טוקיו מיו מיו

Piplup

New member
טוקיו מיו מיו

למה השאירו את השיר פתיחה של פור קידס?! וגם בכתוביות היה כתוב פור קידס ובסוף היה הלוגו שלהם... אבל זו בטוח הגרסה היפנית - גם השם פרק היה כתוב ביפנית ומעליו בעברית והיה לפני הפתיחה את הקטע הזה שאיצ'יגו מקשקשת והיה גם את הספוילר לפרק הבא והמנגינות נשארו מהיפנית "מיו מיו -שם-! תליון כוח מיו מורפוזה!" שפשוט כבר היו משאירים בדיוק כמו היפנית "מיו מיו -שם-! מטאמורפוזה!"... לא כזה הבדל ונשמע יותר טוב (ובכלל גם באנגלית לא נראה לי שאמרו "תליון כוח" בהשתנות) שמרו גם על המתקפות לפי איך שהיו אצל פורקידס כמו "חץ לבבי" של מינטו (אבל אני לא מתלונן כמובן כי ביפנית השמות של המתקפות ממש טיפשיים) לטאסו אמרה "קסטנייטות לחימה" אבל זה אמור להיות מה שהיא אומרת (לפי פור קידס) כדי שהכלי עצמו יופיע ולא כדי לתקוף (כדי לתקוף בפורקידס היא אמרה "נחשול ים עמוק") איצ'יגו אמרה "פעמון תות במלוא הכוח" אבל לפי פור קידס זה השם של המתקפה הראשונה שלה שהייתה בפרקים 1-14 המתקפה החדשה שלה מפרק 15+ לפי פור קידס זה "פעמון ורד במלוא הכוח" אז היו אמורים להמשיך עם זה... החליפו מדובבים לפודינג ריו קישו ונראה לי גם פאי (וגם לדיפ בלו?) זהו נראה לי לגבי כל ההערות בנושאים האלו XD לפרק עצמו... בסדר XD היה מוזר לראות אותו בלי לראות קודם את הפרק שקדם לו כי זה המשך ישיר משם (זאת אומרת ראיתי אותו פעם אבל מוזר לראות את זה איזה שנתיים/יותר אחרי שע"ה שידרו את הפרק הקודם... היו צריכים לשדר שוב את העונה הראשונה לפני)

Piplup

New member
ועוד משהו

מצוין שהשאירו את הקטע הזה לפני הפתיחה וגם את האייקטץ' והספוילר בדרך כלל מורידים דברים כאלו וגם את שיר הסיום והיה ממש נחמד לראות שהשאירו את זה (וגם בקרורו השאירו) אבל באמת ממש חבל שלא דיבבו את הפתיחה/סיום והשאירו את של פור קידס... נקווה לפחות שידובבו שירים שיהיו במהלך הפרקים מעניין אם מעכשיו תמיד ישמרו על כל הדברים האלו כי זה באמת טיפשי להוריד אותם

shirpan

New member
החליפו דיבוב גם למואה. אני עושה אותה עכשיו!

בעסה שפספסתי! מתי זה משודר? יש שידור חוזר?

Piplup

New member
העונה התחילה היום- זה בראשון-חמישי בשעה 15:20

יש שידור חוזר מחר בשעה 6:00 (הו ע"ה והבחירות המפגרות שלהם לשידורים בשעות 6-7 בבוקר...) וגם בשעה 11:20 תזכירי לי... מואה זו הבלונדינית או השניה?

shirpan

New member
איזה כיף!

הבלונדינית. גם הבמאית תמיד התבלבלה! אני אני וגם נירית שהייתה איתי בקורס מדובבות את החברות האלה. נירית עם שיער שחור ואני בלונדינית. אז היא הצמידה לנו את הדמויות בהתאם כדי שהיא לא תתבלבל. :)

אה, לא... סתם רציתי להתעדכן :)

כי בתכל'ס, לא שמעתי על העונה החדשה הזאת מעולם. גם לא בנ.ל.ס.

Piplup

New member
אתה כן... אפילו כמה פעמים! כנראה שכחת

אתה בעצמך אמרת שתברר אם תוכל לדובב בעונה הזאת של טממ או משהו כזה אני זוכר שאז הגבתי לך שלא יכול להיות שהביאו עוד עונה כי האמריקאים הפסיקו את זה באמצע ואחרי כמה זמן מאיה כתבה על זה בפורום וביקשה עזרה ואתה הגבת לה ואמרת שבטח אני אוכל לעזור ולפני כמה ימים רותם כתבה שהיא ראתה את הפרסומת אז כנראה פשוט שכחת את זה XD

רציני? ../images/Emo12.gif

אם ככה אז באמת שכחתי. גאד, נעשיתי סנילי עם הזמן

Hawkgirl

New member
שאלה חשובה! #&%$#&%$#&%$

מי מדבבת את זאקורו-סאמה?! O_O מאיה?! או שהעזו להחליף אותה?!?!?! #%$&#&%$

No More Sorrow

New member
באיזה צבע השייער של הדמות של זאקורו? .. X-PP

אה ומי מדבבת אותה בסוף? גילית? תודה על התשובה =]]

Hawkgirl

New member
*בדיוק רואה את הפרק בערוץ הילדים*

וואו, ה-מ-ו-ן קולות השתנו X_X וקולות שאני לא מבינה למה שינו אותם כי הם היו ממש טובים X_X הקול של קישו מ-מ-ש לא מתאים, ואותו דבר לדיפ בלו(כחול עמוק) O_O הקטע האירוני הוא שלדעתי, הקול של קישו מתאים לדיפ בלו, והקול של דיפ בלו מתאים לקישו X_X הקול של קישו סמכותי, וקר, כמו שמתאים לדיפ בלו, והקול של דיפ בלו יותר יצורי כמו שמתאים לקישו >< וחסר לי האפקט על הקול של דיפ בלו, שממש התאים לו בעונה הראשונה O: אטו... ממש כאב לי לשמוע מדבבת חדשה לפודינג ]: לא שהיא לא הייתה טובה.. פשוט.. דנה הייתה מושלמת בשבילה.... ודנה שלנו.... טוב, כולנו ממשיכים להתפלל לשלומה. וחוץ מזה, באמת שלא ברור לי למה הוחפו הקולות כי הם היו טובים מאוד(במיוחד של קייצ'ירו וריו) ואם כבר להביא לקייצ'ירו את לירון לב, עדיף שלירון ידבב את ריו, כי הקול שלו שקסי P: וריו גם שקסי(האהא! XP ) ו.... לא החליפו את מאיה! ^_____________________^ טיהיהי סוגוי נאנודה! ^____^ הא כן, ומזל שלא השארתם את השינוי צורה של פור קידס ^_^ כי זה היה פאקאצי ובעעע ^_^

Piplup

New member
מעצבןשהחליפו אבל זה כי המדובבים לא יכלו להגיע

(וחלק אולי לא רצו?) זה מה שהבנתי מטליה... הם לא רצו להחליף אבל חלק פשוט לא הייתה ברירה =X וראיתי את הפרק רק פעם אחת אז אני לא ממש זוכר את הקולות החדשים אבל נראה לי שבאמת גם אני חשבתי שהקול של קישו התאים לדיפ בלו XD אבל גם שמת לב לזה שדיפ בלו אמור היה להשמע במצב כזה של כאב? XD (בגלל המיו אקווה) אולי בגלל זה עשו לו קול כזה ואחר כך יהיה לו קול יותר נורמלי? ואת בטוחה שקייצ'ירו היה לירון לב? אני אנסה לשים לב בפרק הבא וכמובן שלא יחליפו את מאיה XD היא גם עדיין מאשה בנוסף לזאקורו וגם עדיין המתרגמת זה מזכיר לי את פרק 35 ! עם זאקורו ומומוקה!%$#^ שיגיעו לזה כבר XD

Hawkgirl

New member
הא הקטע שדיפ בלו בכה או משהו כזה! XD

אכן, הוא היה אמורים להיות ברגע של יסורים וכאבים XD אבל.. משום מה.. המדבב שלו עשה.. איזשהו רגש.. לא מוגדר XDDD באמת, אני לא הצלחתי לפענח מה זה היה XD צחוק? בכי? ליגלוג? כאב? מה זה היה? XD ואכן זה היה לירון לב! %$#^& אני אזהה את הקול השקסי שלו בכל מקום!

Piplup

New member
ספוילרים

אם בכל מקרה החליפו מדובב לדיפ בלו (או לפחות נראה לי שהחליפו) מעניין אם הם זכרו מה שאמרתי- שצריך אותו מדובב לאאויאמה/האביר הכחול/דיפ בלו... אם כן אז אולי יונתן מגון דיבב אותו אבל לא נראה לי שזה נשמע כמוהו XD ורותם ראית מה שכתבתי לך במסנג'ר? על השיר סיום החדש של פוקי?!%$

למעלה