יגיע עוד אחד
לא.זו לא דעתי על כלבים,אלא אם כן מדובר בעובר אורח

בינתיים השטח נקי

היום חסמתי מטריד ואני לא אוהבת את זה. מה לעשות - בעולם הוירטואלי יש גם מוזרים, מופרעים, ואפילו מסוכנים. אולי כדאי להוריד את הבלוג?

ערב טוב ושבת שלום

אני הלכתי לישון , ניקיתי וקניתי אוכל לשבת שמתי פלטה, הדלקתי נרות ברכתי את שבת המלכה, והלכתי לישון וישנתי אחלה עד שהטלפון העיר אותי

ben 911

New member
אילו הדלקתן נר קטן, הייתן רואות אותי../images/Emo9.gif

הינה אני...

s h o o s h a

New member
../images/Emo32.gifאם אתה כבר כאן...

איך מוסיפים תמונה בכרטיס האישי? את הישנה הורדתי [בקלות] אבל להעלות אחרת במקומה- נאדה. לא מצליח לי. האם אתה [או מישהו אחר כאן] יודע איך עושים את זה? [לא תמונה כטפט אלא רק בחלון התמונה בכרטיס] תודה מראש לכל המסייע לי

ben 911

New member
שניה שוש, בדיוק היכנתי לכבודך את מסלול הכניסה

לאלבום התמונות... זה כבר מגיע.

ben 911

New member
בתחילת הדרך של תפוז היה כל כך קל ונוח להעלות

תמונה...אבל למרות הכל גם כיום זה ניתן רק שזה קצת מבלבל. אז ככה, ראשית את נכנסת לניק ניים שלך, בפנוכו את נכנסת לעידכון העולם שלי. את לוחצת על תמונות. הוספת תמונה אחת. בוחרת בצד שמאל מתוך התיקיה של התמונות שלך את התמונה הרצויה. גוררת את התמונה לחלון התחתון (לא התחתון ביותר שם את רושמת תגית לתמונה) בסיום שמור והמשך..עכשיו אם יש לך תמונה קודמת אז את קובעת את התמונה החדשה כתמונה הראשית. אם אין לך תמונה קודמת, התמונה שזה עתה הוספת, היא תהיה התמונה הראשית. בהצלחה, שוש.

למעלה