טוקבאק כזה. נו, 52-53.

JeeChan

New member
האי דסו D: אני יודע, פשוט הייתי

יותר מדי גנקי מהפרק =]

Violettecat

New member
../images/Emo58.gifחבל שלא היה את הקטע הזה -

ממש אהבתי את החלק הזה במנגה, כשהוא מסתכל על היד שלו,נזכר בפעם ההיא שהוא נתן לה ללכת,ואז מאבד את ההכרה.

היה את הקטע הזה! ../images/Emo58.gif

בערך. לא זוכרת בדיוק, אבל היה פלאשבק של רוקיה מתרחקת מרנג'י בדיוק כמו במנגה.

AceMagician

New member
../images/Emo6.gifהיה קטע קורע מצחוק../images/Emo58.gif

בהתחלה כשקנפאצ'י נכלא בבאנקאי של טואוסן, אז הוא לרגע חושב על הצעד הבא שלו, ואז הוא דימיין מה כל אחד מהסגנים שלו היה אומר לו. יאצ'ירו הייתה אומרת לו משהו מוזר כזה, "לך על האינסטינקטים שלך!!^^" -והוא אומר אולי
. הסגן השני שלו, איקאקו היה אומר לו להלחם עד הסוף המר או משהו כזה. -והוא אומר שיש משהו בדבריו של איקאקו או משהו כזה. ואז הסגן השלישי שלו, יומיצ'יקה, היפיוף הזה, היה אומר לו להפסיד בכבוד, כי זה הדבר הכי יפייפה שאפשר לעשות. -והוא אומר "!SHINE" (תמות!)
זה הרג אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AceMagician

New member
ובדרך יותר מצחיקה (דיאלוג)../images/Emo58.gif

*אני עושה את זה מהזיכרון שלי - אין לי את הפרק על המחשב הזה...* **קראו הכל במהירות ובקטע של יומיצ'יקה (היפיוף) תקראו בציניות. קנפאצ'י: "מה אני עושה עכשיו?" יאצ'ירו: "לך על האינסטינקטים שלך^^." קנפאצ'י: "יש משהו בדברים שלך." איקאקו: "תלחם עד המוות עם כבוד!" קנפאצ'י: "אפשרי." יומיצ'יקה: "תפסיד בכבוד. זה הדבר הכי יפה שאפשר לעשות בקרב ללא מוצא *^^*" קנפאצ'י: !SHINE/תמות!

dark max

New member
קאוואי!

מישו הבין מה הבאנקיי של טוסן עושה בדיוק? [למה אין לי תרגום?!]

Hinamori

New member
זה לא היה ככה Oס../images/Emo58.gif

יאצ'ירו: תחתוך עם האינסטינקטים שלך !!1 זאראקי: זה מה שאני עושה עכשיו >_> איקאקו: אתה צריך, אתה יודע, לעשות את הדבר הזה של "לראות עם האוזן". זאראקי: לא הייתי מתאמץ אם היה לי את זה >_> יומיצ'יקה: אני הייתי ... הממממ ... מוותר. ביופי [זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית ._.] זאראקי: תמות. והם לא הסגנים שלו. יאצ'ירו היא הסגנית שלו, איקאקו הוא המקום ה3 ביחידה שלו ויומיצ'יקה הוא ה5. ^^"

dark max

New member
אני היחידה שלא מצליחה להוריד

דבר מבליץ' פורטל? בנתיים נתקעתי ללא תרגום
[פרק סגיד! ההתרשמות שלי ממנו בעמוד הקודם]

Sheiz

New member
מיעו

בקרב של רנג'י וביאקויה בכיתי ;; זה להיות עצוב גין מניאק ><

למעלה