טוקיו...

Gefen

New member
טוקיו...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוייי אוייי..כמה שאני צחקתי עם קטורזה.. תודה תודה יקירי על הקובץ הנפלא..
זה מסוג הדברים שחסרים פה... אלי יצפאן...ישראל קטורזה ויצורים אחרים... הזכיר לי קצת את יום שישי בערב בארץ..תוכנית האירוח של מיכל (איזה מיכל? שכחתי...) שם קטורזה היה אורח קבוע מדי יום שישי. בכל אופן היה נהדר לשמוע את זה - צחקתי כהוגן.... ואם מישהו מעוניין לצחוק.... שיבקש וזה יגיע גם אליו.. גפן

Gefen

New member
נכון..../images/Emo12.gif איזו סנילית נהייתי..

ואולי זה סימן שהגיע הזמן לחזור לארץ...?.

**Blue-Lagoon**

New member
../images/Emo13.gif

אני עדיין לא מבינה מה הולך בארץ שלחו לי צו גיוס לא הייתי בו אז התקשרו לדודים שלי בארץ והתקשרו אליי ושאלו למה לא הייתי בצו גיוס צריכים לפטר את הפוסטמה שהתקשרה אליי היא לא שמה לב שזה מספר לחו"ל והם באמת מצפים שאני אתגייס? חוץ מזה בוואלה החליטו שז´אק שיראק הוא כבר לא ראש הממשלה של צרפת. מעניין..

Gefen

New member
ברוכה הבאה לצה"ל

כנראה שבצבא שלנו לא קולטים שיש אנשים שבאמת לא נמצאים בארץ.. אין לך מושג כמה פעמים בעלי קיבל צווי מילואים, ואתראות.. וטלפונים...ואפילו הזמנה לבי"ד צבאי... עד שנפל שם למישהו האסימון שהבנאדם לא בארץ לקח להם לפחות שנה להבין את זה.. וזה לא שהוא לא הודיע קודם לקצינת קישור שהוא נוסע לחו"ל.. אז אני באמת לא מבינה איך זה קורה להם בעידן הזה של המיחשוב?? איך??

funkbass

New member
הם מתקשרים

כל הזמן לבית של ההורים שלי בארץ לשאול אם במקרה חזרתי...
אז אמרתי לה שמעכשיו כל פעם שהם מתקשרים שתמסור להם ד"ש בשמי ושאני חושב עליהם כל הזמן
(as ifffff)

Idit-Kansas

New member
גם אלינו

אולי שנתיים אחרי שנסענו עוד קיבלנו צווים וטלפונים.

Yaniv-DC

New member
וזה מה שהיה איתי...

אחת לשבועיים - טלפון. יום שבת אחד, בחצות, מתקשר אחד הסמלים מהסדיר, שואל את אבא שלי למה לא אישרתי את בואי לאימון למחרת. אבא חטף עצבים ופתח פה. החצוף ענה לו "כל זמן שלא חלפה שנה מיום עזיבתו, מותר לנו להציק". אח"כ, היה תרגיל כתובות. הצבא המשוכלל שלנו, עבר לתקליטים האוטומטיים, ממש כמו "מיס קליאו". בקיצור, אמא עונה, אומרים לה "לאישור קבלת ההודעה הקש 1, לאי קבלה הקש 2". כמובן הקישה 2. אמה´מה, אחת לעשרים דקות זה מתקשר שוב. אחרי שעתיים כאלה, אמא התעצבנה, התקשרה ופתחה פה על הקצינת קישור (אמא מזל עקרב, ע"ע). משחלפנ שנה - זהו. אין יותר. הועברתי לר"ם 21 (אני חושב שזה המספר), יחידה פיקטיבית לחיילינו אשר בתפוצות. שם אין צווים...

nir2323

New member
ר"מ

ר"מ אינו רשימה (יחידה )מפוברקת, אלא רשימה מקובצת, ולענייננו, רשימה מקובצת של הנמצאים בחו"ל (21), לוקח שנה כדי שיעבירו אותך אליה מקצין הקישור ואז מפסיקים להציק, בעיקרון, קצין הקישור לא רואה שאתה בחו"ל, אלא צריך להעלות שאילתא מיוחדת במחשב לשם כך, לכן מציקים כי עובדים על פי רשימה של חיילים ולא בודקים ספיציפית מה קורה עם כל חייל.

Yaniv-DC

New member
לרגע לא התכוונתי שה-מ´ אומר

מפוברקת. אלא שזו יחידה פיקטיבית. הסבר שקיבלתי מקצינת קישור במיל´.

nir2323

New member
אז הקצינה לא הסבירה נכון

זו לא יחידה פקטיבית, אלא יחידה שנמצאת בבקו"ם ואליה מועברים ונירשמים(רשימה מקובצת) כל החיילים שנמצאים בחו"ל זמן ממושך, כך יש גם ר"מ 2 בכל בית חולים שמועברים אליו המאושפזים, ור"מ בבתי ספר הצהליים שמועברים אליו הקורסיסטים, וכו´

Idit-Kansas

New member
איפה היית בצבא שאתה מכיר

את כל הקיצורים האלה? אני היית באכ"א תכנון ושם טיפלו בהעברת האנשים בר"מים השונים. (בגלל זה אני שואלת)

nir2323

New member
הייתי ועודני (במיל´)

מש"ק שלישות, זה לא מובן מאליו... אצלנו דווקא היה ר"מ 4 ג ´.... היום יותר אני מתעסק בר"מ 2...

inbale

New member
וואלה ר"מ 2?

מי המפקדת של ר"מ 2 מעכשיו??? וואי העלית לי זכרונות מהצבא...

nir2323

New member
רמ 2 זה בתחום האחריות שלך,

אני רק מפנה לשם כמה שיותר חיילים, בתרגילים הוירטואליים (טפו, טפו, טפו)שלנו, פחות רישומת , פחות שינויים בטבלאות... אני בעורף לא ברפואה.

למעלה